Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady se „dohadujou“ Lenka se Standou. Nejspíš i nějací rodiný příslušníci..
Tak jsem dokoukala výměnu a děs běs. Paní mi připadala, že se dělá lepší, Nova ty její lži dobře sestříhala, např. jak koukala do lednice a prý zeleninu tu já ráda a u ní přitom žádná nebyla, pak prý mám ráda přírodu, my takhle chodíme na vycházky a po kilometru už nemohla, cvičit nezvládla ani 30 minut, ale její sen je permanentka do posilovny atd. atd. PRostě strašně moc protiargumentů. Na děti byla drsná, jídlo vypadalo katastrofálně..Hlavně že byly nehty, nabarvený vlasy a každou chvilku cigáro. Jen jsem nepostřehla, jestli ta Natálka měla nějakou nemco, jak Jana říkala, že je skoro zdravá, co tím myslela?
@luckyhorse Nemocná mi nepřipadala, spíš taková zvadlá,chuderka.Ale taky jsem přemýšlela, co tím paní myslela.Jak to nesleduju, tak toto jsem si nemohla nechat ujít. Už jen proto, že to komentovali ve zprávách. Příští pátek to taky vypadá z ukázet docela zajímavě-asi se opět na to podívám. No co, jsem na mateřské, tak ať si vždycky řeknu, že se mám luxusně a mám úžasného muže ![]()
Mě se líbílo to srovnání obou rodin v nědělním blesku a poučení docela zajímavé jen škoda že jsem to nezjistila dřív že tohle v blesku vychazí docela by mě zajímal pohled od psycholožky u min. rodin
No ta 24 letá pani byla síla teda
ale abych vám pravdu řekla, tak ani ta druhá nebyla taková žádná světice..
To by dokázal každý jít někde velice uklízet, když doma to mají zavedené tak, že všechno jím dělá ta 20 kletá dcera, té mě bylo líto taky, jak tam potom říkala, že vlastně ona má na starosti dvě děti, a že i vaří.. Toto mi taky přijde docela hnusné od té ženské..
taktže si myslím, že si obě nemají co vyčítat.. Jak tu někdo psal, že obě strany hází na sebe špínu, tak já spíš napíšu, že ani jedna strana se mi nelíbila ![]()
@kvaček Těžko říct, jak to je. Na druhou stranu si myslím, že v dnešní době, kdy není práce, bych asi taky požadovala po dvacetileté dceři, aby vypomohla s dětmi, když bychom oba měli zaměstnání a ona nechodila do práce ani do školy. Je ale fakt, že spolu mohli trávit víc času, i když manžel paní byl řidič, tak určitě hodně času tráví na cestách.
@luckyhorse Ona ale chodí do školy, bylo tam, mám ten pocit, že musí vydržet než dostuduje.
@vokishka píše:
@luckyhorse Ona ale chodí do školy, bylo tam, mám ten pocit, že musí vydržet než dostuduje.
ona říkala te lence myslím že při barvení hlavy že nastupuje do školy v dalším školním roku a ted chodila občas na brigádu do fast foodu, ale říkala že min.rok ještě bude v tom bytě žít tak jestli má školu někde kde bude na koleji či jak to kdoví
Ahoj.Tak zítřejší výměna vypadá na nudu.
Jediná reklama je že 5letej špatně mluví, teda náš 6letej mluví stejně ![]()
kdy tam bude tomikate?
@Roxelli píše:
Tady se „dohadujou“ Lenka se Standou. Nejspíš i nějací rodiný příslušníci..
to je ten jejich rozvod?
@Kamča.dalmatinka @Mišička63 ale určitě se to řeší, ne? Určitě vás poslali na logopedii. ![]()
@EvaG Jako on když chce tak mluví krásně. Jen se mu to musí připomínat.
@EvaG píše:
@Kamča.dalmatinka @Mišička63 ale určitě se to řeší, ne? Určitě vás poslali na logopedii.
no tam chodíme už tři roky ![]()