Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tomikate píše:
Ne, s tou teda neAle seznámila jsem se tam s jinýma lidma. A lidi ze štábu jsou taky moc fajn
Ahojky
chtěla jsem se tě zeptat jestli teď toho třeba nelituješ a jestli vám dvěma to něco dalo? děkuji ![]()
@vize píše:
No, každý je jiný, pokud vám nevadí, co řeknou lidé, máte jinou povahu než například já. Možná, že si váš díl uhlídám a podívám se.
dělat si ještě straosti z toho co řeknou lidi?? Proč? Já jsem se tam jako blb nechovala, můj přítel taky ne, tak proč si dělat vrásky? To že máme rádi doma čisto a můj přítel to s úklidem i přehání, není pro mě žádná ostuda.To je jen naše věc, jak moc doma uklízíme. Radši tam budu jako přehnaná uklízecí rodina se 4 dětma / i když zas tak ve skutečnosti to není, to z nás spíš udělá ta televize/ než bordeláři s nevychovanýma dětma. Ať si pak udělá každý svůj obrázek. Já z cizích keců živá nejsem, takže ať nás pomlouvá kdo chce. Máme svůj život a své přátelé a vím, že mnoho lidí jen závidí, že jsme za to vůbec něco dostali a tady na vesnici nás pomluvili už dost při natáčení a budou pomlouvat zas po odvisílání
Tak aspoň tady bude vesnice mít zase čím žít a v hospodě budou mít o čem kecat
Nám to je jedno.Do hospody nechodíme a ostatních si nevšímáme ![]()
@Kornel píše:
Ahojkychtěla jsem se tě zeptat jestli teď toho třeba nelituješ a jestli vám dvěma to něco dalo? děkuji
Nelitujem toho, spíš naopak. Máme vzpomínky
My do toho nešly proto abysme něco měnili jeden na druhým. To jsou stejně jen takové kecy. Nikdo se za deset dní nezmění. Možná tak na měsíc po dotočení
Ale měli jsme spousty zážitků a měli jsme si o čem novém povídat a bylo to fajn. Spíš ta druhá strana to moc nezvládla.
@Tomikate píše:
Nelitujem toho, spíš naopak. Máme vzpomínkyMy do toho nešly proto abysme něco měnili jeden na druhým. To jsou stejně jen takové kecy. Nikdo se za deset dní nezmění. Možná tak na měsíc po dotočení
Ale měli jsme spousty zážitků a měli jsme si o čem novém povídat a bylo to fajn. Spíš ta druhá strana to moc nezvládla.
Jinak to co píšeš v příspěvku nademnou s tím naprosto souhlasím, nás nikdo nenatáčel do Tv a stejně nás všichni pomlouvají, naprosto toto chování nechápu, ale mě pomluvy hrozně ubližují ale manžel ten je jako ty nejspíš- taky říkám že ho nikdo neplatí, nikdo nám nepomáhá, nikdo nás neživí a tak že to v žádním případě neřeší a má pravdu
všichni vidí dům, auto, povýšení v práci ale kolem toho co vše do toho člověk musel dát, jak moc se musel zadlužit atd..lidí nevidí a ani nechtějí vidět
Máš nádhernou rodinu a držím Vám palce ať se máte pořád moc rádi a ať máte kolem sebe jen normální lidi!!!
![]()
@Kornel píše:
Jinak to co píšeš v příspěvku nademnou s tím naprosto souhlasím, nás nikdo nenatáčel do Tv a stejně nás všichni pomlouvají, naprosto toto chování nechápu, ale mě pomluvy hrozně ubližují ale manžel ten je jako ty nejspíš- taky říkám že ho nikdo neplatí, nikdo nám nepomáhá, nikdo nás neživí a tak že to v žádním případě neřeší a má pravduvšichni vidí dům, auto, povýšení v práci ale kolem toho co vše do toho člověk musel dát, jak moc se musel zadlužit atd..lidí nevidí a ani nechtějí vidět
Máš nádhernou rodinu a držím Vám palce ať se máte pořád moc rádi a ať máte kolem sebe jen normální lidi!!!
