Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Camael píše:
![]()
Co je na nich nádhernýho?? Já si říkala, že bych od nich zdrhla do práce, jen by se naskytla příležitost!
takoví tři kulatí oříšci
uřvaní..
já věřím že mamka má systém a nějakou metodu když je má od miminek.. ty děti tak reagují protože jsou vytržený z konceptu a z jistoty
@smilers píše:
Zvladla by to kazdaprotoze by jste kazda musela se postarat, je to jen o zvyku
zvládla, zvládla, ale je to o nervy ![]()
@Camael asi tak
taky jsem si rikavala pri pohledu na jine trojky, ze to bych nedala, ze jsou fakt dobri ![]()
@eshta zalezi hodne jak jsou deti akcni, ja trebas toto u svych holek neznam, tu divokost, ale je to mozna proto, ze jsou to holky a ne kluci
, ale ted uz jsou holky taky era, ale v mire
v blazinci jsme zatim neskoncila ![]()
@jdukolem píše:
takoví tři kulatí oříšciuřvaní..
já věřím že mamka má systém a nějakou metodu když je má od miminek.. ty děti tak reagují protože jsou vytržený z konceptu a z jistoty
Myslím, že ta živost není vytržením z konceptu. A i to, co je u jednoho těžký uhlídat (co dělá, kam leze, co kam strká) je tady 3×, to musí být velenáročný.
@Camael píše:
Myslím, že ta živost není vytržením z konceptu. A i to, co je u jednoho těžký uhlídat (co dělá, kam leze, co kam strká) je tady 3×, to musí být velenáročný.
o tom nepochybuju že je to 3× náročný než s jedním ale věřím tomu že s mamkou je líp..
jinak to s těma barvičkama - to bylo pro kluky a ne pro tebe to teda paní přehnala,,, jako tohle se dělá? sedmiletýmu děcku?
@Camael píše:
Jdukolem
Slušná soda s těma barvičkama.
jo plně souhlasím s tatínkem že to jel malýmu koupit… a dobře to táta řekl e paní jede jako robot- bez citu..