Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fjodorka
Tak to já se ptám opakovaně i tý nejlepší kamarádky, ale u mě to bude vykojeným mozkem. Přesto se ptám vytrvale, protože s ní nejspíš půjdu k porodu, tak abych měla zhruba představu, kdy třeba nechlastat. ![]()
@Pinkielink píše:
Jezdim s kočárem, venčim i psy a nikdo si mě nevšímá teda. Na mě se většinou přilepí nějakej důchodce v krámě zase
Pořád lepší důchodce v lese, než úchylák v lese hele
![]()
@Anna766 píše:
Pořád lepší důchodce v lese, než úchylák v lese hele![]()
OPRAVA-důchodce v krámě, než úchylák v lese
@Camael Jsi odvážná žena. Já bych nejradši nebyla ani u toho svého. ![]()
Tak konkrétní datum se blbě pamatuje, to není vykojený mozek, to je dobré, neboj ![]()
@Fjodorka
Naprosto ti rozumím, taky nejsem ideální rodící typ.
Ale to už tady asi nebudem rozvíjet, nebo dostanem čočku za OT. ![]()
@Camael Raději ne, všem ostatním se omlouvám, nechala jsem se unést ![]()
Raději jdu žehlit, svému pořádkumilovnému despotickému chlapovi typu Emil jsem to slíbila před týdnem, tak ať má radost ![]()
Dobrou ![]()
@Gina108 píše:
Páč to jsou nespolečenský introvertky co seděj tak max u emimina![]()
![]()
Já do MC chodím taky, potřebovala jsem si najít kamarádky se stejně starými dětmi taky tady na vesnici, kam jsem se přistěhovala a kde jinde je hledat. Tak nebudu psát, že tam není pár slépek, ale rozhodně nepřevládaj - aspoň u nás ne. Tady na vsi se slepice vyznačují tím, že kdákaj o tom, jak by nikdy nešly do MC, ale sotva manžílek odejde z hospody, už strkaj jazyk do krku kdejakýmu slizounovi, asi aby si připadaly žádoucí.![]()
No dyt ja tvrdim stejnou vec ![]()
Tak Lucie nezklamala a já se bála, že se to ani neobjeví. Když po Výměně hájila toho svýho pozornýho muže, vytasila, že Martině určitě vadilo, že je tmavý, protože dneska je to samej rasista.
Sledovala jsem vcelku pozorně, nikde jsem si ani náznaku nevšimla, ale koukám, že někteří rasismus najdou i tam, kde není.
@CokeLady píše:
Ale jo, byl tam ředitel poděbradského gymnázia, to bylo dílo
už ale nějak dávno, ne?
@zdend76 píše:![]()
tak ten Emílek je zralej tak akorát na facku
![]()
já ho mít doma tak si hodím mašlu
mít ho doma, tak JEMU hodím mašli ![]()
@Timinka píše:
mít ho doma, tak JEMU hodím mašli
Proč s takovými týpky vůbec ženské lezou do postele a nechají se oplodnit, to mi hlava nebere.
@Burj Chalifa píše:
Proč s takovými týpky vůbec ženské lezou do postele a nechají se oplodnit, to mi hlava nebere.
nedostatek sexu?
A chtěla jsem napsat v kombinaci se zatměním mozku, ale dá ve vůbec mluvit o mozku? I kdyby se mi nějakým zatměním podařilo s takovým plodit, určitě bych s ním nevychovávala dítě, natož si nechat udělat druhý ![]()
Nedovedu si představit, co věde takové ženské nejen plodit s takovými hnusy, ale i to, jak jemu podřizují svůj život, potažmo život dětí, co ty děti mají ze života? A jaká je asi čeká budoucnost?
Nenávidím takové… vyserou se na potřeby dětí pro takové dementy ![]()
Co na takovém hnusu může milovat? Milovat tolik, že kašla na potřeby dětí?
@Timinka píše:
Nedovedu si představit, co věde takové ženské nejen plodit s takovými hnusy, ale i to, jak jemu podřizují svůj život, potažmo život dětí, co ty děti mají ze života? A jaká je asi čeká budoucnost?Nenávidím takové… vyserou se na potřeby dětí pro takové dementy
Mám to stejně. Nesnáším ženské, které se nechají oplodnit od prvního de..la a chtějí litování, jakou mají smůlu. Nárokují pomoc společnosti, která jim však neradila, s kým mají do postele. V prvé řadě si musí rozmyslet, kdo bude otec jejich dětí, protože děti to odnesou nejvíce. Chybějícím klidem v rodině, materiální úrovní a nulovým intelektuálním prostředím, které je poznamená na celý život. Pokud by někdo potřebovala nakopat pr..del, tak především samotné ženské za neuvážený výběr chlapa.Ale těch dětí mi líto je.