Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
11.10.13 21:49
@Camael píše:
Ha! Mně uteklo úvodní představování, tohle fakt uvedla jako důvod??? 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ano, aby si doma více vážili jejího servisu. Pipina je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
11.10.13 21:50

HMě je líto těch dětí :( S takovým k..tem z nich vyrostou chudáci, kteří budou mit strach něco říct. Ostatne to co udělal z jejich maminky. Achjo… A to Ho má doma 24 hodin nonstop :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
11.10.13 21:51

@Kaczenka Ano, ten jejich pozdrav byl božský, jsem takový nesluníčkový cynik, že jsem se poprskala kakaem :lol:

@Camael Bych mu říkala třeba žehlič, což je jediná jeho činnost, kterou si dovedu vybavit… :lol: Ale to bylo až na konci :think: Na druhou stranu, když je tak o ničem, tak netřeba o něm vlastně mluvit :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
11.10.13 21:52
@Burj Chalifa píše:
Ten kluk to vážně řekl. Všiml si ještě někdo?

Jen jsem si všimla, že se nechtěl rozloučit a Martina pronesla: „On mi tu pusu stejně nedá“… Ale možná mohl být uražený kvůli konkrétní situaci v onu chvíli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
@Fjodorka píše:
@Kaczenka Ano, ten jejich pozdrav byl božský, jsem takový nesluníčkový cynik, že jsem se poprskala kakaem :lol:@Camael Bych mu říkala třeba žehlič, což je jediná jeho činnost, kterou si dovedu vybavit… :lol: Ale to bylo až na konci :think: Na druhou stranu, když je tak o ničem, tak netřeba o něm vlastně mluvit :jazyk:

pipikamarádky z pipi centra s pipokřikem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@Burj Chalifa
Jo, to byl vždycky můj sen mít na náhrobku nápis: Ta, co měla doma naleštěno, ale v palici vymaštěno. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
@BáraLeštinská píše:
Jeste nevidel zlou zenskou bych mu schovala berle :mrgreen:
:palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.10.13 21:53
@Camael píše:
@Burj Chalifa
Jo, to byl vždycky můj sen mít na náhrobku nápis: Ta, co měla doma naleštěno, ale v palici vymaštěno. :roll:

Ty budeš o půlnoci vylézat z hrobu a leštit desku smutečníma stuhama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
11.10.13 21:55
@Camael píše:
@Burj Chalifa
Jo, to byl vždycky můj sen mít na náhrobku nápis: Ta, co měla doma naleštěno, ale v palici vymaštěno. :roll:

Tuto větu pronesu, až budu mít doma bordýlek. Takže za chvíli :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
11.10.13 21:58

Tak to byl dneska slušnej materiál. Já tam bejt u toho Emila, tak už jsem asi zavřená za vraždu v afektu. :mrgreen: Ale ten druhej taky nebyl zrovna nějakej výkvět. To, jak ji kritzoval za vzhled, bylo hodně hnusný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
11.10.13 21:59

No, ale jako příští tejden bude asi drsárna.

• Citovat
  • Upravit
7512
11.10.13 22:00

@Kaczenka Fakt řekl, že mu chybět nebude. A neslyšela jsem ho tam říct ani béé. Celou dobu čučel max. do talíře a nic. No může být víc stydlivej a ten úvod, jak říkáš, mohlo se něco stát a byl nabručenej. :nevim:

@Camael :mrgreen: ten nápis na náhrobek je super! Jen bych musela vynechat část s naleštěním, tak by mi pak zbylo… no raději zůstanu u „zde odpočívá“. :mrgreen:

A k tomu pozdravu v MC - já byla v našem místním jednou a taky tam něco takového duchaplného probíhalo. Byla jsem vděčná, že začal malej bulet a šli jsme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@Burj Chalifa
Já ne, já někde pořádně zhuntovaná bujarým životem proletím komínem a endoprotéza propadne roštem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270

@Kaczenka
Musíš si vzít chlapa-leštiče a máš vystaráno. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.10.13 22:01
@Camael píše:
@Burj Chalifa
Já ne, já někde pořádně zhuntovaná bujarým životem proletím komínem a endoprotéza propadne roštem. :D

prostě přiznej, že se na ten náhrobek ani nevyštracháš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí