Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@luckyhorse píše:
Osm hodin denně na FB, chudáci děti.
Taky to vsechno podle toho vypadalo ![]()
@BabyBella jo videla to bylo strasny jak v tomhle muze nekdo vychovavat dite? nechapu
@Lilua jako to je strašný. Chudinka ta holčička, co ji jako ta matrona vaří, v čem zijou, jako neskutečný. Mě je ji moc lito…chlap za ho.no stojí.-(vid
@BabyBella píše:
Viděl jste to ted někdo?
Mě je do pláče…-(
Jo, viděla jsem to a byl to humus.Bylo mi líto i chlapa, byl takový trouba, co se bál projevit. Zajímalo by mě, jestli spolu ještě jsou. A jak paní říkala, že nemůžou bydlet bez babičky, protože by je neuživil, tak jsem si jen říkala, že by se mohla snažit taky ona, jenže ono to někou asi náramně vyhovuje, nechat si všechno platit a nemuset nic dělat.
@BabyBella jo, hrozný
Hrozně mi bylo líto té holčičky, v jaké špíně musí vyrůstat a co musí chuděra jíst
Ty jo ale mě dostala i ona, ve 24 letech vypadat na 40 musí být umění ![]()
@BabyBella ja bych s takovym chlapem byt nemohla jako ale ona byla strasna hlavne ze je to vyucena kucharka
@mamartina take jsem neverila vlastnim usim kdyz rekli ze je ji 24
Presne tak. Celá ta rodina, jak tam pijou alkohol, bordel…je mi ji opravdu líto-malé Natalky.
To byl teda narez, ona jen cigarko a nic jineho. A jak dala tem holkam to prosle uzene
na konci bylo napsane, ze se rozvadi.
Díky za info.
24?no to snad ne? Taky bych řekla 35
Rozvod? no chudák malá. Bozeee!!!
A kuchařka? To je haluz toto.
My se máme teda milionovee když toto vidím.:-(
Nevíte odkud jsou?
A jako jednou tydne generalni uklid tam se snad nedelal od te doby co se nastehovali