Výměna manželek 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.11.12 11:30
@Kamča.dalmatinka píše:
Jéé tak to se těšim. ještě se teda u vás nenatáčelo tak datum kdy tam budete nevíš co :mrgreen:?

Natáčet by se mělo u nás v půlce ledna.Ale už teď se nějaké díly točí. Na nás by vyšla řada v lednu

• Citovat
  • Upravit
48576
28.11.12 11:30

A jinak nechápu touhu někoho ukázat se v televizi jak je blbej, vzteklej, bordelář atd.. :mrgreen:
Chápu ty co se chtěj předvédst jakej maj dum, pořádek a vše v pohodě, ale tu druhou stránku prostě né. Mě by byla hamba a hlavně vždycky se dá najít něco divného :mrgreen: a u nás by toho bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
28.11.12 11:32

Na nás by si taky smlsli:)Ale nemít malé miminko tak jsem uvažovala že bych do toho šla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.12 11:32
@Kamča.dalmatinka píše:
A jinak nechápu touhu někoho ukázat se v televizi jak je blbej, vzteklej, bordelář atd.. :mrgreen:
Chápu ty co se chtěj předvédst jakej maj dum, pořádek a vše v pohodě, ale tu druhou stránku prostě né. Mě by byla hamba a hlavně vždycky se dá najít něco divného :mrgreen: a u nás by toho bylo :mrgreen:

To je spíš touha po tom, aby konečně můj chlap ocenil, že doma dělám a hrozně moc a že nejsem jen děvečka a věc na urážení. A právě kvůli té jeho vzteklosti se do toho bojím jít. Ono když píšeš přihlášku, tak ani nepřemýšlíš, že tě vyberou.Ale pak stačí jeden telefon od nich a úsměv mně vyhasl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.12 11:33

A nevíte někdo, kolik za to dávají?

• Citovat
  • Upravit
8566
28.11.12 11:56
@Anonymní píše:
A nevíte někdo, kolik za to dávají?

Někde jsem četla, že dostanou odměnu 50.000,– - musí ale výměnu dokončit.. no za 50 tisíc by mi to nestálo, za 50 milionu bych do toho možná šla :lol:

Ale není to podložená informace - ať nešířím poplašnou zprávu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
28.11.12 11:59
@Ani.nnka píše:
Já četla, že prý nejvíc kvůli chlapovi, aby si uvědomil co má doma za servis :mrgreen:

Já kdybych šla, tak jen kvůli prachům. Někde jsem četla, že dostanou 50 tis.,ale to je na mně málo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.11.12 12:00
@Kallkapa píše:
Jinak ještě teda, vím, že na mmb psala paní, zrovna jak běžel ten díl v televizi a rovnou se obhajovala v přímém přenosu :mrgreen:. Byla to taková ta s dvěma holčičkama, které oblékala na chlup stejně a měla ve skříní seskládané oblečky podle barev a u nich cedulky na co to oblečení slouží.. Psala, že v tv to vypadá jako vyhrocené do extrémů ale ve skutečnosti to tak vůbec není.. :)

Na mmb jsem ji nečetla, ale zrovna tato paní byla vcelku v pohodě a ta druhá rodinka taky. No hrotili to slušně - pej sterilní domácnost :mrgreen: a ty druhý jak kdyby žili v chlívu, což taky nebyla pravda. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
28.11.12 12:00
@Kallkapa píše:
Někde jsem četla, že dostanou odměnu 50.000,– - musí ale výměnu dokončit.. no za 50 tisíc by mi to nestálo, za 50 milionu bych do toho možná šla :lol:Ale není to podložená informace - ať nešířím poplašnou zprávu :mrgreen:

Asi jsme četly to samý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.11.12 12:01
@Anonymní píše:
Natáčet by se mělo u nás v půlce ledna.Ale už teď se nějaké díly točí. Na nás by vyšla řada v lednu

Taky se těším, ale budeš asi podepisovat nějakou smlouvu, že to nesmíš nikde vykvákat :mrgreen:, nebo už jsi něco takovýho podepsala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
28.11.12 12:03

Holky a řeknete mi kdy bude nová řada? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
23847
28.11.12 12:04
@Anonymní píše:
To je spíš touha po tom, aby konečně můj chlap ocenil, že doma dělám a hrozně moc a že nejsem jen děvečka a věc na urážení. A právě kvůli té jeho vzteklosti se do toho bojím jít. Ono když píšeš přihlášku, tak ani nepřemýšlíš, že tě vyberou.Ale pak stačí jeden telefon od nich a úsměv mně vyhasl.

Aj aj, machistickej chlap, no tooo si smlsnou :mrgreen: A můžeš se z toho ještě vykroutit nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.11.12 12:06
@Tereza1986 píše:
Asi jsme četly to samý :lol:

Taky jsem četla to samý :mrgreen: a taky je to na mně moc málo. Jako on BY ZA PRACHY PRODAL SVÝ SOUKROMÝ KAŽDEJ, otázkou je pouze ta výše odměny :mrgreen: Mno, za 50 mega bych do tohio šla i já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
28.11.12 12:22

Tak to já bych do toho šla i za ušmudlanej jeden milionek… potřebujeme rekonstruovat :lol:

Jinak je mi jasné, že vybírají jen extrémy a ty mezi sebou prokříží…klasika. A o sestříhávání záběrů tak aby to bylo pikantnější a to co se jim hodí do krámu? Tak o tom NEPOCHYBUJU! :mrgreen:

Stačí co za nesmysle dávají ve zprávách…že si to vůbec dovolí v těch hlavních zprávách!!! Tak proč by si to nedovolili v reality show, která je vyloženěně jen v jejich režii :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
28.11.12 12:22
@Ani.nnka píše:
Já četla, že prý nejvíc kvůli chlapovi, aby si uvědomil co má doma za servis :mrgreen:

Jo, kvůli tomu bych se taky přihlásila, aby věděl, že tři malý děti nejsou jen malina. Ale asi by mě naštvalo, kdyby sem přišla mamina a zvládla by to líp. To by mě fakt moc mrzelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí