Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, v pátek výměnu nikdy nestihnu, nedá se někde vidět z archivu?
A tak ja si nemyslim, ze deti nejak zvlast trpi, vzdyt tam maji stale k dispozici otce a sourozence, co blaznite?
to je jako kdyz maminka jde do nemocnice a prijde pani na hlidani ![]()
Tomikate uz se na tebe tesim ![]()
@blorchi píše:
A tak ja si nemyslim, ze deti nejak zvlast trpi, vzdyt tam maji stale k dispozici otce a sourozence, co blaznite?![]()
to je jako kdyz maminka jde do nemocnice a prijde pani na hlidani
Tomikate uz se na tebe tesim
Děkuji
![]()
@Tomikate píše:
nám to je jedno. My do toho fakt šli unáhleně, ze srandy, ani jsme nevěřili, že by si nás vybrali. Prostě jsme podali přihlášku, že když nás vezmou, tak si aspoň přidáme na nová okna a dopadlo to. Víc nás nezajímalo. Deset dní něco vydržet není tak hrozné. Spíš jsem si to vytrpěla jáJsem asi člověk, který vydrží dost a tak jsem do toho šla smířená s tím, že budu spát třeba ve chlévě
Mně zajímalo jen to, že u nás doma bude vše v pořádku. Moje dcera umí vařit, zastane mě ve všem. Přítel je pořádkumilovný, takže zastane úklid. Takže ta ženská tady mohla mít spíš dovolenou, ale byla to hysterka, která nesnesla, že se po ní chce umýt nádobí a uklidit po vaření. Moji kluci byli v oblibě štábu, takže se měli dobře. Bydlíme v rodinném domku, takže tady se prožívalo všechno lépe, než tam kde jsem byla já
V paneláku, v bordelu, dvě strašně zlobivé děti, jedno trošku postižené. Ale šlo to, byla jsem v klidu, rozházet jsem se nedala
tak z toho co píšeš se na tvůj díl začínam těšit a na lidí co píšou že ten kdo do toho jde musí mít nějakou uchylku kašli…tež bych do toho šla kdyby bylo s kým…a výměna v čr je lepší a pohodovější než ta co byla v usa tak davali k sobě dost velké extremy a nejvíc to vždy všechno řešili takový ty normal lidí v normalní vrstvy jsem si myslela že ty bohatší budou vše řešit a nebudou chtít přijmout nové pravidla a překvapivě klid a i vychazeli s nahradni mamkou oproti tomu ta normal vrstva děs a hrůza…tady naše je ještě v pohodě a skoro každa vyměněna rodina se stýká i po natačení což v usa byl jen jeden díl kde se rodiny stýkali i po natačení
@lilie12 píše:..
tak z toho co píšeš se na tvůj díl začínam těšit a na lidí co píšou že ten kdo do toho jde musí mít nějakou uchylku kašli…tež bych do toho šla kdyby bylo s kým…a výměna v čr je lepší a pohodovější než ta co byla v usa tak davali k sobě dost velké extremy a nejvíc to vždy všechno řešili takový ty normal lidí v normalní vrstvy jsem si myslela že ty bohatší budou vše řešit a nebudou chtít přijmout nové pravidla a překvapivě klid a i vychazeli s nahradni mamkou oproti tomu ta normal vrstva děs a hrůza…tady naše je ještě v pohodě a skoro každa vyměněna rodina se stýká i po natačení což v usa byl jen jeden díl kde se rodiny stýkali i po natačení
Příspěvek upraven 15.09.13 v 22:43
@CokeLady píše:
Mně už přijde navýsost trapný, jak vyměnená manželka s dětma hraje člobrdo, dělá anti-počítačový a anti-televizní den a stavěj kostky a jezděj na výlety a jsou hrozně free a „správný“ a přitom jejich děti doma se rvou o to, kdo může být na compu dýl. Proč KAŽDÁ řeší TV a PC? Ukázat, jak je to nezdravé a vyšoupnout děti na sluníčko a ukázat tím vlastně, jak je lepší než ta původní maminka…
Budeš se divit, ale to kolikrát není z hlavy té manželky
Moje děti si taky hrajou na PC a taky se dívají na TV. A já přesto musela ukázat jak ty druhé děti na druhé straně budou pár dní bez PC.
@Tomikate Tak jestli máš dvouletýho drobka a kvůli 50 000 jsi ho nechala naposas cizí ženský, tak to je mi ho líto…A nenamlouvej si, že bylo v pohodě, tak malé dítě musí mámu postrádat. Klidně mohla přijít taková hysterka, co byla teď a mlátit ho přes ručičky. Nebo cuchta, jak píšeš, že byla u vás. Kdyby mě rozkrájeli na miniaturní kousíčky, nikdy bych to svým dětem neudělala.
@CokeLady píše:..
@Tomikate Zae na druhou stranu mi nepřijde správný, když je celou dobu doma tatínek od rodiny… od toho to má být realita, jak se postará ta nová žena. Takhle mi uniká smysl výměny manželek, když vlastně za ní její práci udělá někdo jiný a další je supervizor. To by se nelíbilo asi žádný hospodyňce, kdyby za ní stepoval nějakej chlap a kontroloval.
Příspěvek upraven 15.09.13 v 22:44
@Lindsay15 píše:..
@Tomikate Škoda že to nesmíš říct, to by mě zajímaloAni naznačit?
@hanka.br. píše:
@Tomikate Tak jestli máš dvouletýho drobka a kvůli 50 000 jsi ho nechala naposas cizí ženský, tak to je mi ho líto…A nenamlouvej si, že bylo v pohodě, tak malé dítě musí mámu postrádat. Klidně mohla přijít taková hysterka, co byla teď a mlátit ho přes ručičky. Nebo cuchta, jak píšeš, že byla u vás. Kdyby mě rozkrájeli na miniaturní kousíčky, nikdy bych to svým dětem neudělala.
Všechno je prodej, i pohoda a klid vlastních dětí.
@hanka.br. píše:..
@blorchi
Koukala jsi třeba teď v pátek, jak tam ta černovlasá tlustá zacházela s těma malýma holčičkama? Mně teda nijak šílený (rozmazlený) nepřišly, ale jak tam tu malou flákla u stolu přes tu ruku, to na mě bylo silný kafe. Takovou prdu..
@Tomikate píše:
Já se stýkám s hodně manželkama z různých dílů. Ale tu manželku co byla tady u nás, tak s těma se rozhodně nebudeme stýkat. Nemůžu tady napsat proč, protože se zjistilo mnoho věcí mimo natáčení a to já ventilovat nesmím. Bohužel nesmím. Ale ta cuchta co tady byla, si nepřejte vědět co je opravdu zač
a to vám oni nabídli nějak kontakt s ostatními vyměněnimi manželkami nebo jak jste se vlastně sešli? jen mě to zajíma, ale jestli nechceš nebo nesmíš tak neodpovídej…a ještě jedna otázka oni se vás ptají co nemáte rádi nesnašíte atd že se jim někdy podaří umístít vyměněnou manželku do rodiny kde je něco co ona nechce..i když tady to moc není, ale ve vyměně manželek v usa jsem se docela divíla co za extrémy k sobě dali a vždy to co řekla první manželka do kamery že nemá ráda a nebo že má strach že půjde tam a tam tak tam ji dali jsem se až divíla odkud ty rodiny brali a kde je museli hledat…
@Tomikate
Tybláho, jsem na ten díl fakt zvědavá
To Ti řekl její manžel? Nebo to práskla ona? Já Tě obdivuju ![]()