Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40270
11.10.13 22:02

@MuffinkaM
K tomu staršímu klukovi, to je přesně ukázka toho, jak se to dětí přece vůbec nedotýká, nesou to úplně v pohodě, stačí přátelský štáb. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
11.10.13 22:03
@Camael píše:
@MuffinkaM
K tomu staršímu klukovi, to je přesně ukázka toho, jak se to dětí přece vůbec nedotýká, nesou to úplně v pohodě, stačí přátelský štáb. :zed:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
11.10.13 22:04

@Fjodorka no to byl despotický magor, Ti dávám za pravdu. Mylsím, že byl jako muž velmi zakompleksovaný a nějakým způsobem si to vybíjel na ženách..prostě hnus.Ten druhý muž byl podle mě bezva a nevím co na něm vidítě špatnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.10.13 22:04

@Burj Chalifa
Asi tak nějak bych to viděla, takže ať si tam napíšou, co chtějí…anebo ne, nebo je budu chodit v noci strašit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
11.10.13 22:06

Ale ta minulá výměna pro mě byla teda horší, to klečení na vařečce nějak nemůžu kousnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
11.10.13 22:06

Ja vam nevim holky, ale ta Martina mi zase tak spatna neprisla… detem se venovala, hrali spolu hry, varila, bobovali, chtela na vylet… :nevim: nesoudila bych jeji deti, ze nemluvili nebo se stydeli… ono ta kamera s osmiletym klukem mohla udelat fakt divy. Proste normalni, asi prumerna, panelakova rodinka. A jinak typove se mi libila :nevim:

Lucie je pitoma - kdyby nebyla v podruci, mohla by zit jinak, s trochou mejkapu, cviceni a hrebenem by nebyla extra skareda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
11.10.13 22:07

@honzátko.x My na něm nevidíme nic špatného, my na něm nevidíme totiž vůbec nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
11.10.13 22:08

Do materskeho centra a s holkama na kavicku chodime taky - a nepripadam si jako slepice… :jazyk:
Malou to bavi, je s detmi a my poklabosime - nekdy o detech a plenkach, jak uz to byva, a nekdy o obcaske valce. Proste o vsem. Proc je to podle vas tak strasne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
11.10.13 22:09

@Barca12345 A jak se zdravíte? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
11.10.13 22:11

@Fjodorka proč píšeš my? Tak každý má svůj názor, ale byl, alepson slušný a příjemný narozdíl od Emila.Tak,že se to s ním dalo přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
11.10.13 22:11
@Fjodorka píše:
@Barca12345 A jak se zdravíte? :D

Normalne, rekneme si cau, ahoj, cus :-D Ale deti si taky rikaji takove basnicky - jo, nekdy je to prehnane, ale proste se jim ta intonace libi… :nevim: Z par basnicek si tam hlavu fakt nedelam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.10.13 22:13

@Barca12345
Já ti nevím, ale když se se mnou tady dala do řeči ženská jen proto, že taky jela s kočárem a se stejně starou holkou, k čemu to sklouzne? Zase jen k dětem. Aspoň teda já se o osobních věcech hned tak nebavím, jsem ráda, že na to mám dlouholetý kamarádky. A v dnešní době, kdy to ženský děsně všechno prožívaj, bych tam stejně asi moc nepokecala ani o těch dětech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.10.13 22:13

@honzátko.x
Ty ses ptala v množném čísle, tak jsi asi postřehla, že ten názor tu má víc lidí. Protože ten názor sdílím s @Fjodorka třeba ještě já, tak to asi napsala i za mě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
11.10.13 22:16
@Camael píše:
@Barca12345
Já ti nevím, ale když se se mnou tady dala do řeči ženská jen proto, že taky jela s kočárem a se stejně starou holkou, k čemu to sklouzne? Zase jen k dětem. Aspoň teda já se o osobních věcech hned tak nebavím, jsem ráda, že na to mám dlouholetý kamarádky. A v dnešní době, kdy to ženský děsně všechno prožívaj, bych tam stejně asi moc nepokecala ani o těch dětech.

Tak nekdo je spolecenstejsi, nekdo ne… kolikrat se taky dam na hristi nebo v herne do reci s nejakou jinou maminkou - proste jen o susenkach ktere kupujou, o spani, doktorce, ockovani… :nevim:
Neprijde mi na tom nic slepiciho nebo pipinkovskeho. Pokud vidim, ze neni zajem, neobtezuji, a otocim se ke knizce, casopisu nebo tak. To k tomu centru… no a domu ji asi chodi kamosky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
11.10.13 22:17

@honzátko.x Protože tys psala „vy“ :mrgreen:
Já ho nijak nekritizuji, nemám za co, já si ho ani nevšimla. :nevim:

@Barca12345 Když ony říkaly něco ve smyslu „dobrý den, dobrý den, děsně moc se láskujem,“ nebo tak něco :mrgreen: Ale tak já nikdy v mateřském centru nebyla, já to nemůžu nijak posuzovat… ale z toho, co jsem dnes viděla tak nějak tuším, že tam ani nechci, podle mě děti nejsou dostatečným důvodem pro kamarádství, ale já jsem na lidi okolo mě hodně náročná, každý to má jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí