Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@CokeLady Nebyla paprika, tak tam fikla takovou tu směs na šťavnaté kuře s paprikou. Vypadalo to fakt „mňam“,hlavně ty kůže, co z toho vytahovala ta nejstarší dcera. Mě pak napadlo, jestli to ty dvě malé snědly. A ten třetí den…když to měly jíst, no chuděrky malé.
Nejsem rypák, taky když se navaří, tak se to jí třeba 3 dny, ale dítěti bych to už nedala!
Mno a z jine stranky… ja prijit domu a zjistit ze mi nekdo cizi prestehoval pokoj bez meho vedomi a vkusu tak mi trefi slak!
Tohle nemají vysílat. Citlivým osobám to rve srdce.(Natalka):-(
@Vrtul píše:
@pvmr Skoro jako ty v profilovem obrazku
Tak ted si mi teda urazila mou ikonku, myslim ze i ta carodejnice by uvarila lip ![]()
@Talunka píše:
@CokeLady Nebyla paprika, tak tam fikla takovou tu směs na šťavnaté kuře s paprikou. Vypadalo to fakt „mňam“,hlavně ty kůže, co z toho vytahovala ta nejstarší dcera.
To vypadalo jak žrádlo pro psa na tom talíři ![]()
@Sonreir ale tak ta malinká musí mít nějaký svůj prostor. Modlim se za ni.
@BabyBella píše:
@CokeLady proč mají takový lidi děti.
A jeste takove hezounke a sikovne!
**@BabyBsouhlasiíše:
@Sonreir ale tak ta malinká musí mít nějaký svůj prostor. Modlim se za ni.
S tim samozrejme souhlasim… ale to mela ta pricmoudla matrona udelat uz davno!
@BabyBella ze by obdobi vzdoru? A me dat nekdo hnusny jidlo tak se taky vztekam… krem si holka mela schovat, deti rady poznavaji nove a pristupne veci…
No jo no. Aspoň vidíte jak to na světě chodí. Udělat dítě umí každý kretén, ale co pak-postarat se o rodinu, udělat zázemí a prostě žít v čistotě…to je asi už nad síly ![]()
@BabyBella píše:
Co říkáte na tu 4 letou „vzteklinku“?
To byla ta Adélka?