Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9649
11.10.13 22:20

Jo, neco podobneho jsme na uvitani rikali i na plavani - no jezis, jedna basnicka, to je toho :mrgreen:
Samozrejme, deti nejsou duvod k pratelstvi, ale to ona prece netvrdila, ne? Nebo kde jste to vzaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.10.13 22:21
@Barca12345 píše:
Tak nekdo je spolecenstejsi, nekdo ne… kolikrat se taky dam na hristi nebo v herne do reci s nejakou jinou maminkou - proste jen o susenkach ktere kupujou, o spani, doktorce, ockovani… :nevim:
Neprijde mi na tom nic slepiciho nebo pipinkovskeho. Pokud vidim, ze neni zajem, neobtezuji, a otocim se ke knizce, casopisu nebo tak. To k tomu centru… no a domu ji asi chodi kamosky, ne?

Z přemíry dětských témat ala očkování, sušenky nebo plíny by mi jeblo. Ráno, v poledne a večer mlít jen o dětech si říká o zblbnutí. Kde si má, sakra, pohovořit třeba o růstu a pádu akcií nebo tichomořských válkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
11.10.13 22:23

@Barca12345 To jsem myslela obecně o mateřských centrech… Ženské si tam většinou hledají kamarádky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
11.10.13 22:24
@Burj Chalifa píše:
Z přemíry dětských témat ala očkování, sušenky nebo plíny by mi jeblo. Ráno, v poledne a večer mlít jen o dětech si říká o zblbnutí. Kde si má, sakra, pohovořit třeba o růstu a pádu akcií nebo tichomořských válkách?

Ja teda chodim i do materskeho centra, i na detske hriste, i na plavani nebo do herny… pokud se bavim s „cizi“ maminkou, je to v te rovine o detech - kdyz me to ale nezajima, proste v rozhovoru nepokracuju :-) Pokud tam jsme s kamaradkama, pobavime se klidne o tech akciich (obrazne receno).

Ja jsem si ale v tehle konkretni vymene fakt nevsimla, ze by se slepice bavili jen o plenach, kasickach a takovych vecech, to tam prece vubec nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.10.13 22:25

@Barca12345
Jééé, já jsem společenská až hrůza!! :D Ale nějak mi tohle plkání přijde jako ztráta času (bez urážky), protože mě nezajímá, co kdo dává za sušenky a tak. V podstatě mě zajímají tak maximálně děti mých kámošek, a to ještě ne všechny. :D A ten důvod k přátelství, tobě se nestává, že se na tebe culí snad skoro každá matka s kočárem, když se potkáte? Nebo ty dotazy v čekárně u doktora, kolik VÁM jeee??? Kolik vážíTEEEE???.. Mně to přijde stejně pošahaný společenství jako pejskaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.10.13 22:26
@Camael píše:
@Barca12345
Jééé, já jsem společenská až hrůza!! :D Ale nějak mi tohle plkání přijde jako ztráta času (bez urážky), protože mě nezajímá, co kdo dává za sušenky a tak. V podstatě mě zajímají tak maximálně děti mých kámošek, a to ještě ne všechny. :D A ten důvod k přátelství, tobě se nestává, že se na tebe culí snad skoro každá matka s kočárem, když se potkáte? Nebo ty dotazy v čekárně u doktora, kolik VÁM jeee??? Kolik vážíTEEEE???.. Mně to přijde stejně pošahaný společenství jako pejskaři.
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
11.10.13 22:26
@Fjodorka píše:
@Barca12345 To jsem myslela obecně o mateřských centrech… Ženské si tam většinou hledají kamarádky, ne?

No ja osobne ani ne. Kdyz jdu s malou sama, vetsinou si hraje s detmi a ja si ctu, nebo delame veci spolu - viz. to jejich malovani. Kdyz nas jde vice, jsou to holky ktere znam a mame si co rict… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
11.10.13 22:28
@Camael píše:
@Barca12345

Prijdou mi to jako takove prkotiny, ze je neresim :nevim:
No, tak se me nekdo u doktorky zepta, kolik je male - proste odpovim a bud nepokracuju, nebo si vymenim par vet… ale ze by se mi hned druha jevila jako slepice, to asi ne… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
11.10.13 22:33
@Camael píše:
@Barca12345

S těmi pejskaři je to přesný… Já se už normálně bála chodit na místní psí louku, všichni si mysleli, že když mám taky psa, tak se chci s nimi přátelit :lol:
A mně bylo až trapně, když se ti lidé ptali na pohlaví, věk a jméno mých psů, já odpověděla a ticho, vůbec mě nenapadlo ptát se jich, prostě mě to nezajímá… Až poviju, tak očekávám stejnou situaci, jen s dětmi. Mně ty cizí děti zajímají asi tak stejně, jako sousedovic jezevčíci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.10.13 22:34

@Barca12345
Mně se jeví jako slepice osoba, se kterou se tu zastavím proto, že čekám, až si moje dítě prohlídne všechny kamínky u pangejtu (zastaví se ona u mě s kočárem, proběhne klasika výslech - jméno, kolik VÁM je..), a ona mě začne tak po třech větách vysvětlovat výhody toho a toho stravování. Asi si musela myslet, že jsem se zbláznila, protože se mi nechtělo malou tahat od zábavy kvůli blbce, tak jsem se začala normálně jen smát. Musela jsem vypadat parádně, ale mám pokoj. :D A prkotiny, stokrát nic zabilo vola a mě už ty jejich svatý úsměvy a stále stejný dotazy prostě serou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.10.13 22:35

@Fjodorka
Přesně! :palec: Mě dostávalo, že se ptají úplně stejně! Kolik VÁM je? Ale nejlepší dotaz byl: A už jste měli štěňata? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
11.10.13 22:41

@Camael A měli? :lol: :lol:
Hele já nezaznamenala „vám“, u nás spíš frčí otočit se ke psu a pronést „Jak se jmenuješ?“ či „Jsi pejsek, nebo fenka?“ a čekat, co vypadne z majitele, který ti stojí za zády :lol:
Tak nějak nevím, co z toho je horší… ale nelíbí se mi ani jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
11.10.13 22:44

@Fjodorka
:lol: Máš zaškubat voďákem a začít vřískat: Tak odpověz, když se tě paní ptá! No, tak, jak se jmenuješ, no povídej, honem!…třeba by jim to docvaklo. I když pochybuju, já na dotaz kolik vám je, odpovídám, že 42, a na dotaz kolik vážíte, že tohle numero ze mě nikdo dobrovolně nedostane, a stejně, furt je na to někdo zvědavej..

Příspěvek upraven 11.10.13 v 22:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
11.10.13 22:45
@Camael píše:
@Barca12345
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
11.10.13 22:47

Jezdim s kočárem, venčim i psy a nikdo si mě nevšímá teda. Na mě se většinou přilepí nějakej důchodce v krámě zase :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí