Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lindsay15, to neznám
, ale je to trefné, máme kamarády gaye a jsou oba super
…
Ahoj, včerejší díl se mi hrozně líbil, vše krásně zvládl. Úplně mazec. No, ale ta baba, děs. Jak s ní může žít? Líná jak veš. A jak proboha může nakupovat 12 leté holce oblečení bez ní?
Takový bordel tam měla a to měla myčku, vše. ![]()
Uplny des byl, jak rekl, ze jeste v kvetnu nemela vyprane zimni veci
. Nebo jak ta mala rekla, ze oni hry nehraji, ze na to mama neni, bodejd by byla kdyz sedi cele dny na netu, je jasne ze pak nestiha ani uklidit.
Mě se výměna taky líbila. A ten Petr byl fakt skvělý. Na jeho věk a na to, že nemá žádné děti si poradil skvěle. Opravdu klobouk dolů.
Ahoj všem ![]()
Já se vrátím k tomu prvnímu dílu. Můj díl se teprve vysílat bude, takže já jsem ještě v klidu
První díl s Dominikou byl bohužel hoooodně sestříhaný. Ten chlap byl největší psychouš, když kamery odjeli. Bohužel, nikde nebylo vidět jak Dominika štípe dříví až měla krvavé mozoly, jak sama připravila hostinu k 18 letům toho jejich syna. Upekla mu sama krásný dort. A ten magor jeho táta přišel až na závěr, když přijely kamery. Dominika je hodně špatná z toho jak to sestříhali a co věcí tam nedali, ale nic s tím neudělá. Jinak je to moc fajn holka, hodná, má dvě krásné děti, kterým se věnuje a není pravdou že ten její syn sedí jen u PC. Sama jsem hrozně zvědavá jak sestříhají náš díl, když jsem viděla to co udělali s tím Domčiným dílem ![]()
@Tomikate píše:
Ahoj všem
Já se vrátím k tomu prvnímu dílu. Můj díl se teprve vysílat bude, takže já jsem ještě v kliduPrvní díl s Dominikou byl bohužel hoooodně sestříhaný. Ten chlap byl největší psychouš, když kamery odjeli. Bohužel, nikde nebylo vidět jak Dominika štípe dříví až měla krvavé mozoly, jak sama připravila hostinu k 18 letům toho jejich syna. Upekla mu sama krásný dort. A ten magor jeho táta přišel až na závěr, když přijely kamery. Dominika je hodně špatná z toho jak to sestříhali a co věcí tam nedali, ale nic s tím neudělá. Jinak je to moc fajn holka, hodná, má dvě krásné děti, kterým se věnuje a není pravdou že ten její syn sedí jen u PC. Sama jsem hrozně zvědavá jak sestříhají náš díl, když jsem viděla to co udělali s tím Domčiným dílem
Zrovna jsem si rikala, kdy tam budes. Muzes rict presne datum, prosim prosim ![]()
Ja tomu verim, ze je to sestrihane tak, aby to proste lidi bavilo, bohuzel
Takze zadne zavery nedelam.Ja z pulhodiny fakt nemuzu lidi posoudit
Uz se na tebe tesiiiiiiiim ![]()
Já budu asi až 25.10. Jako 9 díl, ale stoprocentně daných je jen prvních 6 dílů.
Jooo, to jisté je
Ale není jisté, že zrovna toho 25.10
Prvních 6 dílů už mají svůj termín jistý, ale s těma ostatníma prý ještě můžou hýbnout ![]()
@EvaG píše:
Ahoj, včerejší díl se mi hrozně líbil, vše krásně zvládl. Úplně mazec. No, ale ta baba, děs. Jak s ní může žít? Líná jak veš. A jak proboha může nakupovat 12 leté holce oblečení bez ní?
Takový bordel tam měla a to měla myčku, vše.
@maneta568 píše:
Mě se výměna taky líbila. A ten Petr byl fakt skvělý. Na jeho věk a na to, že nemá žádné děti si poradil skvěle. Opravdu klobouk dolů.
přesně tak, super díl, Péťa úžasnej, to je prostě naschvál, že není na ženský
myslim, že by se o něj popraly ![]()
no a ta Tereza…bez komentáře ![]()
No, holky, podle mě jsou gayové fakt super chlapi
Vůbec nic proti nim nemám, právě naopak
Co předvedl včera ten týpek, jsem nechápala, v životě se nestaral o děti a jak to zvládl, na jedničku, čisto, uklizeno, vyžehleno, fakt borec
A ona? Sedm hodin denně na netu? Ach jo, chudáci děti, to je fat hrozný
Já si k netu sednu jen večer, když malá usne, neumim si představit, že bych seděla u počítače tolik hodin denně, se opravdu nedivim, že doma nic nestíhá a ještě měl tolik taktu, že jí to v nevmetl, já bych jí teda dala
Přitom ten její manžel byl podle mě úplně v pohodě ![]()
Osobně jsem v životě pár gayů poznala a jsou to fakt úžasný lidi, strašně hodný ![]()
Taky mě to včera dost zasáhlo. Skvělí a šikovní kluci. Petrova péče o děti byla úžasná. Mě se i moc líbilo, jak to dělal všechno v pohodě a nenásilně a nekritizoval stále vyměněnou manželku, že má třeba binec a tak. Mě úplně fascinovalo, jak mají ti chlapi doma naklizeno, až pedantsky. Bych chtěla vidět svýho manžela, jak někde s kámošem bydlej a uklízej ![]()