Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Johli Proc sem pletes 10ti lete deti? Mluvili jsme o trojcatech, kterym jsou dva roky a ty jsi psala, ze jsou nevychovani. Jinak ano, rekla ze se ji boji kvuli tomu, jak byla ostrihana a nepletla se, jak jsme videli na konci. A pokud se ji boji v pripade, ze se nechala ostrihat, tak bych ani nechtela videt, co by se stalo, kdyby to bylo neco duleziteho.Ono uz mluvi samo za sebe to, ze falsovala podpisi…
Děcko bylo jednoznačně zanedbané, to tu nikdo nevyvrátí, trojčátka mě sice lezla na nervy, ale prostě byla to trojčata-opičí se jeden po druhém a nejvíc baví lumpárny
jestli byli nevychované o tom se dá diskutovat, ale o zanedbanosti malého Ivety moc diskutovat nejde ![]()
@Johli píše:
Ta blondýna měla to dvouletý dítko mnohem lépe vychovaný. Rozhodně jsem si nevšimla že by si hrálo s vypínačem nebo rozhazovalo jídlo po stolečku.
Ale asi máš pravdu, ty trojčata jsou prostě jen divoký, když si uvědomím že ta z těch Ivančic neměla vůbec strach že Maxík na sebe svrhne žehlící prkno nebo strčí prstík do zásuvky.
jwstli ty nejsi ta blondýna
mmch byla přííííšernááá ![]()
Mi ta blondýna přišla děsná. Vařit neumí, její děcko nezná kartáček na zuby, zubaře určitě taky ještě nevidělo, u jídla musí chudák klečet, s jídlem za ním musí běhat, dcera se jí bojí protože byla s náhradní maminkou u holiče
Nechtěla bych takovou matku ani za zlaté prase. Mi přišla zjevem jak vyžilá alkoholička, ale těžko posuzovat. Nasadila tomu korunu výrokem, že by Radek měl dostat pěstí mezi oči, divím se, že za to neschytala tou pěstí ona…
Trojčata mi přišla v pohodě, trošku rozjívená, ale to je v tom věku a jejich počtu asi normální, určitě se bude doma chovat jinak jedno dvouleté dítě a jinak když jsou 3. ![]()
Jo ještě k těm barvičkám. Táta měl podle mě pravdu, že je šel koupit i tomu staršímu. Mám kámošku, má malá dvojčátka, ale taky dvě mnohem větší děti. Když k ní jedu nakoupím sušenky a ovoce pro všechny, i ty větší. Podle mě je to samozřejmé.
@Johli píše:
Ta blondýna měla to dvouletý dítko mnohem lépe vychovaný. Rozhodně jsem si nevšimla že by si hrálo s vypínačem nebo rozhazovalo jídlo po stolečku.
Ale asi máš pravdu, ty trojčata jsou prostě jen divoký, když si uvědomím že ta z těch Ivančic neměla vůbec strach že Maxík na sebe svrhne žehlící prkno nebo strčí prstík do zásuvky.
něco jiného je mít 1dítě a něco jiného mít najednou 3stejné staré dítě…s vypínačem nevíme možna si hrálo možna ne myslím že u nich neukazovali ukladaní do postele klučík z trojčat s ihrál s vypínačem jen když šli spát…a čemu říkaš vychova tomu že není schopen jest v klidu u stolu, ale musí se dívat na televizi a lítat po celém bytě než pojí a nebo snad to že ho nenaučila si čistit zuby jakožto do vychovy to patří nebo se to ma naučitt sam
![]()
@Johli píše:
Nevšimla jsem si že by říkala že se jí bojí asi mi něco uniklo, to se přít nebudu.
Proč bych nemohla srovnávat 10 leté děcko s jinýma 10 letýma dětma které zná psycholožka ze školy.
Ono je to o tom že každé dítko se projevuje jinak, někdy je to povahou jindy výchovou a nezmění se to ani za 10 let.
ty tvoje kecy o tom jak jsou nevychovaní a že se to nezmění ani za 10let hele já mám ještě sourozence a i když máme všichni stejnou vychovu tak jsme každý naprosto jinej..takže když teď je rodiče nevychovavají a davají jím špatnou vychovu tak neznamena že za 10let budou s prominutím na zabiti všichni 3 ono to není jen o vychově, ale myslím si žee je vychovavají dobře
@Johli píše:
Vícerčata v batolecím věku jsou vždy náročnější než jedno dítě, když jsou živější ![]()
trojčata byla úplně normální dvouletá živější vícerčata ![]()
@Michaela23 píše:Trojčata mi přišla v pohodě, trošku rozjívená, ale to je v tom věku a jejich počtu asi normální, určitě se bude doma chovat jinak jedno dvouleté dítě a jinak když jsou 3.
Tak to určitě
![]()
@EvaG píše:
Za mě. Když měla dcera dva roky tak byla hodná, ale syn to je síla. Všichni jsme vždy v pozoru a nějak se nám nedaří ho usměrnit. Záleží i na dítěti. V té televizi jak kdybych viděla syna, ale třikrát. Což bych nedala. Ono jak začne jedno tak pokračují ostatní.
přesně
![]()
Mě trochu vadí ta formulace - vychované dvouleté děti. V tomto věku nejsou děti ani vychované, ani nevychované, jsou to malé děti, které se určitým způsobem vychovávají. Obdivuju jejich rodiče, z jakou bravurou to zvládají. Ti čtyři chlapečci mi přišli naprosto bezvadní, malého Maxíka mi bylo až líto…
@CokeLady jestli si dobře pamatuju, tak psala, že až někdy v průběhu nebo na konci října… ![]()
@CokeLady spoustu příspěvků odsud smazala, takže už to nedohledám
na začátku psala, že v říjnu a pak MÁM POCIT, že jsem tu zahlídla datum 25.října, ale ani nevim jestli je to pátek ![]()
Ahojky holky, nemohl by mi někdo poslat odkaz na páteční díl (27.9.2013) asi jsem fakt lempl ale nemůžu to najít
![]()
Díky moc ![]()