Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty bytečky, to je přímo extrakt maloměstského nevkusu, byty zaprcané nesourodými vzory a šuntama. Otylá matka Darina pak vzhledem, obzory, manžílkem a slovníkem( jasně, NEDÁVÁ to, nic jiného jsem ani nečekala)s tímto koloritem plně koresponduje. K postesku, že ji manžel nechválí za vzhled, je nutné přiznat, že na umaštěném kytovci nic ke chválení není.
Jéééé co jí to tam věší??? No to bych jí dala, tohle mi udělat doma. Takový hnusy. ![]()
@mejdylko
Jo, já to myslela tak, jak by se to u holek mělo dělat. O tom, že ta Darina moc jako ženská nevypadá, nediskutuju. Ale zase pokud má s manželem nějaký pravidla, je blbost, aby je někdo změnil jen proto, že tam holt přijel na 10 dní.
Jééé a už jí vylepšuje domov! Za to bych vraždila! Kdyby mi tu někdo s takovým nevkusem začal úřadovat. ![]()
Klečení na vařečce… Ježiš, to musí bolet. A kor když teď chudáka kluka uvidí spolužáci v televizi, jak klečí..
Příspěvek upraven 04.10.13 v 21:19
@Camael píše:
![]()
![]()
Klečení na vařečce… Ježiš, to musí bolet. A kor když teď chudáka kluka uvidí spolužáci v televizi, jak klečí..Příspěvek upraven 04.10.13 v 21:19
Mazec ![]()
Jako, Barborka je zrejme trosku bordelarka ![]()
Ale aspon je prijemna… ![]()
Ženy, dneska je to masakr, brejloun je fakt magor. Vyžívá se v buzeraci dětí. To klečení na vařečce je vrchol, musí to být ponižující. Chudák kluk. Brejlouna bych pověsila za koule do průvanu ![]()
@Camael píše:
Proč by mělo být trapný, že chlap dělá domácí práce???
Asi neměl jinou výmluvu ![]()