Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
11.10.13 20:22
@Burj Chalifa píše:
Nějak jsem tam nezahlédla právníky, profesory, lékaře, překladatele, inženýry…

No kvůli tobě se nepřihlásím :mrgreen:, ale uvažovala jsem o tom, až děti trochu povyrostou aspoň oba do školky aby chodili. To už jsou na cizí lidi zvyklé. Ovšem nesmělo by se to vysílat v TV a ta druhá ženská, resp. rodina by musela být trochu na úrovni. Jo, moc se mi líbila rodina starších manželů - Čechů žijící v Paraguaji (a šla k nim blběna, co ani netušila, na jakém kontinentu že ta země leží :zed: ) nebo sympatická rodinka, co žili v Chorvatsku v karavanu. Joo, klidně i nějakou farmu se zvířatama bych v krajním případě brala, ale s normálním chlapem a ne s namachrovaným idiotem, co tam povětšinou ve Výměně na farmách jsou. :think: U nás by se ženská měla jak v bavlnce - to by se cuchtám hodilo :jazyk: - jet na dovolenou - já bych si tak na 99,9% pohoršila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.10.13 20:24

@Gina108
Já bych o tom ještě asi zauvažovala, kdyby mě chtěli vyměnit třeba s Angelinou Jolie, to jo, to bych byla na vážkách…i zadara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.10.13 20:28
@Camael píše:
@Gina108
Já bych o tom ještě asi zauvažovala, kdyby mě chtěli vyměnit třeba s Angelinou Jolie, to jo, to bych byla na vážkách…i zadara.

Hehe, to by byla super reality- výměna celebrit s necelebritama - to by mělo sledovanost :pankac: Kua, honem na patentní úřad :mrgreen: Taky bych do toho šla, otázka ovšem je, jestli by chtěla Angelina :mrgreen: při mý smůle by mě vyměnili leda tak s Džambulkou :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.10.13 20:32

@Gina108
A tak zas bys to měla pestrý, půl výměny s Rychtářem, půl s Macurou, někde by se natuty mihnul i Martuci.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
11.10.13 20:33

@Gina108 tak s Džambulkou by si nahradní manžel užil :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
11.10.13 20:34

@Camael Rychtáře bych doma nechtěla ani na pět minut :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.10.13 20:37
@Gina108 píše:
Hehe, to by byla super reality- výměna celebrit s necelebritama - to by mělo sledovanost :pankac: Kua, honem na patentní úřad :mrgreen: Taky bych do toho šla, otázka ovšem je, jestli by chtěla Angelina :mrgreen: při mý smůle by mě vyměnili leda tak s Džambulkou :zed: :mrgreen:

Chceš říci, že Ti Rychtář nevoní :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.10.13 20:37

Aha, tak pracant se pozná podle velikosti houbičky, jasně, je potřeba shodit vlastní ženu hned při první příležitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.10.13 20:39
@Camael píše:
@Gina108
A tak zas bys to měla pestrý, půl výměny s Rychtářem, půl s Macurou, někde by se natuty mihnul i Martuci.. :D

Holky, já Vás prostě žeru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
11.10.13 20:39

@Camael :mrgreen: ale ta pračka teda :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
11.10.13 20:40

@Pinkielink A hymna bordelářů - O úklidu ten život není… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.10.13 20:41

@Burj Chalifa
Pán s berlema asi taky nebude jaderný fyzik, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.10.13 20:42
@Camael píše:
@Burj Chalifa
Pán s berlema asi taky nebude jaderný fyzik, co? :think:

On je spíše jadrný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.10.13 20:42

@hanka.br.
Tak já nejsem bordelář, ale heslo mám stejný. Jasně, pořádek je důležitej, ale spokojenou rodinu to nedělá. Dítě nebude vzpomínat, jak měla máma vymydlenou vanu, ale co si s ní užilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
11.10.13 20:43
@Pinkielink píše:
@Camael :mrgreen: ale ta pračka teda :poblion:

Já to nezvládám sledovat naživo, je mi z předvedeného stydno… Ale jsem zvědavá co se tam děje - takže prosím, co je s pračkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí