Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
13.9.13 22:40

Jo, byla to ta malá..no já nevím, ale nějak tam nešlo vidět, proč se vztekala. A že byl střih a bylo plácnutí-hmmm, kdo ví, co tomu předcházela. Ale pokud malá nechtěla jíst-asi normal, když tam nebyla mamina :nevim: a jídlo-první salát, pak počkat na řízky…stolování absolutně v pr… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
13.9.13 22:40

Jako dodatek k tomu, že se rozvádí bylo, že čekala trojčata a dvě děti jim zemřely v porodnici, takže říkala, že má jen Natálku a podepsal se tento stres a poporodní deprese na jejich vztahu… Tak si nějak představuju jinak maminku, co je ráda, že jí jedno dítě přežilo…
Kuře na paprice bych nejedla třetí den ani já, máma z něj měla salmonelu! Uležet se může nechat guláš, svíčková nebo roštěná, ale omáčka z kuřete?! Fuj! :poblion: Kdybych toto viděla, že dává někdo mému dítěti, plus tu olezlé uzené a že mi na dítě takhle řve a pleskne ho… Bych se asi neudržela, po zkouknutí za ní jela a pleskla bych jí taky :evil:
A shrnu to tak, že paní mi přišla líná jak veš, ale uměla dobře kecat, takový ten manipulativní typ, co vše překroutí, aby vypadal hezky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
13.9.13 22:44
@Talunka píše:
Mě tam teda fakt sralo to, jak řvala na ty cizí děti a pleskla tu malou. Nevím nevím, ale to teda byla síla, na to, že to natáčela TV :think:

mě tady začínate děsit co to bude za hnus…nevím zda na to reagovala jejich mamka a zda to vubec vedela ale mě někdo plesknot dítě a řvat po nich tak si po skončení natačení za ni zajedu…nevíte někdo proč nejsou předešle a ani dnešní díl na ulož. to zda to musel smaznout nebo co? docela se těším i děsím toho co dnes bylo tak doufam že dnešní díl uvidím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2338
13.9.13 22:46

@Colorka Taky jsem koukala na ten dovětek na netu.No,dobrý…jako je to hnusný. Ale asi bych to neřešila přes Výměnu za lováky, ale přes odbornou pomoc, když bych měla problém..ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
13.9.13 22:47
@BabyBella píše:
@CokeLady proč mají takový lidi děti. :-(

je to nespravedlivé takový děti mají a ty co by je chtěli např. homosexualové je mít nemohou a to u těch mužu z min. dílu by se měli nadherné :dance:

• Citovat
  • Upravit
3347
13.9.13 22:48

@CokeLady treba zrovna tahle semetrika by jinak urcite byla sama. Nemit jeho @pvmr promin tva carodejnice ma vic vkusu, a i obsah kotliku vypada lakaveji. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
13.9.13 22:54

@lilie12 Asi je ještě brzo na stáhnutí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
13.9.13 22:55

NO mě ta celá Výměna přišla hrozná..
Pani 24 let to yl pořádný šok, já že tak 40 let, i to chování ve vyměněné rodině, tak se chovala k dětem´, docela si neviděla do pusy, kdoví jak se doma chová k malé, ten nepořádek by mě tak nezarazil, protože tam ukazují i horší, ale spíš, jak byl napsaný manuál, že se dělá každý týden nějaký velký pořádek, okna dveře :mrgreen: tak to mně přišlo směšné teda :)
To já si vždycky po takové Výměně říkám, že zase taková bordelářka nejsem.. Někdy uklizeno nemám, ale takový bordel teda rozhodně doma nemáme 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
14.9.13 00:29

Tak jako tohle byla síla :cert: Jak ta špína vztáhla ruku na tu malou :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: V okamžik co bych se to dozvěděla bych jela přes celou republiku jí rozbít hubu :poblion:
To co uvařila by nežral ani náš pes, chudákům to cpala 3 dny :poblion: :poblion: :poblion: A pak to prošlé uzené :poblion: :poblion:

Je mi blbě a je mi hanba za ní, chudinka ta její dcerka, taková krásná holčička :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
14.9.13 06:56
@Colorka píše:
Jako dodatek k tomu, že se rozvádí bylo, že čekala trojčata a dvě děti jim zemřely v porodnici, takže říkala, že má jen Natálku a podepsal se tento stres a poporodní deprese na jejich vztahu… Tak si nějak představuju jinak maminku, co je ráda, že jí jedno dítě přežilo…
Kuře na paprice bych nejedla třetí den ani já, máma z něj měla salmonelu! Uležet se může nechat guláš, svíčková nebo roštěná, ale omáčka z kuřete?! Fuj! :poblion: Kdybych toto viděla, že dává někdo mému dítěti, plus tu olezlé uzené a že mi na dítě takhle řve a pleskne ho… Bych se asi neudržela, po zkouknutí za ní jela a pleskla bych jí taky :evil:
A shrnu to tak, že paní mi přišla líná jak veš, ale uměla dobře kecat, takový ten manipulativní typ, co vše překroutí, aby vypadal hezky :mrgreen:

Trojcata? Tak te mě mrzí.
Jinak dobře napsáno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
14.9.13 06:58

Ať si lidí zijou jak chtějí, ale když to odnáší děti, to bych je trestala. Nevinne dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
14.9.13 07:02

Ta mladá je děsná sekernice. Vůbec nic hezkýho, žensky něžnýho na ní není. A to jak fyzicky tak povahově. Umí akorát řvát. Z tý bude jednou tchyně k pohledání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
14.9.13 08:20

http://vymena.nova.cz/…anzelem.html

a je tam i jak vařila to „kuře na paprice“, pro ty které neviděly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
14.9.13 08:21

Ja zas zasla nad tou jeji matkou. Ta me zabila. Drzka taky od pohledu a jak tam startovala. No jaka matka, takova dcera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
14.9.13 09:25

Pro ty, kdo to nevidely-dneska to ve 14.20h opakují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí