Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9954
25.9.13 11:34

,

Příspěvek upraven 03.10.13 v 18:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
25.9.13 11:42

@Tomikate omlouvam se, necetla jsem celou diskusi, ale kdy bude Vas dil? Radi se s manzelem divame a je fajn vecet i neci " ze zakulisi". Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
25.9.13 11:48

@Tomikate
To je sice hezký, ale já nerýpala ani do tebe, ani do těch posledních dvou, vůbec jsem to nerozebírala, ale protože jsi jediná, koho „znám“, že do toho šel, zeptala jsem se právě tebe na to, co na tom zajímá mě, a to, proč do toho člověk jde (nebavím se o penězích), co si od toho slibuje. Tak to snad není rýpání, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
25.9.13 11:49
@Camael píše:
@Tomikate
To je sice hezký, ale já nerýpala ani do tebe, ani do těch posledních dvou, vůbec jsem to nerozebírala, ale protože jsi jediná, koho „znám“, že do toho šel, zeptala jsem se právě tebe na to, co na tom zajímá mě, a to, proč do toho člověk jde (nebavím se o penězích), co si od toho slibuje. Tak to snad není rýpání, ne?

Tak si radši můžem napsat SZ než tady, ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.9.13 14:38
@Tomikate píše:
Tuto diskuzi jsem založila já a nemyslím si, že bych se hroutila z ošklivoučkých komentářů :lol: :lol:

No tebe jsem tím zrovna nemyslela ;) Je tu plno jiných diskuzí, kde se zakladatelky hroutí z opačného názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.9.13 14:47

@Tomikate tywoe, nebuď srab a nezdrhej :lol: Já se těšila, že se aspoň budu moci poptat na podrobnosti, až se ten tvůj díl odvysílá (jestli ho teda pak někde stáhnu, neb jsme zrušila TV), jelikož je mi jasný, že ten střih udělá svoje. Mmch jak jsi vycházela se štábem celkově? Psalas, že mezi nimi máš dost přátel, ale stejně - žiju v domnění, že ta, která je rejžovi více sympatická, tak z ní neudělaj takovou krávu. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
25.9.13 14:58

.

Příspěvek upraven 26.10.13 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
25.9.13 17:19

@Tomikate To mě mrzí že tady ne, také by mě to zajímalo i jako potencionální uchazečku o výměnu :mrgreen: :hug:

• Citovat
  • Upravit
291
25.9.13 21:45

@Tomikate: Já se náhodou moc těším na Tvojí „Výměnu“ a budu ráda, když sem budeš chodit dál, jen budeš muset být obrněná proti některým rejpalům tady… :roll:
Sama za sebe bych do toho šla taky, ale mažel o tom nechce ani slyšet :zed:
A když budu objektivní, tak je to prostě složité… Nikdy se nezavděčíš všem a asi ani nemá smysl se o to pokoušet :roll: Vždyť ten gay Petr, který přišel většině národa sympatický a obdivovali ho, jak si uměl poradit, tak se tu našly takové, které měly připomínky typu „No jo, hlídal děti pár dní, tak se předváděl, bych ho chtěla vidět, kdyby je měl doma každý den…“ 8o
No jo, co naděláš…
Kdybych šla do výměny já, tak bych se doma snažila v první řadě pořádně vygruntovat, aby mě nikdo nepomluvil, že jsem špindíra, ale kdo chce, tak si něco stejně najde a na druhou stranu jiní mě budou pomlouvat, že jsem se chtěla s úklidem předvést jen pro televizi :nevim: Takže kdybych to tu nechala jak to je, tak je to špatně, budu za bordelářku, protože stále tu vypíglováno fakt nemám, prostě s rok a půl starým dítětem je to takřka nesplnitelný úkol. Když naklidím, přičemž bych musela malou strčit někomu na hlídání a toto provést těsně před natáčením, tak budu za tu, co si na něco hraje a to je taky špatně :think:

Takže asi tak, že bych se mohla na všechny vykašlat, protože nikdo nejsme dokonalý, mně se na druhou stranu líbí, že každá rodina je nějaká, že vidíme tu různorodost a to, jak se kde žije ;)
Jediné, co mi vadí, když se objeví agrese a to hlavně k dětem, to se nedá ničím omluvit, to není lidská chyba, to je lidská demence :evil:
Když je někdo trošku „lenošná bordelářka“, no tak co, to jsme občas každá 8)

Každopádně si myslím, že bude fajn, až vaše výměna proběhne, že tu budeme moct napsat svůj názor, jak to působilo a Ty to budeš mít možnost uvést na pravou míru, jak to bylo doopravdy a co bylo šikovně sestříháno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
abigail99
26.9.13 19:26

nejde mi to stáhnout z uložto

Ahojky, prosím Vás, chtěla jsem si stáhnou výměnu manželek, ale když do vyhledávače na ulož to zadá výměna manželek a příslušné datum, tak se mi žádný díl nenajde, jenom samé blbosti. Díky za radu, nestihla jsem to v televizi. Abi.

• Citovat
  • Upravit
abigail99
26.9.13 19:45

Díky za rychlou odpověď a nemáte nějaký tip, kde to stáhnout bez placení?, teda ty mě ale štvou, staré díly mám stažené a nové nic :(

• Citovat
  • Upravit
Mi24
26.9.13 20:51
@CokeLady píše:
Bohužel nemám tip, taky jsme jeden díl neviděla :?

který? a napište mi kde je možnost jej dát krom ulož. to a dam vám je někde na stahnutí mam je v kompu stahle

• Citovat
  • Upravit
abigail99
26.9.13 20:59

Tak jsem našla například edisk.cz nebo www.megaupload.com, ale nevím, jak to funguje, snad na stejném principu, a mně chybí 3. a 4. díl 6. řady, díky moc

• Citovat
  • Upravit
abigail99
26.9.13 21:00

Tak koukám, že na tom edisk, to existuje již tyto soubory

• Citovat
  • Upravit
3931
27.9.13 10:37

Hojky holky, a zkouseli jste cz torrent? Jeste prefevcirem tam byli vseci dily ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí