Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milého Emila bych přetáhla židlí
A že si udělala ta jeho ostudu? Je to i jeho ostuda, když mu vadí špína, má taky něco udělat, když je doma.
Můj chlap je také čistotnější, než já. Tak holt uklízí navíc to, co já klidně odkládám a to tráví nadprůměrně času v práci. ![]()
Tak mi tak přijde, že rejpou ti chlapi oba ![]()
Příspěvek upraven 11.10.13 v 21:19
@Camael píše:
@Burj Chalifa
Mně přijdou právě takoví studení, bez emocí.. Jako takovej ten život, aby se vidělo, bydlení, věci, ale třeba ten chlap mi přijde vyloženě studenej. Tak jestli ona má na 1. místě úklid, třeba ji kluk vnímá jako uklízečku..
Matinka je moderní, neb chodí do mateřského centra
a centrum chodí k ní(ze slípkárny tohoto druhu bych zešílela ), ale na dětech to " věnování" moc vidět není. Starší chlapeček mi připadá zamlklý.
@Camael no to máš v podstatě vlastně i pravdu, myslím, že ta jeho zase tak veliká krasavice taky není
ale zase on mi přijde vcelku klidas, takovej mouchy snězte si mě ![]()
@Pinkielink
Přesně, taky tak.
Mně se nelíbí, jak ji ten rejpal pořád komentuje vzhled. U nich se zjevně hraje na efekt. Podstatný je to, co je vidět.
@zdend76
Mně přijdou chladný, bezemoční, specielně on. A jak teď žehlil a luxoval jen proto, aby to zase bylo dokonalý.. ![]()
@Camael píše:
@Burj Chalifa
Mateřský centrum je u mě sprostý slovo.
Slípkárna. ![]()
@Camael
jo asi to tak bude. A ten její vzhled už by fakt komentovat nemusel teda, taky neni žádnej model ![]()
Martina by se mohla odnaucit to sileny mrkani, kdyz chce neco kritizovat. ![]()
@Pinkielink
Tak podle monologu nad čajem má o sobě chlapec zjevně hodně vysoký mínění. Ta Lucka mi přijde oproti němu 100× lidštější.