Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elessar
5.10.13 07:40

@Denpry jak kdyby to byla rodina ze středověku :lol: předpotopní názory :roll:

• Citovat
  • Upravit
36504
5.10.13 07:42
@Acinore píše:
@Denpry jak kdyby to byla rodina ze středověku :lol: předpotopní názory :roll:
Úplně vším to byli primitivové, nic jiného se do výměny snad ani nemůže přihlásit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
5.10.13 07:50

@Acinore presne. Jako nechapu, proc nic nemohou? :O

@Burj Chalifa jsi to vystihla! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
5.10.13 08:25
@Denpry píše:
Holky, vcera jsem u Vymeny vrela! Jako 15-ti leta nemuze na diskoteku? 13-ti leta se nemuze malovat a chodit na Pc? Nechapu. Nebo jak po tom klukovi rval, jak kdyby chtel podpalit dum :O

moje 15ti leté děti taky nemohou na diskotéku a nevidím na tom nic špatného. Dokonce můj 18ti letý syn se musí ptát a říct kde bude a kdy se vrátí :nevim:
Jediné co mi vadilo v té rodině byl chlad k dětem a nepřiměřené tresty -skoro bych řekla na sociálku. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Elessar
5.10.13 08:29
@Timinka píše:
moje 15ti leté děti taky nemohou na diskotéku a nevidím na tom nic špatného. Dokonce můj 18ti letý syn se musí ptát a říct kde bude a kdy se vrátí :nevim:
Jediné co mi vadilo v té rodině byl chlad k dětem a nepřiměřené tresty -skoro bych řekla na sociálku. :zed:

tak já tohle musim hlásit i teď :mrgreen: ale na diskotéku jsem mohla právě poprvé v 15 a od tý doby už nebyl problém :)

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
5.10.13 08:34
@Acinore píše:
tak já tohle musim hlásit i teď :mrgreen: ale na diskotéku jsem mohla právě poprvé v 15 a od tý doby už nebyl problém :)

To ale neznamená, že to každý vnímá stejně a že kvůli tomu je rodič jak ze středověku. Ze středověku byla forma trestu a vůbec výchova. Jak psala @Burj Chalifa nechat na vařečce klečet máti a fotříka ať ví, jaké tresty používají na vlastní děti :zed:

• Citovat
  • Upravit
17878
5.10.13 08:43
@kocunka píše:
to byla Justýna… ten díl miluju :lol: :lol:

jen oprava, ona se asi jmenovala jinak, Justyna byla ta svihla uklizejici Polka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
5.10.13 09:15

@Denpry
Vzhledem k tomu, že v 15 jsou ještě na základce, nevidím taky nic divnýho na tom, že nesmějí na diskotéku. A k malování jsem tu už psala. Jako nic proti řasence, ale aby se holka takhle zmalovala? Vždyť to ani nevypadalo pěkně, vypadala jak šmudla. Jenže ta její máma ji to nenaučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.10.13 09:25
@Camael píše:
@Denpry
Vzhledem k tomu, že v 15 jsou ještě na základce, nevidím taky nic divnýho na tom, že nesmějí na diskotéku. A k malování jsem tu už psala. Jako nic proti řasence, ale aby se holka takhle zmalovala? Vždyť to ani nevypadalo pěkně, vypadala jak šmudla. Jenže ta její máma ji to nenaučí.

Pokud by máma nebyla jen neupravených tlusťoch, který neumí pečovat ani o sebe, vzala by si holku do parády a místo zákazů a řevu by jí doporučila a hlavně naučila nepatrné nenápadné líčení, třeba jen trochu řasy a průsvitný lesk na pusu, aby holčina měla klid v dušičce a nevypadala jak od kolotoče. Jenže když v rodině chybí elementární vkus a i porozumění, dopadá to tak, jak jsme viděli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
5.10.13 09:36

Pravda :palec: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
5.10.13 09:48
@Terulisekk píše:
@MonikaN.89 taky jsme to s přítelem zkoušeli… no mýmu dítěti to fakt jako trest nikdy nedám (to už je fakt lepší dostat jednu přes zadek než tohle)

Já na tý vařečce vydržela asi 10 sekund, nevím jestli mám divný kolena :oops:, ale fakt to dýl nedám…Je to STRAŠNÝ, normální týrání, hajzl jeden, doufám, že mu to jednou syn vrátí i z úrokama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
5.10.13 09:50

A jak mu povídá: V klidu se najez, pak tě potrestám… :cert: :pocitac: No psycho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.10.13 09:55
@Paoloska píše:
A jak mu povídá: V klidu se najez, pak tě potrestám… :cert: :pocitac: No psycho…

Primitivní dobytkové jsou to, totální spodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
5.10.13 10:03
@Burj Chalifa píše:
Pokud by máma nebyla jen neupravených tlusťoch, který neumí pečovat ani o sebe, vzala by si holku do parády a místo zákazů a řevu by jí doporučila a hlavně naučila nepatrné nenápadné líčení, třeba jen trochu řasy a průsvitný lesk na pusu, aby holčina měla klid v dušičce a nevypadala jak od kolotoče. Jenže když v rodině chybí elementární vkus a i porozumění, dopadá to tak, jak jsme viděli

asi tak :roll:

• Citovat
  • Upravit
14335
5.10.13 10:28

NO mě spíš přijde divné, že asi snad už třetí ženská po třicítce si tam žádá zajít na discotéku :mrgreen:
Ale celkově mi přišla rodina hodně přísná a hodně taková, že chudáci děti, že to co můžou v dnešní době už 12 leté holky, tak 13,15 nemůžou - nemluvím o discotékách, ale třeba ten PC mi taky přišlo divné a i ten kluk.. Jako dělat něco se svíčkou asi neměl, ale zase to nebyl nějaký 6 letý kluk, aby ho sprdnul, tak si chtěl něco udělat s voskem, měl mu říct, že toto se dělá venku a hotovo a ne dělat z toho drama- ten otec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí