Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Camael píše:
Ha! Mně uteklo úvodní představování, tohle fakt uvedla jako důvod???![]()
![]()
![]()
Ano, aby si doma více vážili jejího servisu. Pipina je to.
HMě je líto těch dětí
S takovým k..tem z nich vyrostou chudáci, kteří budou mit strach něco říct. Ostatne to co udělal z jejich maminky. Achjo… A to Ho má doma 24 hodin nonstop ![]()
@Kaczenka Ano, ten jejich pozdrav byl božský, jsem takový nesluníčkový cynik, že jsem se poprskala kakaem ![]()
@Camael Bych mu říkala třeba žehlič, což je jediná jeho činnost, kterou si dovedu vybavit…
Ale to bylo až na konci
Na druhou stranu, když je tak o ničem, tak netřeba o něm vlastně mluvit ![]()
@Burj Chalifa píše:
Ten kluk to vážně řekl. Všiml si ještě někdo?
Jen jsem si všimla, že se nechtěl rozloučit a Martina pronesla: „On mi tu pusu stejně nedá“… Ale možná mohl být uražený kvůli konkrétní situaci v onu chvíli. ![]()
@Fjodorka píše:
@Kaczenka Ano, ten jejich pozdrav byl božský, jsem takový nesluníčkový cynik, že jsem se poprskala kakaem@Camael Bych mu říkala třeba žehlič, což je jediná jeho činnost, kterou si dovedu vybavit…
Ale to bylo až na konci
Na druhou stranu, když je tak o ničem, tak netřeba o něm vlastně mluvit
pipikamarádky z pipi centra s pipokřikem
@Burj Chalifa
Jo, to byl vždycky můj sen mít na náhrobku nápis: Ta, co měla doma naleštěno, ale v palici vymaštěno. ![]()
@Camael píše:
@Burj Chalifa
Jo, to byl vždycky můj sen mít na náhrobku nápis: Ta, co měla doma naleštěno, ale v palici vymaštěno.
Ty budeš o půlnoci vylézat z hrobu a leštit desku smutečníma stuhama. ![]()
@Camael píše:
@Burj Chalifa
Jo, to byl vždycky můj sen mít na náhrobku nápis: Ta, co měla doma naleštěno, ale v palici vymaštěno.
Tuto větu pronesu, až budu mít doma bordýlek. Takže za chvíli
![]()
Tak to byl dneska slušnej materiál. Já tam bejt u toho Emila, tak už jsem asi zavřená za vraždu v afektu.
Ale ten druhej taky nebyl zrovna nějakej výkvět. To, jak ji kritzoval za vzhled, bylo hodně hnusný.
@Kaczenka Fakt řekl, že mu chybět nebude. A neslyšela jsem ho tam říct ani béé. Celou dobu čučel max. do talíře a nic. No může být víc stydlivej a ten úvod, jak říkáš, mohlo se něco stát a byl nabručenej. ![]()
@Camael
ten nápis na náhrobek je super! Jen bych musela vynechat část s naleštěním, tak by mi pak zbylo… no raději zůstanu u „zde odpočívá“. ![]()
A k tomu pozdravu v MC - já byla v našem místním jednou a taky tam něco takového duchaplného probíhalo. Byla jsem vděčná, že začal malej bulet a šli jsme. ![]()
@Burj Chalifa
Já ne, já někde pořádně zhuntovaná bujarým životem proletím komínem a endoprotéza propadne roštem. ![]()
@Camael píše:
@Burj Chalifa
Já ne, já někde pořádně zhuntovaná bujarým životem proletím komínem a endoprotéza propadne roštem.
prostě přiznej, že se na ten náhrobek ani nevyštracháš.