Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Domščšřž píše:
Co se týká té žhavosti, tak jde o náš díl…Můj manžel zmlátil mého nahradního manžela…ale fakt si to ten hajzl zasloužil
tak jestli si to zaslouzil - dobre mu tak! ![]()
Vůbec nevím, kdy se to bude vysílat, ale myslím, že to nepřehlédnete. Myslím, že to bude hlavní upoutávka:-))
Byl to hajzl, který šikanoval svou rodinu, děti, manželku a zkoušel to i na mě…Jeho vlastní manželka se nechtěla ani vrátit domů:-))
@Domščšřž píše:
Vůbec nevím, kdy se to bude vysílat, ale myslím, že to nepřehlédnete. Myslím, že to bude hlavní upoutávka:-))
To asi jo ![]()
Jen upozornění všem, kdo má v plánu se přihlásit…opravdu to není žádná sranda a né vše je tak, jak vidíte v TV…
@Domščšřž A nemohla bys o tom rict neco vic??? Jak to probiha a tak???
Takhle veřejně asi né, jsou za to sankce…a zvlášť, když to nebylo odvysílané
Ani za ty prachy, do televize bych nešla…ale pamatuju na ty dva co po odvysílání pořadu natočila kamera na benzínce jak si „ponechali“ cizí noťas. Taková pravá romská rodinka..
@Domščšřž já ten pořad viděla asi jen dvakrát ale povím ti že máš odvahu tam jít. Já bych na to nervy neměla. Bála bych se k jakýmu magorovi mě pozvou.
Holky, nám nejde televize, dá se to sledovat na internetu nebo si za to budu muset zaplatit?
Máš pravdu, ale to jsem si ani tak nepřipouštěla. spíš jsem si říkala, že tam budu pěkně dřít…to že práce byla ok a on byl hovado mě nenapadlo…Pak už jde jen o to aby jsi to 10 dní přežila…
@Domščšřž Ty brdo…
A proc??