Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40270
11.10.13 23:35

@Fjodorka
Tak to já se ptám opakovaně i tý nejlepší kamarádky, ale u mě to bude vykojeným mozkem. Přesto se ptám vytrvale, protože s ní nejspíš půjdu k porodu, tak abych měla zhruba představu, kdy třeba nechlastat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna766
11.10.13 23:38
@Pinkielink píše:
Jezdim s kočárem, venčim i psy a nikdo si mě nevšímá teda. Na mě se většinou přilepí nějakej důchodce v krámě zase :mrgreen:

Pořád lepší důchodce v lese, než úchylák v lese hele :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anna766
11.10.13 23:39
@Anna766 píše:
Pořád lepší důchodce v lese, než úchylák v lese hele :mrgreen: :mrgreen:

OPRAVA-důchodce v krámě, než úchylák v lese

• Citovat
  • Upravit
11439
11.10.13 23:42

@Camael Jsi odvážná žena. Já bych nejradši nebyla ani u toho svého. :lol:
Tak konkrétní datum se blbě pamatuje, to není vykojený mozek, to je dobré, neboj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.10.13 23:48

@Fjodorka
Naprosto ti rozumím, taky nejsem ideální rodící typ. :D Ale to už tady asi nebudem rozvíjet, nebo dostanem čočku za OT. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
12.10.13 00:24

@Camael Raději ne, všem ostatním se omlouvám, nechala jsem se unést :oops:
Raději jdu žehlit, svému pořádkumilovnému despotickému chlapovi typu Emil jsem to slíbila před týdnem, tak ať má radost :mrgreen:
Dobrou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
12.10.13 06:31
@Gina108 píše:
Páč to jsou nespolečenský introvertky co seděj tak max u emimina :jazyk: :mrgreen: :mavam:
Já do MC chodím taky, potřebovala jsem si najít kamarádky se stejně starými dětmi taky tady na vesnici, kam jsem se přistěhovala a kde jinde je hledat. Tak nebudu psát, že tam není pár slépek, ale rozhodně nepřevládaj - aspoň u nás ne. Tady na vsi se slepice vyznačují tím, že kdákaj o tom, jak by nikdy nešly do MC, ale sotva manžílek odejde z hospody, už strkaj jazyk do krku kdejakýmu slizounovi, asi aby si připadaly žádoucí. 8o :roll:

No dyt ja tvrdim stejnou vec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
12.10.13 08:36

Tak Lucie nezklamala a já se bála, že se to ani neobjeví. Když po Výměně hájila toho svýho pozornýho muže, vytasila, že Martině určitě vadilo, že je tmavý, protože dneska je to samej rasista. :D Sledovala jsem vcelku pozorně, nikde jsem si ani náznaku nevšimla, ale koukám, že někteří rasismus najdou i tam, kde není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.10.13 09:34
@CokeLady píše:
Ale jo, byl tam ředitel poděbradského gymnázia, to bylo dílo :D

už ale nějak dávno, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
12.10.13 10:01
@zdend76 píše: :mavam: :mavam: tak ten Emílek je zralej tak akorát na facku :cert: :cert:já ho mít doma tak si hodím mašlu :roll:

mít ho doma, tak JEMU hodím mašli :lol:

• Citovat
  • Upravit
36504
12.10.13 10:02
@Timinka píše:
mít ho doma, tak JEMU hodím mašli :lol:

Proč s takovými týpky vůbec ženské lezou do postele a nechají se oplodnit, to mi hlava nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
12.10.13 10:09
@Burj Chalifa píše:
Proč s takovými týpky vůbec ženské lezou do postele a nechají se oplodnit, to mi hlava nebere.

nedostatek sexu? :lol: A chtěla jsem napsat v kombinaci se zatměním mozku, ale dá ve vůbec mluvit o mozku? I kdyby se mi nějakým zatměním podařilo s takovým plodit, určitě bych s ním nevychovávala dítě, natož si nechat udělat druhý :roll:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
12.10.13 10:11

Nedovedu si představit, co věde takové ženské nejen plodit s takovými hnusy, ale i to, jak jemu podřizují svůj život, potažmo život dětí, co ty děti mají ze života? A jaká je asi čeká budoucnost? :zed: Nenávidím takové… vyserou se na potřeby dětí pro takové dementy :zed:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
12.10.13 10:16

Co na takovém hnusu může milovat? Milovat tolik, že kašla na potřeby dětí?

• Citovat
  • Upravit
36504
12.10.13 10:18
@Timinka píše:
Nedovedu si představit, co věde takové ženské nejen plodit s takovými hnusy, ale i to, jak jemu podřizují svůj život, potažmo život dětí, co ty děti mají ze života? A jaká je asi čeká budoucnost? :zed: Nenávidím takové… vyserou se na potřeby dětí pro takové dementy :zed:

Mám to stejně. Nesnáším ženské, které se nechají oplodnit od prvního de..la a chtějí litování, jakou mají smůlu. Nárokují pomoc společnosti, která jim však neradila, s kým mají do postele. V prvé řadě si musí rozmyslet, kdo bude otec jejich dětí, protože děti to odnesou nejvíce. Chybějícím klidem v rodině, materiální úrovní a nulovým intelektuálním prostředím, které je poznamená na celý život. Pokud by někdo potřebovala nakopat pr..del, tak především samotné ženské za neuvážený výběr chlapa.Ale těch dětí mi líto je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí