Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mi24
27.9.13 21:15

Dnešní výměna užasná jen by mě jeblo při trojčatech jako chtít pořidit druhé a nakonec se pořidi 3dětí musí být šílené…ale jde vidět že funguji perfektně i dětí jsou naučené samostatnosti a tatínek taky funguje..jen mě naštvala nahradní maminka co se týče těch barviček…jako kluk se ve 4letech musel smiřovat s tím že už není sam, ale svým zpusobem je odsunut na vedlejší kolej protože místo sourozence jednoho přišli hned tři…a ona než by trošku barvy schovala protoho staršího tak mu přímo řekne že to bylo pro brachy a ne pro něj a pak je ještě naštvana ža mu zajel otec koupit taky bych zajela se musel chudák už tak dost citít odstrčeně :(

Příspěvek upraven 27.09.13 v 21:16

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
27.9.13 21:16
@Camael píše:
@_BBQ_s
a hele, taky jsi měla voďák? :lol:

já bych ho určitě na ty blechy m :) ěla

• Citovat
  • Upravit
10867
27.9.13 21:18
@Camael píše:
@_BBQ_s
a hele, taky jsi měla voďák? :lol:

Nemela, behala jsem jak trotl. Ale voditko se mi zdalo takove ponizujici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
27.9.13 21:19

A ten druhej chlapecek, ten Maxik ma nejak moc zkazene zuby? Ja to preslechla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
27.9.13 21:19

Chudak ten starsi klucina pres zobak by zaslouzila spis ona blondata megera :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
27.9.13 21:20

Chudak ten starsi klucina pres zobak by zaslouzila spis ona blondata megera :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
27.9.13 21:20
@jdukolem píše:
já bych ho určitě na ty blechy m :) ěla

Já na všechny, pro jistotu. :D A ten nejstarší je teda chuděra, přijde mi oproti trojčatům takovej zaraženej, tichej, ale co se divím.. No a jak tam baba mlela, že nevaří, protože ji to zdržuje od sportu, slušná hláška. :roll: Jestli je v ostatních sportech dobrá jako v bruslení, měla by se dát radši na to vaření. A jaksi nechápu, jak může nevařit, když má tři děti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
27.9.13 21:21

@_BBQ_s
Má něco s dásněmi, asi i se zuby, kartáček uviděl poprvé až teď. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
27.9.13 21:21
@_BBQ_s píše:
Nemela, behala jsem jak trotl. Ale voditko se mi zdalo takove ponizujici :nevim:

to tě obdivuju fakt..já bych se posr strachy že je neuhlídám..fakt respekt

• Citovat
  • Upravit
10867
27.9.13 21:22

@Camael Parky zvladne, blondyna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
27.9.13 21:22

Necháme si tady ještě tetu? Joooooo! Ještě měsíc!(toho bych se taky nechtěla dočkat u své rodiny. A dobře jí tak!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
27.9.13 21:24
@Camael píše:
Já na všechny, pro jistotu. :D A ten nejstarší je teda chuděra, přijde mi oproti trojčatům takovej zaraženej, tichej, ale co se divím.. No a jak tam baba mlela, že nevaří, protože ji to zdržuje od sportu, slušná hláška. :roll: Jestli je v ostatních sportech dobrá jako v bruslení, měla by se dát radši na to vaření. A jaksi nechápu, jak může nevařit, když má tři děti? :nevim:

ak? párek do polívky? :mrgreen: to je vaření..
jinak paní blond je hustá..hned by všem dávala facku i pánovi od trojčat a je prej arogantní.. no mě přijde hrozně zatím nevím jak to pojmenovat..taková metrnice hrubá

• Citovat
  • Upravit
25007
27.9.13 21:24
@jdukolem píše:
to tě obdivuju fakt..já bych se posr strachy že je neuhlídám..fakt respekt

to si fakt zvykneš…když se na to díváš v tv, tak je to šílené, protože jsi to nezažila, ale zvyknout se dá, když jsou to tvoje děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdukolem
27.9.13 21:25
@hanka.br. píše:
Necháme si tady ještě tetu? Joooooo! Ještě měsíc!(toho bych se taky nechtěla dočkat u své rodiny. A dobře jí tak!)

no má co chtěl. rozvedl se a polepšil si :)

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
27.9.13 21:26
@eshta píše:
to si fakt zvykneš…když se na to díváš v tv, tak je to šílené, protože jsi to nezažila, ale zvyknout se dá, když jsou to tvoje děti :lol:

jasně já si myslím že kdyby si člověk zvykal den co den od miminek tak to jde že si člověk fakt zvykne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!