Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jinak vznáším protest. já se chci bavit a tady se to nějak zvrhává
![]()
@Amabilis77 píše:
A jinak vznáším protest. já se chci bavit a tady se to nějak zvrhává![]()
No, to je přesně ono, proč nemá kolikrát cenu zakládat nějakou diskuzi
Dozvím se vždycky to, co vlastně vůbec nepotřebuji vědět
![]()
@Amabilis77 píše:
Tak to ani náhodou. Já zažila, že Kamča je velmi citlivý a hlavně ochotný člověk. Nevím kolik z vás by obětovalo vlastní čas a prostředky na to, aby pomáhalo cizí rodině, kterou ani nezná
Mě se nelíbí, jak reje a rejpe, je nejchytřejší… Přitom při čtení jejího deníčku (teda jednoho z nich) mi jí bylo moc líto.
A dobře ti tak
Noo, ale nikdy nevíš, kdy se ti to bude hodit - na natáčení bude třeba silných nervů ![]()
@Květulííína píše:
Mě se nelíbí, jak reje a rejpe, je nejchytřejší… Přitom při čtení jejího deníčku (teda jednoho z nich) mi jí bylo moc líto.
Aha, tak to jesem myslela, že to myslíš jinak. No nevadí ![]()
@Květulííína píše:
lítost nepotřebuji. jestli někdo bere muj humor jako rejpání tak za to nemužu. ve 30ti se těžko změnim
.Tebe vubec neznám tak nevim kde sem ti šlápla na kuří oko, ale určitě sis to jen blbě vysvětlila
.A už fakt mažu ![]()
@Květulííína Tohle jsou věci, nad které je potřeba se umět povznést a zrovna tady mi nepčřišlo, že by napsala něco špatného, tak proč hned takhle ![]()
@Kamča.dalmatinka Nelži, za chvíli jsi zpátky s výmluvou, že musíš pokračovat v kojení, páč to mrněti nestačilo ![]()
@Gina108 píše: @Anonymní píše:A dobře ti tak
No, to je přesně ono, proč nemá kolikrát cenu zakládat nějakou diskuzi![]()
![]()
Dozvím se vždycky to, co vlastně vůbec nepotřebuji vědět
![]()
![]()
Ty já mám silné ![]()
@Anonymní píše:
Ty já mám silné
Hele a ne abys nás tam pak pomluvila. Něco ve smyslu: Ty jsi horší než slípky na emiminu
Ale můžeš nás pozdravovat. něco ve smyslu: Posílám pozdrav nejmilejším drbnám z emimina. No místo drbna bych radši viděla nějaké hezčí slovo, ale teď mě zrovna žádné nenapadá ![]()
@Amabilis77 píše:
Hele a ne abys nás tam pak pomluvila. Něco ve smyslu: Ty jsi horší než slípky na emiminuAle můžeš nás pozdravovat. něco ve smyslu: Posílám pozdrav nejmilejším drbnám z emimina. No místo drbna bych radši viděla nějaké hezčí slovo, ale teď mě zrovna žádné nenapadá
@Gina108 píše:
Mně takyyyyyy prosím. Anebo to je blbost, to by všechny, komu napíšeš SZ znaly rovnou celou tvou totožnost i s adresou, tak jedině založit ještě jeden profil, pokud nás tedy pak chceš poinformovat.
A jako protislužbu ti nabízím, že o Tobě pak nebudu psát hnusné komentáře - jakože je budu psát nejspíš o všech ostatníchtoto potěšeníčko je někde na webu pěkně zdrbnout, to si prostě neodepřu
![]()
![]()
tak jestli i s adresou nevím
ne každý má potřebu napsat své bydliště a já nejsem jak většina tady že bych to musela všem vykecat, kdo že se to vlastně zučastní vyměny manželek a kdo má tu odvahu na to se zučastnit když tady většina tu odvahu nemá a jen do zakladatelky drbou ![]()
@Amabilis77 píše:
Hele a ne abys nás tam pak pomluvila. Něco ve smyslu: Ty jsi horší než slípky na emiminuAle můžeš nás pozdravovat. něco ve smyslu: Posílám pozdrav nejmilejším drbnám z emimina. No místo drbna bych radši viděla nějaké hezčí slovo, ale teď mě zrovna žádné nenapadá
budu na to pamatovat a třeba si vzpomenu a zamávám
![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
lítost nepotřebuji. jestli někdo bere muj humor jako rejpání tak za to nemužu. ve 30ti se těžko změnim.Tebe vubec neznám tak nevim kde sem ti šlápla na kuří oko, ale určitě sis to jen blbě vysvětlila
.A už fakt mažu
Nemám kuří oko
Ale není diskuse, kde bych tě neviděla
A ta lítost…to je normální. Asi jsem dneska sežrala málo masa, proto mi chybí smysl pro humor a nepochopila jsem, že tu o něj šlo. Dobrou.
@Anonymní píše:
budu na to pamatovat a třeba si vzpomenu a zamávám![]()
![]()
![]()
Jaký třeba si na vás vzpomenu. Sice jsi tu anonym, ale kromě toho jsi tu pečená vařená, takže ti prostě budem chybět, jak jinak ![]()