Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lucii-zajdi si ke kadernici. Najdi si kamaradku, určitě v okolí jsou baby s dětmi. Rozumím ti, doufám, ze ted uz se máš ty i děti líp.!!!
Tyjo, já koukám na orvní výměnu asi po dvou letech a hned si o tom hledám diskusi. Asi jsem divná, ale mně on nepřijde zase tak hroznej. Když něco přeťáp, tak se omluvil, i ji pochválil. Já nevím, mně zase ona připadá jak hysterka ![]()
@_BBQ_s píše:
Výměna manželek VI
25. 10. 2013, 20:20 - Nova
Zábava, ČR 80 min, Premiéra, Skryté titulky, stereo vysíláníRežie: J. Rezková
Nová řada úspěšné reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery! Dnes uvidíte, jestli vydrží maminka Petra z ostravského paneláku na vsi, kde se vše točí kolem pořádku. A jak se přizpůsobí Martina z pedantské domácnosti poněkud volnomyšlenkářskému životu ve městě?Nová řada úspěšné reality show, ve které si dvě ženy vymění domácnost na dobu deseti dní, které stráví pod dohledem nového chotě, nových dětí a hlavně televizní kamery! Dnes uvidíte, jestli vydrží maminka Petra z ostravského paneláku na vsi, kde se vše točí kolem pořádku. A jak se přizpůsobí Martina z pedantské domácnosti poněkud volnomyšlenkářskému životu ve městě? Režie J. Rezková ml. a J. Hornych.
Tak tady bude pani, co psala o par stranek driv, myslim ze Tomikate
jj o bude podle mě ona..tomikate i říkala že někdy 25.10 by měla být v tv..jsem na ní i docela zvědava
děti má 4, ale kde jste vyčetli že tyto maminky mají dětí 2 ![]()
Citim z něj psychicky nátlak. Těžko bych se s ním domlouvala.
Ty děti te s koňským ksichtem jsou zvláštní.
@Camael píše:
@Antonie Bolavá
Taky mi nesedla, taková afektovaná osoba.
přesně, ona ty konflikty vyvolává, aby vypadala jako chudinka a on jako parchant. Nechápu. Úplně to bije do očí
@BabyBella píše:
Jee ona šla ke kadernici:-)super
To je supr, jak to komentuješ s denním zpožděním. ![]()
@Antonie Bolavá
Tak to mi to přišlo stejně. A jak tam potom děsně slzí nad dopisy..
Booože, je to 10 dní, vědí, do čeho jdou, tak proč pak ta hysterie?
@Camael píše:
To je supr, jak to komentuješ s denním zpožděním.
Já na to taky koukám teď
Jako on jí poprosí, jestli by mu dávala menší porce, že chce zhubnout a ona začne vyšilovat a vyvolá hádku. No to je trapný fakt ![]()
Lidi, počítali jste, kolikrát tam ta Lucie řekne slovo PROSTĚ??Možná by padl rekord.
![]()
A ta chuděra, co si vzala despotu - ona kdyby si ho nevzala, tak by asi shnila. Každý si do života přitahuje lidi, které potřebuje. Kdyby jí někdo nevedl a neříkal co má dělat, tak nevím teda. Si představte že by měla vedle sebe někoho se stejnou náturou ![]()
@BabyBella
No že jsme tu to samý rozebíraly včera, a tak je sranda číst, jak to někoho rozčiluje úplně stejně o den později. ![]()