Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@parketka píše:
Ale zase jsem si řikala jak dělal, že odchází, že je teda taky dobrej on odejde a ty chudáky děti jí tam nechá.
on odešel, ale až po 5měsícich na (netu psali že odešel v květnu a točeno to bylo v prosinci)…jinak dětí ji tam nechat musel když nejsou jeho, ale je mi jich líto hlavně te nejstarší když ji měla s nějakým chlapem pak s dalším si pořidila ty dvě pak si našla tady toho dobráka a teď už má dalšího nového přítele a on ma novou přítelkyni takže se podle mě ke své ex nevratil
@lilie12 píše:
on odešel, ale až po 5měsícich na (netu psali že odešel v květnu a točeno to bylo v prosinci)…jinak dětí ji tam nechat musel když nejsou jeho, ale je mi jich líto hlavně te nejstarší když ji měla s nějakým chlapem pak s dalším si pořidila ty dvě pak si našla tady toho dobráka a teď už má dalšího nového přítele a on ma novou přítelkyni takže se podle mě ke své ex nevratil
Na fc píše ta eliška od té blondyny jak je ten nevlastní otec hajzl že jim ublížoval že je mamka skvělá atd…a hlavně že se s ním ve výtahu objímala a brečela že nechce aby ta výměna skončila
@lilie12 to je nahrané, matka potřebuje alibi a dcera se jí bojí, proto dělá to, co chce
![]()
@lilie12 píše:
Na fc píše ta eliška od té blondyny jak je ten nevlastní otec hajzl že jim ublížoval že je mamka skvělá atd…a hlavně že se s ním ve výtahu objímala a brečela že nechce aby ta výměna skončila
Tak tomu neverim ani za nic, budto to pise nedobrovolne anebo ji za zadkem stoji jeji mama, ach jo.
Ale jak jste tady některé říkali že ty co do vyměny jdou že nejsou normalní že si něktěří ani neuklidí tak ta paní s trojčatky to bylo užasné
nadherně sehrana velká rodinka a dětí už i samostatné oproti klučikovi z druhé rodiny, který se sam ani nenajedl skvěla rodina ![]()
A ta druhá paní -od trojčátek..té bylo kolik? nějak se mi to vykouřilo