Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maculinka píše:
Já už nemám nervy se dívat
Minulý týden mi z toho bylo strašně smutno.Dneska to bude asi taky peklo.
aspoń člověk vidí, že může být ještě hůř ![]()
Mně je pak vždycky líto těch dětí
podle ukázek to bude asi pěknej magor
a ještě leze do televize ![]()
@Evina66 píše:
Nenašla jsem ho ke stažení, poradíte kde je?
Já to stahuju z ulozto po odvysílání ![]()
@CokeLady píše:
V životě jsem nebyl na diskotéce. Nikdy mě taková zábava nelákala. A teda musím říct, že ani nikdo ze spolužáků zrovna na disko nechodil, spíš čajovny, koncerty, pak hospoda, ale diskotéky a tanečky fakt ne. Možná to má i spojitost s tím, co člověk studuje?
A já zas razím heslo, že vyzkoušet se má všechno
Ani nevíš o co jsi přišla
(mezi námi ne o tolik, ale co je ti to platný, že ti to já napíšu, když jsi to sama nezažila).
@Maculinka píše:
Já už nemám nervy se dívat
Minulý týden mi z toho bylo strašně smutno.Dneska to bude asi taky peklo.
Njn ve Výměně je v poslední řadě obzvlášť silná koncentrace k. kotů, čím to asi bude?
![]()
@Gina108 píše:
Njn ve Výměně je v poslední řadě obzvlášť silná koncentrace k. kotů, čím to asi bude?![]()
Protože už se tam hlásí výhradně k…i.
No, dneska se to jeví jako další díl plný inteligentních milých vyrovnaných lidiček. ![]()
Ja porad nemuzu pochopit, jak muze nekdo opustit treba rocni dite a nechat na pospas nekomu, kohomvubec nezna. Dobre, je tam manzel, stab, ale stejnak
kvuli par korunam
Tak zatím má na největší cuchtu a de. bilku z poslední řady našlápnuto paní Darina, uvidíme, zda ji někdo předčí. A finalistou na k.kota roku se nejspíš stane invalidní hnědočech z dnešního dílu. ![]()
@BABIES píše:
Ja porad nemuzu pochopit, jak muze nekdo opustit treba rocni dite a nechat na pospas nekomu, kohomvubec nezna. Dobre, je tam manzel, stab, ale stejnakkvuli par korunam
Nechat si doma bydlet nějakou šmudlu, cuchtu, šmejdit po bytu za přítomnosti kamer, svěřovat se s obsahem ledničky…nechápu. Mediální prostituce za pár korun.
@BABIES píše:
Ja porad nemuzu pochopit, jak muze nekdo opustit treba rocni dite a nechat na pospas nekomu, kohomvubec nezna. Dobre, je tam manzel, stab, ale stejnakkvuli par korunam
Však si to přečti od zakladatelky proč tam šla - právě kvůli těm pár korunám. ![]()
@Gina108 ja mam teda jeste maly miminko a nedokazu si predstavit, ze bych bez ni byla… i kdyby byla s tchyni, tak volam a jsem nervozni… deset dni je hrozne moc ![]()
@Burj Chalifa
Nebo obráceně se pak dívat na to, jak si nějaká blbka něco dokazuje na tom, že u mě někde něco za každou cenu vyšťourá a bude ze mě dělat čuně. Ruku na srdce, kdo má doma všechno supr čupr naleštěný.
@Camael píše:
@Burj Chalifa
Nebo obráceně se pak dívat na to, jak si nějaká blbka něco dokazuje na tom, že u mě někde něco za každou cenu vyšťourá a bude ze mě dělat čuně. Ruku na srdce, kdo má doma všechno supr čupr naleštěný.
Ale proč se vůbec prodávat do bulváru?