Já ti mockrát děkuji
A z lidí si fakt nic nedělej pokud nejde o život
Lidi jsou svině /bohužel jiné slovo není/ Lidi vidí jen to co chtějí vidět a taky nemíním nikomu nic vysvětlovat po odvisílání
Je mně jasné, že si Nova z toho udělá to co chce
Myslím si, že budem dost pikantní díl a to hlavně tady na naší straně. Paní to u nás moc nezvládala. Mého chlapa nazvala „pan Monk“ U nás se udržuje čistota, mám ráda mé děti v čistém a ona to moc nechápala. Ona prý doma uklízela 14 dnů před natáčením, ale já to nikde neviděla
Napsala bych víc, ale nemůžu. Nemůžu povídat detaily, máme to ve smlouvě. Jejich dětí je mně líto, ale zároveň bych je řezala, jak byly nezvladatelný
Ale ano, něco mně to tam dalo. Uvědomila jsem si tam, jak hodné a skvělé mám své děti a jak moje 17 letá dcera mě umí doma zastat a nemusím se bát, že by nezvládla jednou svoji domácnost. Je jí 17 let a ta vyměněná manželka co tady byla, moji dceři nesahá ani po kotniky.To píšu tady podle toho co vím jak to u nás probíhalo. V Tv určitě uvidíte něco jiného. Sama nevím co nás čeká ![]()
Tak jsem viděla upoutávku na nejnovější díl a myslím, že to bude stát za to. Ti chlapi mi přijdou zralí na léčebnu a to oba. Jsem zvědavá, jestli mi ten názor zůstane i po shlédnutí pořadu. ![]()
@Kobliha51 já jsem na to taky zvědavá, vypadá to na pěknou bitku. ![]()
@Kobliha51 taky už se nemůžu dočkat
manžel sice remcá, ale tu chvíli to vydrží ![]()
Taky jsem zvědavá. Předně nechápu ( pro mě za mě, ať si každý bydlí kde chce) tu rodinu kterou ukazovali, že bydlí skoro na staveništi. Nedodělaný ani furta od dveří o koupelně nemluvě. Taky jsme MĚLI rozdělaný barák a v té době bych si domů rozhodně nezvala náhradní manželku. O co hůř, tam to vypadá na setrvalý stav…
Kurnik, baby, nám zrovna máme rozbitou anténu na TV
Jako je to bez TV super, já donedávna ani nevěděla, že padla vláda
s opravou otálím už 2 měsíce, ale tu Výměnu vidět chcííí, to byla vždycky p.del ![]()
Mají to dávat v pátek? Až to bude někde na netu, tak mi prosím hoďte odkaz. No stejnak jdu v pátek na 2 pařby, ale nemám si to ani kde nahrát ![]()
@Brooucinda hehe, to my taky tak nějak setrvale bydlíme v rozestavěném, ale v dolním patře máme dokonce jak futra, tak i koupelnu, to zas jo. ![]()
No tebe by právě proto asi nevybrali.
Jakmile nejsi exot, asi nemáš na Nově šanci
![]()
@Týna K. píše:
@Kobliha51 taky už se nemůžu dočkatmanžel sice remcá, ale tu chvíli to vydrží
ten můj taky, ale prostě pátek večer je Výměna a hotovo
@Tomikate Máš můj respekt hele, raději být za pořárkumilovné „magory“ než za nechutná čuňata…já bych nikdy nepustila do bytu kameru, pokud bych neměla byt jak klícku a některé paní co mají doma a ještě si tam pustí televizi
@Gina108 pak zkus ulozto nebo hellpsy, ale to je placený ![]()
@Tomikate taky obdivuju… když se s manželem štěkáme tak mám taky vždycky sto chutí se tam přihlásit a už si představuju jak je tady nějaká megera co za celých 10 dní neuklidi a nic kloudnýho neuvaří
… ale tu odvahu vždycky hodně brzo ztratím… asi jsem na tohle moc velkej srab… já jsem totiž docela držka a s nějakym čuňětem nebo namachrovaným blbečkem bych byla hotová raz dva a stěhovala bych se do hotelu ![]()
@Gina108 Však mi taky. Třeba u koupelny nám do ted chybí dveře. Né že by na ně nebylo, ale my si na to zvykli
Podotýkám u NOVÉ koupelny
Víš, jak ono je rozdíl rozestavěná/rozestavěná. Když mám rozestavěnou verandu, vysekanou elektriku a podobně, počítám s tím, že to co nejdřív dodělám. Proto to dělám, že. A ne abych si na zbylé tvárnice vystavila rodinné fotografie. To byl jen příklad
A ty ukázky mi právě přišly, jako že si na to rozestavěné celkem zvykli. Což mně neskutečně vytáčí a kdyby to viděl manžel, jistě by si neušetřil poznámky typu : Takovej bordel, tam bych bejt nemoh
Díky bohu ![]()
Kdyby mě nečekala série operací kyčlí, šla bych do toho. Prachy se hodí vždycky
Ale mě hrozně vadí že mám ráda uklizeno, nesnáším třeba poházené věci, mám ráda věci na svém místě. Stále utírám prach, luxuju, a tak. A ta moje flegmatická rodina-na úklid teda-místo aby byla ráda že má čisto, a nic se po nich vcelku nechce, tak remcají. Jako že jsem hrozná, furt uklízím, dle nich si to pomalu vymýšlím, že je binec
Tak proto ![]()