Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Emil je despotický slizký blb
, Lucie by měla vzít nohy na ramena. Na druhou stranu, Martina na mě působila jako afektované stvoření, vyvolávající zbytečné hádky na kameru
a ten její muž mi se svými názory přišel chvílemi dost povrchní.
No a i přesto, jaký je Emil blb, urážení se kvůli tomu, že se mu v tom sněhu a nic moc počasí nechce o berlích pěšky na Ještěd, to bylo od ní fakt moc… ![]()
@levanda píše:
No a i přesto, jaký je Emil blb, urážení se kvůli tomu, že se mu v tom sněhu a nic moc počasí nechce o berlích pěšky na Ještěd, to bylo od ní fakt moc…
Já jsem to brala jako docela vtipnou pomstu
Ale jestli to myslela vážně, tak to bylo moc ![]()
Na mě ten Emil působil jako zamindrákovanej šovinista. A taky nemakačenko. S tou jeho nožičkou to nevypadalo tak zle, aby nemohl doma pomoci a ne jen kibicovat, natož si najít nějakou práci domů ke stolu, i kdyby měl jen u televize lepit obálky.
Myslím, že bude „nemakat“ dál, že mu to tak náramně vyhovuje. A jak se nudí, je nervéz a prudí tu Lucii.
Ta je případ pro psychologa.
Opravdu by měla někam zajít. Žije s takovým kokotem a tím v podstatě ubližuje i svým dětem. Kdyby měla někoho normálního, bylo by všem líp. Ale myslím, že ona se toho svého tyrana nechce vzdát. Má pocit, že je to výhra a štěstí, přitom je to peklo. Jen je na něj zvyklá. Škoda.
Holky nevíte kde shlédnu páteční díl z 11.10. na netu? Díky ![]()
@111verunka111 píše:
Holky nevíte kde shlédnu páteční díl z 11.10. na netu? Díky
Ahoj, tady v diskuzi to někdo psal, že díly jsou ke stažení na uložto. cz. ![]()
http://www.ahaonline.cz/…a-jidlo.html
na tohle jsem teda zvědavá
@CokeLady mám hussí kůži už teď. Nesnáším lidi co si pořídí děti a pak nemakaj a děti mají hlad v budoucnu nebudou mít ani na základní potřeby do školy. Co z takových dětí asi vyroste ![]()
Takto chudí lidé by neměli mít raději děti, do doby, než je vůbec uživí.
@Burj Chalifa podle všeho zatím děti živí ty rodiče (rodičák, přídavky )
to by mi ruka upadla koupit cigára když nemám co dát dětem k jídlu
![]()
Je smutné, že si pořídili děti, i když nejspíš věděli, že je neuživí, ale připadá mi až trestné, že místo, aby koupili děcku něco zdravého tak si rači pořídí cigára
a uplně mě zaráží, že se ještě podobnými rodinami co byly ve Výměně nezabývá sociálka ![]()