Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smajlik34 píše:
tak jestli i s adresou nevímne každý má potřebu napsat své bydliště a já nejsem jak většina tady že bych to musela všem vykecat, kdo že se to vlastně zučastní vyměny manželek a kdo má tu odvahu na to se zučastnit když tady většina tu odvahu nemá a jen do zakladatelky drbou
Já to myslela tak, že když mi přijde SZ od Marushka33, že tehdy a tehdy vysílaj v TV její díl, tak tam zazní nejen její celé jméno, ale i to, že bydlí v Horní dolní, ukážou její byt/barák…
@Amabilis77 píše:
A vůbec pošlet už mě spát nebo ráno nevstanu
Běž spát
![]()
@Amabilis77 píše:
Jaký třeba si na vás vzpomenu. Sice jsi tu anonym, ale kromě toho jsi tu pečená vařená, takže ti prostě budem chybět, jak jinak
Hele, slib jí, že jako největší drbnu z emimina zmíníš Amabilis, ať už konečně zaleze do pelechu.
![]()
Holky dík. Bič na mě.
jo anaopak, slib mi, že mě zmiňovat nebudeš a já zalezu
nemusí každý vědět, jak jsem strašná, že jsem i v tý televizi (kterou doma radši ani nemáme)
@Kamča.dalmatinka píše:
@Květulííína tak co dneska si se lépe vyspinkala
Ani dnes svůj názor nezměním
Špatným spaním to nebude ![]()
Ahoj zakladatelko, tak co je s tebou? Jestlipak už tvá hvězda vychází?
Vlastně až v lednu, já zapomněla
No už se nemůžu dočkat ![]()
@Amys píše:
Ahoj zakladatelko, tak co je s tebou? Jestlipak už tvá hvězda vychází?Vlastně až v lednu, já zapomněla
No už se nemůžu dočkat
To je telepatie??? Zrovna dnes jsem se dozvěděla, že s námi počítají
![]()
@Anonymní píše:
To je telepatie??? Zrovna dnes jsem se dozvěděla, že s námi počítají![]()
To víš, jak jinak. Umím zázraky. Tož, holka, gratuluju
Budu na vás myslet ![]()
@Anonymní píše:
To je telepatie??? Zrovna dnes jsem se dozvěděla, že s námi počítají![]()
Gratuluji, budu na vás koukat
![]()
@Kallkapa píše:
Ono stačí aby zakladatelka byla třeba vegetariánka a v druhé rodině budou „žrát“ jenom ovar a škvarky... Nebo aby měla např. zakladatelka panickou hrůzu z hadů a ocitla se u nějakého chovatele se spoustou hadích mazlíčků
Velice ste mě rozesmála
škvarky ![]()