Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, byla to ta malá..no já nevím, ale nějak tam nešlo vidět, proč se vztekala. A že byl střih a bylo plácnutí-hmmm, kdo ví, co tomu předcházela. Ale pokud malá nechtěla jíst-asi normal, když tam nebyla mamina
a jídlo-první salát, pak počkat na řízky…stolování absolutně v pr… ![]()
Jako dodatek k tomu, že se rozvádí bylo, že čekala trojčata a dvě děti jim zemřely v porodnici, takže říkala, že má jen Natálku a podepsal se tento stres a poporodní deprese na jejich vztahu… Tak si nějak představuju jinak maminku, co je ráda, že jí jedno dítě přežilo…
Kuře na paprice bych nejedla třetí den ani já, máma z něj měla salmonelu! Uležet se může nechat guláš, svíčková nebo roštěná, ale omáčka z kuřete?! Fuj!
Kdybych toto viděla, že dává někdo mému dítěti, plus tu olezlé uzené a že mi na dítě takhle řve a pleskne ho… Bych se asi neudržela, po zkouknutí za ní jela a pleskla bych jí taky ![]()
A shrnu to tak, že paní mi přišla líná jak veš, ale uměla dobře kecat, takový ten manipulativní typ, co vše překroutí, aby vypadal hezky ![]()
@Talunka píše:
Mě tam teda fakt sralo to, jak řvala na ty cizí děti a pleskla tu malou. Nevím nevím, ale to teda byla síla, na to, že to natáčela TV
mě tady začínate děsit co to bude za hnus…nevím zda na to reagovala jejich mamka a zda to vubec vedela ale mě někdo plesknot dítě a řvat po nich tak si po skončení natačení za ni zajedu…nevíte někdo proč nejsou předešle a ani dnešní díl na ulož. to zda to musel smaznout nebo co? docela se těším i děsím toho co dnes bylo tak doufam že dnešní díl uvidím ![]()
@Colorka Taky jsem koukala na ten dovětek na netu.No,dobrý…jako je to hnusný. Ale asi bych to neřešila přes Výměnu za lováky, ale přes odbornou pomoc, když bych měla problém..ne? ![]()
@BabyBella píše:
@CokeLady proč mají takový lidi děti.
je to nespravedlivé takový děti mají a ty co by je chtěli např. homosexualové je mít nemohou a to u těch mužu z min. dílu by se měli nadherné ![]()
@CokeLady treba zrovna tahle semetrika by jinak urcite byla sama. Nemit jeho @pvmr promin tva carodejnice ma vic vkusu, a i obsah kotliku vypada lakaveji. ![]()
NO mě ta celá Výměna přišla hrozná..
Pani 24 let to yl pořádný šok, já že tak 40 let, i to chování ve vyměněné rodině, tak se chovala k dětem´, docela si neviděla do pusy, kdoví jak se doma chová k malé, ten nepořádek by mě tak nezarazil, protože tam ukazují i horší, ale spíš, jak byl napsaný manuál, že se dělá každý týden nějaký velký pořádek, okna dveře
tak to mně přišlo směšné teda ![]()
To já si vždycky po takové Výměně říkám, že zase taková bordelářka nejsem.. Někdy uklizeno nemám, ale takový bordel teda rozhodně doma nemáme ![]()
Tak jako tohle byla síla
Jak ta špína vztáhla ruku na tu malou
V okamžik co bych se to dozvěděla bych jela přes celou republiku jí rozbít hubu ![]()
To co uvařila by nežral ani náš pes, chudákům to cpala 3 dny
A pak to prošlé uzené
![]()
Je mi blbě a je mi hanba za ní, chudinka ta její dcerka, taková krásná holčička ![]()
@Colorka píše:
Jako dodatek k tomu, že se rozvádí bylo, že čekala trojčata a dvě děti jim zemřely v porodnici, takže říkala, že má jen Natálku a podepsal se tento stres a poporodní deprese na jejich vztahu… Tak si nějak představuju jinak maminku, co je ráda, že jí jedno dítě přežilo…
Kuře na paprice bych nejedla třetí den ani já, máma z něj měla salmonelu! Uležet se může nechat guláš, svíčková nebo roštěná, ale omáčka z kuřete?! Fuj!Kdybych toto viděla, že dává někdo mému dítěti, plus tu olezlé uzené a že mi na dítě takhle řve a pleskne ho… Bych se asi neudržela, po zkouknutí za ní jela a pleskla bych jí taky
A shrnu to tak, že paní mi přišla líná jak veš, ale uměla dobře kecat, takový ten manipulativní typ, co vše překroutí, aby vypadal hezky
Trojcata? Tak te mě mrzí.
Jinak dobře napsáno
Ať si lidí zijou jak chtějí, ale když to odnáší děti, to bych je trestala. Nevinne dítě.
Ta mladá je děsná sekernice. Vůbec nic hezkýho, žensky něžnýho na ní není. A to jak fyzicky tak povahově. Umí akorát řvát. Z tý bude jednou tchyně k pohledání ![]()
http://vymena.nova.cz/…anzelem.html
a je tam i jak vařila to „kuře na paprice“, pro ty které neviděly
Ja zas zasla nad tou jeji matkou. Ta me zabila. Drzka taky od pohledu a jak tam startovala. No jaka matka, takova dcera…