Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
28.11.12 23:20

A jinak vznáším protest. já se chci bavit a tady se to nějak zvrhává :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.12 23:22
@Amabilis77 píše:
A jinak vznáším protest. já se chci bavit a tady se to nějak zvrhává :cert: :jazyk:

No, to je přesně ono, proč nemá kolikrát cenu zakládat nějakou diskuzi :lol: :lol: :lol: Dozvím se vždycky to, co vlastně vůbec nepotřebuji vědět :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Květulííína
28.11.12 23:22
@Amabilis77 píše:
Tak to ani náhodou. Já zažila, že Kamča je velmi citlivý a hlavně ochotný člověk. Nevím kolik z vás by obětovalo vlastní čas a prostředky na to, aby pomáhalo cizí rodině, kterou ani nezná :P

Mě se nelíbí, jak reje a rejpe, je nejchytřejší… Přitom při čtení jejího deníčku (teda jednoho z nich) mi jí bylo moc líto.

• Citovat
  • Upravit
23847
28.11.12 23:23
@Anonymní píše:
No, to je přesně ono, proč nemá kolikrát cenu zakládat nějakou diskuzi :lol: :lol: :lol: Dozvím se vždycky to, co vlastně vůbec nepotřebuji vědět :lol: :lol: :lol:

A dobře ti tak :lol: :lol: :lol: Noo, ale nikdy nevíš, kdy se ti to bude hodit - na natáčení bude třeba silných nervů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.11.12 23:24
@Květulííína píše:
Mě se nelíbí, jak reje a rejpe, je nejchytřejší… Přitom při čtení jejího deníčku (teda jednoho z nich) mi jí bylo moc líto.

Aha, tak to jesem myslela, že to myslíš jinak. No nevadí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
@Květulííína píše:
Mě se nelíbí, jak reje a rejpe, je nejchytřejší… Přitom při čtení jejího deníčku (teda jednoho z nich) mi jí bylo moc líto.

lítost nepotřebuji. jestli někdo bere muj humor jako rejpání tak za to nemužu. ve 30ti se těžko změnim :mrgreen: .Tebe vubec neznám tak nevim kde sem ti šlápla na kuří oko, ale určitě sis to jen blbě vysvětlila :jazyk:.A už fakt mažu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777

@Květulííína Tohle jsou věci, nad které je potřeba se umět povznést a zrovna tady mi nepčřišlo, že by napsala něco špatného, tak proč hned takhle :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
28.11.12 23:26

@Kamča.dalmatinka Nelži, za chvíli jsi zpátky s výmluvou, že musíš pokračovat v kojení, páč to mrněti nestačilo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.12 23:26
@Gina108 píše: @Anonymní píše:
No, to je přesně ono, proč nemá kolikrát cenu zakládat nějakou diskuzi :lol: :lol: :lol: Dozvím se vždycky to, co vlastně vůbec nepotřebuji vědět :lol: :lol: :lol:
A dobře ti tak :lol: :lol: :lol: Noo, ale nikdy nevíš, kdy se ti to bude hodit - na natáčení bude třeba silných nervů ;)

Ty já mám silné :lol:

• Citovat
  • Upravit
20777
28.11.12 23:29
@Anonymní píše:
Ty já mám silné :lol:

Hele a ne abys nás tam pak pomluvila. Něco ve smyslu: Ty jsi horší než slípky na emiminu :jazyk: Ale můžeš nás pozdravovat. něco ve smyslu: Posílám pozdrav nejmilejším drbnám z emimina. No místo drbna bych radši viděla nějaké hezčí slovo, ale teď mě zrovna žádné nenapadá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květulííína
28.11.12 23:30
@Amabilis77 píše:
Hele a ne abys nás tam pak pomluvila. Něco ve smyslu: Ty jsi horší než slípky na emiminu :jazyk: Ale můžeš nás pozdravovat. něco ve smyslu: Posílám pozdrav nejmilejším drbnám z emimina. No místo drbna bych radši viděla nějaké hezčí slovo, ale teď mě zrovna žádné nenapadá :lol:
:lol:
  • Citovat
  • Upravit
Mi24
28.11.12 23:31
@Gina108 píše:
Mně takyyyyyy prosím. Anebo to je blbost, to by všechny, komu napíšeš SZ znaly rovnou celou tvou totožnost i s adresou, tak jedině založit ještě jeden profil, pokud nás tedy pak chceš poinformovat.
A jako protislužbu ti nabízím, že o Tobě pak nebudu psát hnusné komentáře - jakože je budu psát nejspíš o všech ostatních :oops: toto potěšeníčko je někde na webu pěkně zdrbnout, to si prostě neodepřu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak jestli i s adresou nevím :mrgreen: ne každý má potřebu napsat své bydliště a já nejsem jak většina tady že bych to musela všem vykecat, kdo že se to vlastně zučastní vyměny manželek a kdo má tu odvahu na to se zučastnit když tady většina tu odvahu nemá a jen do zakladatelky drbou :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.12 23:31
@Amabilis77 píše:
Hele a ne abys nás tam pak pomluvila. Něco ve smyslu: Ty jsi horší než slípky na emiminu :jazyk: Ale můžeš nás pozdravovat. něco ve smyslu: Posílám pozdrav nejmilejším drbnám z emimina. No místo drbna bych radši viděla nějaké hezčí slovo, ale teď mě zrovna žádné nenapadá :lol:

budu na to pamatovat a třeba si vzpomenu a zamávám :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Květulííína
28.11.12 23:32
@Kamča.dalmatinka píše:
lítost nepotřebuji. jestli někdo bere muj humor jako rejpání tak za to nemužu. ve 30ti se těžko změnim :mrgreen: .Tebe vubec neznám tak nevim kde sem ti šlápla na kuří oko, ale určitě sis to jen blbě vysvětlila :jazyk:.A už fakt mažu :mavam:

Nemám kuří oko :lol: Ale není diskuse, kde bych tě neviděla :lol: A ta lítost…to je normální. Asi jsem dneska sežrala málo masa, proto mi chybí smysl pro humor a nepochopila jsem, že tu o něj šlo. Dobrou.

• Citovat
  • Upravit
20777
28.11.12 23:34
@Anonymní píše:
budu na to pamatovat a třeba si vzpomenu a zamávám :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaký třeba si na vás vzpomenu. Sice jsi tu anonym, ale kromě toho jsi tu pečená vařená, takže ti prostě budem chybět, jak jinak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí