Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jinak nechápu touhu někoho ukázat se v televizi jak je blbej, vzteklej, bordelář atd.. ![]()
Chápu ty co se chtěj předvédst jakej maj dum, pořádek a vše v pohodě, ale tu druhou stránku prostě né. Mě by byla hamba a hlavně vždycky se dá najít něco divného
a u nás by toho bylo ![]()
Na nás by si taky smlsli:)Ale nemít malé miminko tak jsem uvažovala že bych do toho šla
![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
A jinak nechápu touhu někoho ukázat se v televizi jak je blbej, vzteklej, bordelář atd..
Chápu ty co se chtěj předvédst jakej maj dum, pořádek a vše v pohodě, ale tu druhou stránku prostě né. Mě by byla hamba a hlavně vždycky se dá najít něco divnéhoa u nás by toho bylo
To je spíš touha po tom, aby konečně můj chlap ocenil, že doma dělám a hrozně moc a že nejsem jen děvečka a věc na urážení. A právě kvůli té jeho vzteklosti se do toho bojím jít. Ono když píšeš přihlášku, tak ani nepřemýšlíš, že tě vyberou.Ale pak stačí jeden telefon od nich a úsměv mně vyhasl.
@Anonymní píše:
A nevíte někdo, kolik za to dávají?
Někde jsem četla, že dostanou odměnu 50.000,– - musí ale výměnu dokončit.. no za 50 tisíc by mi to nestálo, za 50 milionu bych do toho možná šla ![]()
Ale není to podložená informace - ať nešířím poplašnou zprávu ![]()
@Ani.nnka píše:
Já četla, že prý nejvíc kvůli chlapovi, aby si uvědomil co má doma za servis
Já kdybych šla, tak jen kvůli prachům. Někde jsem četla, že dostanou 50 tis.,ale to je na mně málo ![]()
@Kallkapa píše:
Jinak ještě teda, vím, že na mmb psala paní, zrovna jak běžel ten díl v televizi a rovnou se obhajovala v přímém přenosu. Byla to taková ta s dvěma holčičkama, které oblékala na chlup stejně a měla ve skříní seskládané oblečky podle barev a u nich cedulky na co to oblečení slouží.. Psala, že v tv to vypadá jako vyhrocené do extrémů ale ve skutečnosti to tak vůbec není..
Na mmb jsem ji nečetla, ale zrovna tato paní byla vcelku v pohodě a ta druhá rodinka taky. No hrotili to slušně - pej sterilní domácnost
a ty druhý jak kdyby žili v chlívu, což taky nebyla pravda. ![]()
@Kallkapa píše:
Někde jsem četla, že dostanou odměnu 50.000,– - musí ale výměnu dokončit.. no za 50 tisíc by mi to nestálo, za 50 milionu bych do toho možná šlaAle není to podložená informace - ať nešířím poplašnou zprávu
Asi jsme četly to samý ![]()
@Anonymní píše:
Natáčet by se mělo u nás v půlce ledna.Ale už teď se nějaké díly točí. Na nás by vyšla řada v lednu
Taky se těším, ale budeš asi podepisovat nějakou smlouvu, že to nesmíš nikde vykvákat
, nebo už jsi něco takovýho podepsala?
@Anonymní píše:
To je spíš touha po tom, aby konečně můj chlap ocenil, že doma dělám a hrozně moc a že nejsem jen děvečka a věc na urážení. A právě kvůli té jeho vzteklosti se do toho bojím jít. Ono když píšeš přihlášku, tak ani nepřemýšlíš, že tě vyberou.Ale pak stačí jeden telefon od nich a úsměv mně vyhasl.
Aj aj, machistickej chlap, no tooo si smlsnou
A můžeš se z toho ještě vykroutit nebo ne?
@Tereza1986 píše:
Asi jsme četly to samý
Taky jsem četla to samý
a taky je to na mně moc málo. Jako on BY ZA PRACHY PRODAL SVÝ SOUKROMÝ KAŽDEJ, otázkou je pouze ta výše odměny
Mno, za 50 mega bych do tohio šla i já ![]()
Tak to já bych do toho šla i za ušmudlanej jeden milionek… potřebujeme rekonstruovat ![]()
Jinak je mi jasné, že vybírají jen extrémy a ty mezi sebou prokříží…klasika. A o sestříhávání záběrů tak aby to bylo pikantnější a to co se jim hodí do krámu? Tak o tom NEPOCHYBUJU! ![]()
Stačí co za nesmysle dávají ve zprávách…že si to vůbec dovolí v těch hlavních zprávách!!! Tak proč by si to nedovolili v reality show, která je vyloženěně jen v jejich režii ![]()
@Ani.nnka píše:
Já četla, že prý nejvíc kvůli chlapovi, aby si uvědomil co má doma za servis
Jo, kvůli tomu bych se taky přihlásila, aby věděl, že tři malý děti nejsou jen malina. Ale asi by mě naštvalo, kdyby sem přišla mamina a zvládla by to líp. To by mě fakt moc mrzelo.
Natáčet by se mělo u nás v půlce ledna.Ale už teď se nějaké díly točí. Na nás by vyšla řada v lednu