Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak včerejší Výměna byla fakt hrozná
A mám strach z toho našeho dílu, protože se bojím komentářů
Až si po odvysílání půjdu sem přečíst vaše reakce, to bude asi něco
Vůbec netuším, jak to Nova sestříhá a co vlastně z toho vznikne.
Ahoj holky, souhlasím s Váma
Mě nejvíc dostalo následující: věk 24 let - to jsem málem spadla z gauče. Pak mě dostaly ty umělý nehty
Nejlepší hláška toho manžela, co poslouchal jako pejsek: " Já jí peníze nedávám, ona je hned utratí třeba za umělý nehty." ( když se paní ptala, proč je prázdná lednice a proč mu manželka nenakoupila). Pak když našli to zkažený uzený a ta 24letá paní odpověděla: " Já nikdy u uzeného masa nepoznám, jestli je zkažené, jinak to poznám ale u uzeného opravdu ne."
A pak se mi líbila ta výmluva na konci, jak řekla:" Já umím vařit, ale když vařím někde jinde, tak je to vždycky katastrofa."
No taky mě dostalo, že ta její maličká Natálka vůbec nemluvila, ale jinak byla taková hodňoučká, no a ten manžel - ten se chudák bál i promluvit…hlavně před tou babkou ![]()
@levanda Plesknutí dcery bych jí taky nedarovala, na druhou stranu se marně ptám, co vede lidi k tomu, že dobrovolně vystavují svoje děti takovému stresu z nějaké cizí nány, co je mlátí a dává jim zkažený věci. Ani za milion bych to svým dětem neudělala. To musí být nějaká úchylka nebo co, když se někdo přihlásí.
Ale zase kdyby teda nebylo nás extrémních lidí s úchylkou se tam hlásit, jak tady někdo psal, tak byste tady neměli o čem drbat a na co se dívat
Když je vám ten pořad tolik proti srsti, proč se na to díváte?
![]()
@Tomikate píše:
Ale zase kdyby teda nebylo nás extrémních lidí s úchylkou se tam hlásit, jak tady někdo psal, tak byste tady neměli o čem drbat a na co se dívatKdyž je vám ten pořad tolik proti srsti, proč se na to díváte?
![]()
Já snad žádnou úchylku nemám
Ale někdo tady psal, že se tam hlásí jen úchylní ![]()
U nás se jim asi líbilo to, že podle nich přehnaně doma uklízíme a že máme 4 děti
Proto mě dali do hnusného bytu, kde měli bordel.:-D
@Tomikate Nikdy jsem neřekla, že mě Výměna nebaví, naopak, ale opravdu si myslím, že nikdo normální nemůže dobrovolně vystavit své děti takovému stresu(cizí ženská, kamery v baráku, pak to všechno vidí všichni v televizi, soukromí na talíři…)Za to by mi nestály žádný peníze světa. Ale baví mě se na ty zoufalce dívat, to ano.
@hanka.br. píše:
@Tomikate Nikdy jsem neřekla, že mě Výměna nebaví, naopak, ale opravdu si myslím, že nikdo normální nemůže dobrovolně vystavit své děti takovému stresu(cizí ženská, kamery v baráku, pak to všechno vidí všichni v televizi, soukromí na talíři…)Za to by mi nestály žádný peníze světa. Ale baví mě se na ty zoufalce dívat, to ano.
Já si jako zoufalec teda nepřipadám
A náhodou, to že tady u nás doma byl štáb, tak to jsou pouze dva lidi a ty dva lidi byli tady tak bezvadní, že moje děti na ně naopak vzpomínají v dobrém. A kamery tady rozhodně nejsou pořád
A když tady byli, tak si s mýma dětma i hráli a jezdili na výlety. Je to asi o tom do jaké rodiny se štáb dostane. Takže mně zase přijdou zoufalci ti, co takhle pomlouvají a vyšklebují se ![]()
@Tomikate píše:
Máš pravdu, já kdybych neměla 17 letou dceru a mého přítele po celou dobu Výměny doma, tak bych do toho nešla. Nenechala bych cizou ženskou s mýma dětma samotnou, když by musel můj chlap do práce. Jenže když jsem měla jistotu, že ta cizá ženská nebude sama s dětma, tak jsem do toho šla. Dostali jsme sem špínu, kterou můj přítel nenechal tady nic dělat. Takže moje děti byly v klidu a žádný stres. A šli jsme do toho proto, že to byly lehce vydělané peníze na nová okna. Nestydím se za to. Jenže do televize to říct takhle nešlo. Takže se tam říká, že chceme zjistit, jestli to bez sebe vydržíme a bla bla bla. A co si budou o mě myslet lidi, mně je jedno. Myslím si, že se tam nemám za co stydět. Že máme rádi pořádek doma?? No a co?? Radši pořádek, než ukázat do TV bordel.
Svoje soukromí, soukromí svých dětí a rodinnou intimitu bych za nová okna ani za nic jiného tedy nevyměnila. Nejsem na prodej.
Příspěvek upraven 15.09.13 v 19:37
@Tomikate Nikoho nepomlouvám a nikomu se nevyšklebuju, je to můj názor. Snad jsi nečekala, že jsou z účastníků Výměny všichni oněmělí úžasem nad jejich inteligencí a ušlechtilými motivy, to spíš naopak, proto na to většina lidí kouká. Na ten váš díl se fakt těším ![]()
@Burj Chalifa píše:
Svoje soukromí, soukromí svých dětí a rodinnou intimitu bych za nová okna ani za nic jiného tedy nevyměnila. Nejsem na prodej.Příspěvek upraven 15.09.13 v 19:37
však ti to nikdo nenutí
Nezůčastnila jsi se, tak nechápu co se tady tak čílíš.
@CokeLady píše:
@TomikateMyslím, že pravej hukot začne až se to odvysílá.Doufám, že si udržíš svůj postoj, že to rodinu nepoznamenalo, děti byli OK a byly to rychle vydělané prachy
Je to možné, že začne hukot.Je možné, že si to sestříhají podle svého, aby to bylo zajímavější. Ale jak říkám, nedělo se nic, za co bych se měla stydět. Možná že se budu stydět sama za sebe, až se uvidím na hodině bojového umění
Ale co sranda musí být, že?
@Tomikate Dle tvých reakcí vůbec nepochybuji o tom, že se bude na co dívat!