Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4022
11.10.13 22:47
@Camael píše:
@Fjodorka :lol: Máš zaškubat voďákem a začít vřískat: Tak odpověz, když se tě paní ptá! No, tak, jak se jmenuješ, no povídej, honem!…třeba by jim to docvaklo. I když pochybuju, já na dotaz kolik vám je, odpovídám, že 42, a na dotaz kolik vážíte, že tohle numero ze mě nikdo dobrovolně nedostane, a stejně, furt je na to někdo zvědavej..Příspěvek upraven 11.10.13 v 22:46
:mrgreen: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.10.13 22:50

@Pinkielink
Mě už venku taky ne, pokud jsem teda v pohybu, protože se prostě nezastavím, ale v čekárně jo. Asi vypadám komunikativně, nebo nevím, kde je chyba, přitom jsem takovej suchar. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.10.13 22:51

@KlarkaK
Ty se tady chechtáš, jak kdybys na tom byla stejně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
11.10.13 22:56
@Camael píše:
@KlarkaK
Ty se tady chechtáš, jak kdybys na tom byla stejně. :D

no ja jsem celou diskuzi necetla ale tyhle 2 prispevky me hned odrovnaly… na me se teda pri jizde s kocarkem prilepilo par lidi z panelaku kteri se ke me hnali (v zivote jsem je nevidela a ani nevim ze bydli v nasem doma :-) jeeeee tak uuuuz se to narodilo atd… no ale protoze s kocarkem temer nejezdim tak to tim i skoncilo…kdyz mam dite pod bundou tak si nas vetsinou nikdo nevsima…ovsem s tim pejskem to je horsi :-D uz tady mam par pejskaru ze kdyz je v dalce vidim tak beru roha a prosim pejska aby kadil rychle nebo nas dostihnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
11.10.13 22:57

@Camael Tak fajn..jinak sem nečetla celou diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
11.10.13 22:58

@Camael tak je fakt, že se taky nezastavuju a na nic se neptám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.10.13 23:04
@KlarkaK píše:
prosim pejska aby kadil rychle nebo nas dostihnou :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: ježíííš, tak tohle konkrétně bych chtěla vidět! :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
11.10.13 23:07
@Fjodorka já jsem chodila do mateřs. centra s oběma dětmi a děti si na to fakt pamatují a vzpomínají na to. A zdravili jsme se tam taky s písničkou, ale to se zdraví kvůli 4 letým dětem. Vyrábí se tam opravdu i pěkné věci. A nechodí se tam kvůli hledání kamarádek na to ani tam není čas.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
11.10.13 23:15

@Camael Tak na to nemám koule, tahat do toho nebožáka psa jen abych si z nich vystřelila, on je cíťa :lol: Zatím se držím důsledné ignorace, dokud se neobrátí na mě a nezeptají se přímo mě, ale některým to dlouho trvá, to zas jo :mrgreen: Ale líbí se mi, že i ten můj pes se na ty lidi dívá jako na debily :lol:

Hezky jim to říkáš! Abych začala pomalu také trénovat :? :lol:

Lidi jsou stejně hrozně zvědaví… Já do teď nepochopila, proč úplně cizí lidi zajímá, kdy a co budu rodit 8o Já se na to ani jednou nezeptala naší těhotné vedoucí v práci a to jsme se viděly denně, tak mě fakt nenapadlo, že moje dítě bude zajímat třeba lidi v autobuse :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.10.13 23:18
@Barca12345 píše:
Do materskeho centra a s holkama na kavicku chodime taky - a nepripadam si jako slepice… :jazyk:
Malou to bavi, je s detmi a my poklabosime - nekdy o detech a plenkach, jak uz to byva, a nekdy o obcaske valce. Proste o vsem. Proc je to podle vas tak strasne? :nevim:

Páč to jsou nespolečenský introvertky co seděj tak max u emimina :jazyk: :mrgreen: :mavam:
Já do MC chodím taky, potřebovala jsem si najít kamarádky se stejně starými dětmi taky tady na vesnici, kam jsem se přistěhovala a kde jinde je hledat. Tak nebudu psát, že tam není pár slépek, ale rozhodně nepřevládaj - aspoň u nás ne. Tady na vsi se slepice vyznačují tím, že kdákaj o tom, jak by nikdy nešly do MC, ale sotva manžílek odejde z hospody, už strkaj jazyk do krku kdejakýmu slizounovi, asi aby si připadaly žádoucí. 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.10.13 23:22

@Fjodorka
Jako mě to upřímně zajímá u fakt dobrý kámošky, ale u ní mě to zajímá, protože se o sebe zajímáme celkově, je to součást. Fakt ale nepobírám tu zvědavost od cizích lidí. Jak říkáš, jezevčíci za plotem mi jsou fuk, obdivuju svýho psa. No jo, lidi jsou různí, tak je potřeba to alespoň eliminovat. No ale ty se připrav, hitparáda debilních dotazů těhotným a těsně po porodu, to je něco. :roll: Jeden z hitů, když přenášíš a vraždila bys za zafoukání větru, je: Jééé, tys ještě neporodilaaa??…ale jo, už dávno, proč se ptáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.10.13 23:26

@Gina108
No jo, když ty tam ty kamarádky nemáš, ale třeba já mám pár fakt dobrých už 30 let a i přes můj pokročilý věk se mi poštěstilo, že mám dvě s miminama i v mým věku (taky jsme se znaly dlouho před dětma), proto nemám ani potřebu shánět někde nový. A myslím, že chování těch, co popisuješ v závěru, nebude souviset s opovrhováním MC, ale s tím, že to jsou prostě štětky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.10.13 23:31

@Camael no tak to chápu, že nemáš potřebu tam chodit. Ale zas psát, že tam jsou samý slepice - kor když tam nechodíš… :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.10.13 23:33

@Gina108
Pozor! Já tam právě byla! Jednou a už nikdy víc! Já si tam fakt připadala jak ufo. :D a já slovo slepice nepoužila. ;)

Příspěvek upraven 11.10.13 v 23:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
11.10.13 23:33

@Camael Jó, mám jednu kamarádku, která je shodou okolností také zbouchnutá, ale my se známe už déle, takže to mě zajímá. Ale jsem ráda, že si s ní můžu povídat jako vždycky, nejen o dětech a o všeobecných věcech :)

Snad se tomu vyhnu, mohla bych porodit klidně dřív :lol: Zatím je hitem dotaz „Už víte, co to bude?“, na což odpovídám klasicky „doufáme, že dítě,“ ale jak jsem břichatější a břichatější, tak se to začíná množit, jako kdy že to už bude. Ale na druhou stranu je vidět, že lidé se ptají hlavně ze slušnosti, než ze zájmu, protože se mě na termín porodu začínají ptát dost opakovaně, prostě si to nepamatují :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí