Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10867
27.9.13 22:43
@Camael píše:
jooo, to je jasný, já to myslela tak, že mít zrovna ona potřebu to tu vysvětlovat, jako slečna před ní, bylo by to určitě hodně zajímavý. :D

kde, kde? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
27.9.13 22:45
@_BBQ_s píše:
kde, kde? 8o

to je hypotéza co by se stao kdyby paní zavítala sem :)

• Citovat
  • Upravit
1010
27.9.13 22:58
@_BBQ_s píše:
kde, kde? 8o

no už tady byla paní z minulého dílu a ještě nějaké, že prej její díl teprve bude. Nečetla jsem celou diskuzi, ale zkus jít na str. 41. Docela se tam do sebe naváželi. Mě se líbí ta naivita těch účastníků, vždyť jim musí být jasné, že aby na to lidi koukali tak je nebudou vykreslovat zrovna v nejlepším světle. Když to tak vezmu, tak tak se cítí přece i celebrity když se dostanou do křížku s bulvárem. Charita nikoho nezajímá, ale vyfocené kalhotky, prso, zvracení, milenka, atd. tak to si přečte každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
28.9.13 08:33
@Colorka píše:
Zkopírováno z tncz:

Iveta Kovalová a její přítel Radek se po natáčení rozešli. Ivetě jsme se bohužel nemohli dovolat, její přítel Radek vysvětli proč.

„Iveta si změnila od natáčení číslo a ani já ho nemám. Rozešli jsme se v květnu. Když jsem se vrátil z dovolené domů, byt byl vybílený. Iveta se odstěhovala k novému příteli a rozešla se se mnou. Požádal jsem ji, ať mi vrátí můj nábytek, načež mi přišla výhrůžná zpráva, že mě udá na policii, že jsem obtěžoval její patnáctiletou dceru. Zprávu jsem si pro jistotu nechal,“ říká Radek.

„Nakonec mi nějaký nábytek vrátila, ale později jsem zjistil, že celý náš vztah byl jen o penězích. Využívala mě a dokonce falšovala mé podpisy na úředních listinách. Roli v tom hrály sociální dávky, už to prověřuje úřad práce. Mám teď kvůli tomu lítání po úřadech,“ říká Radek. „Teď už je mi Iveta ukradená. Mám přítelkyni a jsem spokojený,“ uzavírá Radek.

Vážně nevím, co si o tom mám myslet… Co na ní je, že si může dovolit ten luxus, opustit takovýho chlapa se třema dětma a hned má novýho?! 8o

Myslím, že je to k**** - vesele roztáhne nohy každému :poblion: jen fakt nechápu jak ulovila Radka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
28.9.13 08:39
@Sisi137 píše:
Myslím, že je to k**** - vesele roztáhne nohy každému :poblion: jen fakt nechápu jak ulovila Radka :nevim:
:palec: :potlesk: presne to si myslim ja
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
28.9.13 09:18

Holky, tak jsem zjistila, že Ivetka chodila do školy do města, kde jsem bydlela, to co píšou na tn.cz je Pravda s velký P, je to strašná p… a už je ve vztahu s nějakým novým :lol: PS. Mám její Fcb :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
28.9.13 10:52
@Sisi137 píše:
Myslím, že je to k**** - vesele roztáhne nohy každému :poblion: jen fakt nechápu jak ulovila Radka :nevim:

tak ono to hodně vypovídá i o něm jakou partnerku si vybral.. byl zamilovanej podle mě

• Citovat
  • Upravit
1180
28.9.13 11:03

Ahoj holky.. já včera měla vyvalený oči od začátku do konce.. dítě teprve čekám první takže pro mě byl totální masakr vidět ten chaos s těma trojčatama.. ale v průběhu celého dílu sem si pak uvědomila že to není ani tak o trojčatej jako o tý mámě.. Protože ty Ivety děti jsou chudáci.. ačkoliv sem nevychovala zatím ani jedno dítě tak aby dítě skoro ve třech letech nevědělo nic o čištění zubů mě teda dostalo úplně..:/ celkem krásně se vysvětlilo proč Maxík (snad se tak jmenoval) nejedl, vždyť to dítě nemělo skoro žádný návyky, žádný režim.. no a ta 15ti letá holka tak tý mi bylo hodně líto.. myslím že ta vylítne z hnízda jedna dvě… Ta ženská by se měla probrat kope kolem sebe, na všechny řve ale přitom největší chyba je v ní samotný.. Radek může být rád že jí má z krku… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
28.9.13 11:09

@Denpry, a kolik má ta Iveta roků? Nějak jsem to na začátku přeslechla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
28.9.13 11:15
@Kaczenka píše:
@Denpry, a kolik má ta Iveta roků? Nějak jsem to na začátku přeslechla…

myslím 39?

• Citovat
  • Upravit
33022
28.9.13 11:31

Rikali 39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
28.9.13 12:05

Koukali jste na Volejte Novu? Byla tam reportáž o Radkovi a Ivetě. Co mu ta k..va udělala? :cert: Já bych jí střelila mezi oči :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
28.9.13 12:08

@pajakr
Já si říkám, že ženská s třema dětma by mohla všech deset olíznout za takovýho chlapa a ona ještě udělá tohle??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.9.13 12:24
@pajakr píše:
Koukali jste na Volejte Novu? Byla tam reportáž o Radkovi a Ivetě. Co mu ta k..va udělala? :cert: Já bych jí střelila mezi oči :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Co mu udělala? Mně se ta výměna teprve teď stahuje, ale dík vám tady už vím, o čem to bude :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
28.9.13 12:39

Nyní má 40 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie