Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7899
30.8.13 21:45

Nekoukali jste dnes? ty vole to byl takovej kretenskej psychopat že mi bylo tak moc líto těch dětí a jí opravdu nechápu že s ním stále je :zed: Prej kvůli dětem, ba si myslím že kdyby od něj dávno odešla i s dětma tak maj svatej pokoj a no stress, ach jo, je mi s toho smutno. Druhej pár docela v poho, ani se tomu mužskýmu nedivím že ho tam chtěl zmydlit, zasoužil si :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna766
30.8.13 21:50
@mamartina píše:
Nekoukali jste dnes? ty vole to byl takovej kretenskej psychopat že mi bylo tak moc líto těch dětí a jí opravdu nechápu že s ním stále je :zed: Prej kvůli dětem, ba si myslím že kdyby od něj dávno odešla i s dětma tak maj svatej pokoj a no stress, ach jo, je mi s toho smutno. Druhej pár docela v poho, ani se tomu mužskýmu nedivím že ho tam chtěl zmydlit, zasoužil si :pocitac:

Přesně tak, moje řeč. Ten byl na zabití.

• Citovat
  • Upravit
4277
30.8.13 21:57

@mamartina ahoj holky, já viděla jen konec…můžete mi říct, vážně ta blondýnka byla tak líná? a osahával jí?…fuj to byl ale magor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
30.8.13 22:01

@HruštičkaT, chlap byl slizoun, měl občas řeči, že mají novou mladou maminku. Cholerik, citový vyděrač a neurotik. Žádné osahávání tam teda vidět nebylo. :think: Ale odbíhala jsem. Přišlo mi, že blondýna trošku přeháněla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
30.8.13 22:05

@Kaczenka tak to jo, děkuji… no je to fakt hnus, on je prase, to jsem pochopila už z těch pár minut… a makala tam ta ženská?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.13 22:08

Já se těšila na to, jak se poperou :lol:.. A ono skoro nic. Nemusela tam ta gorila vlítnout mezi ně. Mohlo to být zajímavější. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
30.8.13 22:10

@PraženáKukuřice ten stařík by neměl šanci :D… pr-el byla, jak si vyskakoval, když ho bránila ta gorila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.13 22:14

@HruštičkaT
To by neměl šanci, ale já se na to fakt těšila, když o tom všude psali. Manžel se dokonce kvůli tomu nemohl dívat na fotbal a musel se na to dívat se mnou. :lol: A hlavně, jak ten stařík říkal, že jde pěšky. To bylo jasné, že nepůjde. A ani to tolikrát vypípávat nemuseli.. i když na jednu stranu to je asi i dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
30.8.13 22:17

@HruštičkaT tak přímo to tam myslím nebylo že by na ní šahal ale prej jí dvakrát plácnul přes zadek, ale on se opravdu totálně vytáčel pro prkotiny, třeba ona mu řekla že si zařídila malované talířky u sousedky které se jí libily a on ji seřval že je pitomá slepice ( už nevím jak přesně ) že je pro ní má nachystané jako dárek. Vytočilo ho že si měl sám uvařit kafe atd, ona mi nepřišla nijak líná, je fakt že to tam nijak neukazovali, spíš jen ty hádky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277

@PraženáKukuřice jj byl to mazec :D a jeho ženská je blbá, měla by chlapa vyhodit…že to prý dělá kvůli dětem…dle mého je víc stresuje, když vidí, jak ten magor chytá rapla… hele pardon, že se na to znovu ptám, ale ještě se mi nedostalo odpovědi: byla fakt ta blondýna líná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291

Tenhle chlap byl jasnej manipulátor a cholerik, ale přišel mi jako takovej ten ratlík, co šňafe, ale nekousne… :D
Vzpomínám ale na jednu starší výměnu, kdy paní jela někam do ciziny, k moři, tam bydlela fajn rodinka v karavanu, pán dělal instruktora windsurfinku myslím… No a ten v Čechách, to byl fakt magor, takovej nenávistnej a zlej, ten by potřeboval po čuni od tohohle motorkáře :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
30.8.13 22:18
@HruštičkaT píše:
@Kaczenka tak to jo, děkuji… no je to fakt hnus, on je prase, to jsem pochopila už z těch pár minut… a makala tam ta ženská?

Byl slizoun, ale podle mě z něho udělali ještě většího čuníka než byl ve skutečnosti… Ženská tam nijak extrémně nemakala, musela obstarat slepice, králíky a vaření…Odmítala mu podstrojovat pod nos a ohřívat jídlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
30.8.13 22:19

@mamartina jééé děkuji, já nevěděla, žes psala, tak jsem se na tu lenost zeptala znovu… no od těch talířků jsem to viděla a nechápu…myslíš, že to tak fakt je, nebo třeba jim ta TV řekne, aby přeháněli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
30.8.13 22:19
@HruštičkaT píše:
@PraženáKukuřice jj byl to mazec :D a jeho ženská je blbá, měla by chlapa vyhodit…že to prý dělá kvůli dětem…dle mého je víc stresuje, když vidí, jak ten magor chytá rapla… hele pardon, že se na to znovu ptám, ale ještě se mi nedostalo odpovědi: byla fakt ta blondýna líná?

Víš, mně nepřišla líná, u sebe doma měla vypíglováno, to líná ženská nemá, ale tahle si prostě asi udělala svoje a taky proč by tam měla dělat služku navíc, že? :roll: Snad nečekal, že za něj ten barák dostaví… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
30.8.13 22:22

@HruštičkaT je dost možné že jim ta režisérka do toho kecá aby tam právě ty vyhrocené situace byli a měli sledovanost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí