Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
29.6.13 22:26
@Tomikate píše:
Ne, s tou teda ne :poblion: Ale seznámila jsem se tam s jinýma lidma. A lidi ze štábu jsou taky moc fajn :-)

Ahojky :mavam: chtěla jsem se tě zeptat jestli teď toho třeba nelituješ a jestli vám dvěma to něco dalo? děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
29.6.13 22:27
@vize píše:
No, každý je jiný, pokud vám nevadí, co řeknou lidé, máte jinou povahu než například já. Možná, že si váš díl uhlídám a podívám se :-).

dělat si ještě straosti z toho co řeknou lidi?? Proč? Já jsem se tam jako blb nechovala, můj přítel taky ne, tak proč si dělat vrásky? To že máme rádi doma čisto a můj přítel to s úklidem i přehání, není pro mě žádná ostuda.To je jen naše věc, jak moc doma uklízíme. Radši tam budu jako přehnaná uklízecí rodina se 4 dětma / i když zas tak ve skutečnosti to není, to z nás spíš udělá ta televize/ než bordeláři s nevychovanýma dětma. Ať si pak udělá každý svůj obrázek. Já z cizích keců živá nejsem, takže ať nás pomlouvá kdo chce. Máme svůj život a své přátelé a vím, že mnoho lidí jen závidí, že jsme za to vůbec něco dostali a tady na vesnici nás pomluvili už dost při natáčení a budou pomlouvat zas po odvisílání :lol: Tak aspoň tady bude vesnice mít zase čím žít a v hospodě budou mít o čem kecat :lol: Nám to je jedno.Do hospody nechodíme a ostatních si nevšímáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
29.6.13 22:29
@Kornel píše:
Ahojky :mavam: chtěla jsem se tě zeptat jestli teď toho třeba nelituješ a jestli vám dvěma to něco dalo? děkuji :hug:

Nelitujem toho, spíš naopak. Máme vzpomínky :mrgreen: My do toho nešly proto abysme něco měnili jeden na druhým. To jsou stejně jen takové kecy. Nikdo se za deset dní nezmění. Možná tak na měsíc po dotočení :-) Ale měli jsme spousty zážitků a měli jsme si o čem novém povídat a bylo to fajn. Spíš ta druhá strana to moc nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
29.6.13 22:43
@Tomikate píše:
Nelitujem toho, spíš naopak. Máme vzpomínky :mrgreen: My do toho nešly proto abysme něco měnili jeden na druhým. To jsou stejně jen takové kecy. Nikdo se za deset dní nezmění. Možná tak na měsíc po dotočení :-) Ale měli jsme spousty zážitků a měli jsme si o čem novém povídat a bylo to fajn. Spíš ta druhá strana to moc nezvládla.

Jinak to co píšeš v příspěvku nademnou s tím naprosto souhlasím, nás nikdo nenatáčel do Tv a stejně nás všichni pomlouvají, naprosto toto chování nechápu, ale mě pomluvy hrozně ubližují ale manžel ten je jako ty nejspíš- taky říkám že ho nikdo neplatí, nikdo nám nepomáhá, nikdo nás neživí a tak že to v žádním případě neřeší a má pravdu :pankac: všichni vidí dům, auto, povýšení v práci ale kolem toho co vše do toho člověk musel dát, jak moc se musel zadlužit atd..lidí nevidí a ani nechtějí vidět :poblion: Máš nádhernou rodinu a držím Vám palce ať se máte pořád moc rádi a ať máte kolem sebe jen normální lidi!!!
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
29.6.13 22:59
@Kornel píše:
Jinak to co píšeš v příspěvku nademnou s tím naprosto souhlasím, nás nikdo nenatáčel do Tv a stejně nás všichni pomlouvají, naprosto toto chování nechápu, ale mě pomluvy hrozně ubližují ale manžel ten je jako ty nejspíš- taky říkám že ho nikdo neplatí, nikdo nám nepomáhá, nikdo nás neživí a tak že to v žádním případě neřeší a má pravdu :pankac: všichni vidí dům, auto, povýšení v práci ale kolem toho co vše do toho člověk musel dát, jak moc se musel zadlužit atd..lidí nevidí a ani nechtějí vidět :poblion: Máš nádhernou rodinu a držím Vám palce ať se máte pořád moc rádi a ať máte kolem sebe jen normální lidi!!! :hug:

Já ti mockrát děkuji :hug: A z lidí si fakt nic nedělej pokud nejde o život :-) Lidi jsou svině /bohužel jiné slovo není/ Lidi vidí jen to co chtějí vidět a taky nemíním nikomu nic vysvětlovat po odvisílání :-) Je mně jasné, že si Nova z toho udělá to co chce :D Myslím si, že budem dost pikantní díl a to hlavně tady na naší straně. Paní to u nás moc nezvládala. Mého chlapa nazvala „pan Monk“ U nás se udržuje čistota, mám ráda mé děti v čistém a ona to moc nechápala. Ona prý doma uklízela 14 dnů před natáčením, ale já to nikde neviděla :,( Napsala bych víc, ale nemůžu. Nemůžu povídat detaily, máme to ve smlouvě. Jejich dětí je mně líto, ale zároveň bych je řezala, jak byly nezvladatelný :,( Ale ano, něco mně to tam dalo. Uvědomila jsem si tam, jak hodné a skvělé mám své děti a jak moje 17 letá dcera mě umí doma zastat a nemusím se bát, že by nezvládla jednou svoji domácnost. Je jí 17 let a ta vyměněná manželka co tady byla, moji dceři nesahá ani po kotniky.To píšu tady podle toho co vím jak to u nás probíhalo. V Tv určitě uvidíte něco jiného. Sama nevím co nás čeká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
29.8.13 10:20

Tak jsem viděla upoutávku na nejnovější díl a myslím, že to bude stát za to. Ti chlapi mi přijdou zralí na léčebnu a to oba. Jsem zvědavá, jestli mi ten názor zůstane i po shlédnutí pořadu. :cert:

• Citovat
  • Upravit
11370
29.8.13 10:35

@Kobliha51 já jsem na to taky zvědavá, vypadá to na pěknou bitku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
29.8.13 10:39

@Kobliha51 taky už se nemůžu dočkat :D manžel sice remcá, ale tu chvíli to vydrží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
29.8.13 12:00

Taky jsem zvědavá. Předně nechápu ( pro mě za mě, ať si každý bydlí kde chce) tu rodinu kterou ukazovali, že bydlí skoro na staveništi. Nedodělaný ani furta od dveří o koupelně nemluvě. Taky jsme MĚLI rozdělaný barák a v té době bych si domů rozhodně nezvala náhradní manželku. O co hůř, tam to vypadá na setrvalý stav…

• Citovat
  • Upravit
23847
29.8.13 13:02

Kurnik, baby, nám zrovna máme rozbitou anténu na TV :zed: Jako je to bez TV super, já donedávna ani nevěděla, že padla vláda :mrgreen: s opravou otálím už 2 měsíce, ale tu Výměnu vidět chcííí, to byla vždycky p.del :mrgreen:
Mají to dávat v pátek? Až to bude někde na netu, tak mi prosím hoďte odkaz. No stejnak jdu v pátek na 2 pařby, ale nemám si to ani kde nahrát :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
29.8.13 13:05

@Brooucinda hehe, to my taky tak nějak setrvale bydlíme v rozestavěném, ale v dolním patře máme dokonce jak futra, tak i koupelnu, to zas jo. :mrgreen:
No tebe by právě proto asi nevybrali. :nevim: Jakmile nejsi exot, asi nemáš na Nově šanci :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
29.8.13 13:14
@Týna K. píše:
@Kobliha51 taky už se nemůžu dočkat :D manžel sice remcá, ale tu chvíli to vydrží :mrgreen:

ten můj taky, ale prostě pátek večer je Výměna a hotovo ;) @Tomikate Máš můj respekt hele, raději být za pořárkumilovné „magory“ než za nechutná čuňata…já bych nikdy nepustila do bytu kameru, pokud bych neměla byt jak klícku a některé paní co mají doma a ještě si tam pustí televizi :nevim: :zed: :zed: @Gina108 pak zkus ulozto nebo hellpsy, ale to je placený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
29.8.13 13:26

@Tomikate taky obdivuju… když se s manželem štěkáme tak mám taky vždycky sto chutí se tam přihlásit a už si představuju jak je tady nějaká megera co za celých 10 dní neuklidi a nic kloudnýho neuvaří :mrgreen:… ale tu odvahu vždycky hodně brzo ztratím… asi jsem na tohle moc velkej srab… já jsem totiž docela držka a s nějakym čuňětem nebo namachrovaným blbečkem bych byla hotová raz dva a stěhovala bych se do hotelu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
29.8.13 13:48

@Gina108 Však mi taky. Třeba u koupelny nám do ted chybí dveře. Né že by na ně nebylo, ale my si na to zvykli :oops: :lol: Podotýkám u NOVÉ koupelny :mrgreen: Víš, jak ono je rozdíl rozestavěná/rozestavěná. Když mám rozestavěnou verandu, vysekanou elektriku a podobně, počítám s tím, že to co nejdřív dodělám. Proto to dělám, že. A ne abych si na zbylé tvárnice vystavila rodinné fotografie. To byl jen příklad :lol: A ty ukázky mi právě přišly, jako že si na to rozestavěné celkem zvykli. Což mně neskutečně vytáčí a kdyby to viděl manžel, jistě by si neušetřil poznámky typu : Takovej bordel, tam bych bejt nemoh :mrgreen: Díky bohu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anna766
30.8.13 13:20

Kdyby mě nečekala série operací kyčlí, šla bych do toho. Prachy se hodí vždycky :pankac: Ale mě hrozně vadí že mám ráda uklizeno, nesnáším třeba poházené věci, mám ráda věci na svém místě. Stále utírám prach, luxuju, a tak. A ta moje flegmatická rodina-na úklid teda-místo aby byla ráda že má čisto, a nic se po nich vcelku nechce, tak remcají. Jako že jsem hrozná, furt uklízím, dle nich si to pomalu vymýšlím, že je binec :nevim: Tak proto :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!