Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@_BBQ_s
Ta hádka byla veletrapná, jak tam mlela nesmysly, jen aby se mohla pohádat a za něco mu vynadat. Ta je tak hloupá..
@eshta píše:
hysterkakdyby aspoň byla pěkná když už nic
to jsem si taky říkala, ale vypadala už pěkně strhaně
@ncc1701 no hroznej zmetek ![]()
Ne, ale fakt ta ženská byla uplně mimo.. ledová královna hadr. Šílená představa, že by se mě bály vlastní děti.
@ncc1701
Jsem na tom stejně, můj taky zvládá jen sluníčkový nálady.
Tohle mu předvíst doma (a stejně neprávem), skončím s tou žehličkou na hlavě. ![]()
Chudáci děcka
a chlapovi se už ani nedivím, že chodí za bývalkou…
No to je jedna výměna lepší jak druhá. Ale je fakt, že proti jinejm, tohle bylo ještě slabý. Ale blondýnu bych střelila mezi oči. To je fakt případ zralej na facku… Já teď kouknu na Soukromý pasti, protože to mě baví teda hodně. ![]()
@Camael píše:
@_BBQ_s
Ta hádka byla veletrapná, jak tam mlela nesmysly, jen aby se mohla pohádat a za něco mu vynadat. Ta je tak hloupá..
Presne, proste trapas, no ![]()
@Sisi137 píše:
Chudáci děckaa chlapovi se už ani nedivím, že chodí za bývalkou…
Dovedes si predstavit, co ta blondyna musi delat za peklo i te byvalce?
Ale zase jsem si řikala jak dělal, že odchází, že je teda taky dobrej on odejde a ty chudáky děti jí tam nechá.
Na tn.cz pisou, ze se rozesli a ona ho okradla a vydirala ho, ze ho uda, ze obtěžoval tu patnactiletou. Navic falsovala jeho podpisy, aby mela soc. davky. proste rajdA. Druha rodina ma muj obdiv, trojčata byly spravňacký. ![]()
@parketka
Já jsem to pochopila, že jako musel odejít hned, že tam s ní v tu chvíli nemohl zůstat a že pak by si to nějak řešili. Tipuju, že by šel k ex.
Tak teda nejdriv jsem myslela ze sem napisi ze mi byli sympaticci vsichni, az na to s tim starsim ditkem a barvickami - to bylo hodne blbe, ale co ta blondyna stihla provest te diskuze mezi 4 ocima. Nestacila jsem zirat.
ze ji tam zabijeli dite apod. ![]()
@Niqitka píše:
Na tn.cz pisou, ze se rozesli a ona ho okradla a vydirala ho, ze ho uda, ze obtěžoval tu patnactiletou. Navic falsovala jeho podpisy, aby mela soc. davky. proste rajdA. Druha rodina ma muj obdiv, trojčata byly spravňacký.
tak to mě nepřekvapuje.