Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10937
19.9.13 22:21

@Mišička63 no to aji dcera, u doktorky nechtěla mluvit, už nás chtěla posílat. Jsou potvory, dceru taky opravuji, prostě na to nemyslí.
@Kamča.dalmatinka hlavní je, že to řešíte. Ono to chce čas, ale vsadím se, že jste šikovní zas na něco jiného. Dcera pěkně mluví, ale malování a soustředění je děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.9.13 22:35

No já už sem právě na to alergická. dnes sem si přečetla že to je zanedbání péče a že rodiče co nenaučí dítě mluvit v takovém věku by ani děti mít neměli :roll:
Přitom je to strašně těžké. Mluvim s nim furt, učíme se i když stávkuje, udělal velký pokrok ale stále je strašně pozadu. dětem v mš to neva, ty mu rozumí, ale dospěláci s tim maj problém. Přesně jak náké ty komenty k té ukázce.
Jako když se mě ptaj jestli s nim mluvíme, jestli jsme s ním už byli u dr, jestli sem si všimla že blbě mluví, jestli jen nesedí před tv, tak mám chut vyskočit s kuže :roll:
To jsem mu sehnala největší odborníky, nechala ho i odčarovat-odblokovat a nic, ale zase pozná všechny dinosaury, maluje, umí krásně plavat, zná značky aut, umí psát na počítači, umí ovládat všechnu techniku no a nebudu ho tu vychvalovat, jen sem chtěla nastínit že né každé dítě co v 5-6-7 mele je zanedbávané dítě s klece :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
19.9.13 22:43
@Kamča.dalmatinka píše:
No já už sem právě na to alergická. dnes sem si přečetla že to je zanedbání péče a že rodiče co nenaučí dítě mluvit v takovém věku by ani děti mít neměli :roll:Přitom je to strašně těžké. Mluvim s nim furt, učíme se i když stávkuje, udělal velký pokrok ale stále je strašně pozadu. dětem v mš to neva, ty mu rozumí, ale dospěláci s tim maj problém. Přesně jak náké ty komenty k té ukázce.
Jako když se mě ptaj jestli s nim mluvíme, jestli jsme s ním už byli u dr, jestli sem si všimla že blbě mluví, jestli jen nesedí před tv, tak mám chut vyskočit s kuže :roll:
To jsem mu sehnala největší odborníky, nechala ho i odčarovat-odblokovat a nic, ale zase pozná všechny dinosaury, maluje, umí krásně plavat, zná značky aut, umí psát na počítači, umí ovládat všechnu techniku no a nebudu ho tu vychvalovat, jen sem chtěla nastínit že né každé dítě co v 5-6-7 mele je zanedbávané dítě s klece :mrgreen:

Kde??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
20.9.13 06:42

@Kamča.dalmatinka právě znám holčičku co také špatně mluví, v jejím případě se to začlo řešit až v pěti letech, do té doby to neřešila ani logopedka, ale ona je právě šikovná v jiných věcech. Což mě přijde, že každé dítě se vyvyjí jinak a proto třeba moje dcera dobře mluví, ale na něco zase je kopýtko.
Já to mám podobně, ředitelka ve školce mi také říká, že se ji nevěnují v malování, že se neumí soustředit a vše hodila na mě. Že do školy nepůjde. Takže tě chápu, přitom s dcerou když to jde, tak malujeme, hrajeme hry, ale ji to nebaví. Ono je strašně snadné to hodit na rodiče, podle mě jste to začali řešit fakt brzy takže držím pěsti ať to zlepšení přijde co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
20.9.13 21:53

Neví prosím někdo, kde bych stáhla dnešní díl???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
20.9.13 22:01

Zítra ve 14.20 ho opakují :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
20.9.13 22:10
@Stevia píše:
Zítra ve 14.20 ho opakují :mavam:

to nebudu doma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
20.9.13 22:19
@kocunka píše:
to nebudu doma :zed:

uloz.to jen chvilku počkat než ho tam dají

• Citovat
  • Upravit
9223
20.9.13 22:29
@lilie12 píše:
uloz.to jen chvilku počkat než ho tam dají

fakt? děkuju… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
20.9.13 22:30

Chudák chlapeček:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
20.9.13 22:43
@kocunka píše:
fakt? děkuju… :kytka:

jj jen spíš počítej že až tak zítra já povětšinu taky stahuji z ulož. to protože i když dava nova překvapivě opakování tak nestíham ani jedno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9223
20.9.13 22:44

Už ho stahuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
20.9.13 23:37

:mrgreen: tal to si pospišili :mrgreen: ty první 3 díly byli vždy až druhý den tak jsem takovou rychlost ani nečekala, ale dík za upozornění už jdu stahovat :lol:

• Citovat
  • Upravit
1857
20.9.13 23:43

Teda dnešní díl mi přišel takový nemastný neslaný. Dostala mě věta-seriály jsou taková naše životní náplň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
21.9.13 06:17
@claire91 píše:
Teda dnešní díl mi přišel takový nemastný neslaný. Dostala mě věta-seriály jsou taková naše životní náplň.

No to ilustruje, jací inteligenti se tam hlásí. Už i od pohledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí