Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Camael píše:éééžiš jak říkám však si to vybral dobrovolně
@mejdylko
To bude nějakej trest z minulýho života, jinak to nevidím. Ale musel teda udělat něco strašnýho, že nafasoval tohle.
@parketka píše:
Oni se znali rok a nacpala ho do výměny, aby se změnil? No to je taky dobrý.
Dobry postreh, take by me zajimalo jak dlouho se znaly kdyz se tam hlasila. Dyt to take trva nez je vyberou, nataci atp.
@jdukolem píše:
chlapeček je jeho ale bylo vidět že holky má rád
neni jeho ![]()
@parketka píše:že prej aby si uvědomil že ted je doma u ní a nemá co exce pomáhat s nábytkem
Oni se znali rok a nacpala ho do výměny, aby se změnil? No to je taky dobrý.
15mesicu se znali a ted v kvetnu se rozešli. K memu podpisu rekl to pediatr Matejček, tuším ![]()
@Denpry píše:
neni jeho
jj už mě to holky vysvětlily já to nějak spletla
No ty jo… svet fakt neni fer… takovej dobrej chlap, tri cizi decka ma jako za svoje, hodnej, pusobilo to ne me, ze je ma vsechny fakt rad… a ona se k nemu tak chova ![]()
Proc ja nemam zadnyho chlapa??? ![]()
@jdukolem píše:
jj už mě to holky vysvětlily já to nějak spletla
@Barca12345 Buď ráda, alespoň tě nikdo neotravuje ![]()
@mamartina píše:
Rodinka s trojčatama perfekt, oba sympaťáci, je vidět že to fakt zvládaj a jsou sehraný, fakt obdiv, mě by šlehlo
U druhé rodinky, chlap sympaťák a ona taková blbkaBylo vyloženě vidět jak se ho snaží za každou cenu potopit, zesměšnit a vyvolávat naprosto zbytečně hádku
chudáci děti, prcek nezná jiné jídlo než párky, kartáček viděl poprvé skoro ve třech letech, holka si nesmí dojít ke kadeřníkovy, no mazec
no, skoro ve 3 letech nezná kartáček-to se docela nedivím, že měl bolavý dásně ![]()
chlap sympaťák, až mi ho bylo líto.
Taková rašple
se nedivím, jestli od ní odešel.
Já jsem si říkala, že je to pořád v pohodě, ale jak řekla o tom klukovi, že je rozmazlený protože chce taky malovat jak bráškové tak jsem věděla, že to asi taková idylka nebude. Ono pobíhat kolem tolika dětí asi ani neměla šanci se projevit více. Té její holčičky je mi líto, protože to asi pěkně schytala za toho kadeřníka. Prej teta kadeřnice, ha než mít takovou tak to radši žádnou. Jinak snad si uvědomí, že má super děti a bude na ně hodnější a snad si ten její chlap teď najde lepší, protože si to snad zaslouží.
Paní s trojčátky přeji hodně sil a pevné nervy na ty její všechny chlapi. Ale o ni strach nemám, protože jak se zdá zvládá vše s úsměvem.
@momi33 taky se nedivím že měl problém s dásněma. K zubaři ho taky určitě ještě nevzali ![]()
Ty trojčata, mazec, to bych asi koukala ![]()
i když, lepší trojčata než moje kolegyně
![]()
Holky, mám dost
Že už spolu hysterka se sympaťákem nejsou se dalo čekat, i když mě překvapuje, že utekla ona od něj a ne naopak… ![]()
Nicméně nejvíc je mi líto těch dětí, hlavně té nejstarší
Jak se bála, co na ten nový sestřih bude hysterka říkat… Měla z toho holčina radost a matka jí to ani nepochválí… Když odjížděli k té babičce, tak brečela, protože si určitě hrozně moc užívala doma ten klid s náhradní maminkou
A věděla, co se jí vrátí domů… a taky že jo
Hned jak přijela, tak zase vyváděla, řvala, nadávala
Holka zase brečela
Prostě já tohle nechápu
Chlap se k nim choval jako k vlastním a ona i jeho vyštvala, navíc bůhví, kolik chlapů jejich životem prošlo a ještě projde, dokud jí některý z nich neuškrtí a děti budou sirotci ![]()
**@momi píše:
no, skoro ve 3 letech nezná kartáček-to se docela nedivím, že měl bolavý dásně
chlap sympaťák, až mi ho bylo líto.
Taková rašplese nedivím, jestli od ní odešel.
To je zanedbana pece to je na socialku