Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lekno Miluju tyhle filmy
Mají něco do sebe a je to nostalgie. Mám ráda hlavně Adinu Mandlovou. Lídu Baarovou. Miluju film Anděl na horách, na to koukám snad pokaždý, když ho dávaj v telce. ![]()
Cesta do hlubin studakovy duse nebo Skola zaklad zivota, to je proste bomba i dneska ![]()
@ncc1701 To jo, vidiš, tyhle mám taky moc ráda, ale nevzpoměla jsem si, dík za připomenutí. Už jsem to dlouho neviděla ![]()
@ncc1701 To ano, taky jsem to viděla, že to bylo někde u filmu v programu napsané. Menšík je taky-byl bezvadnej.
@ncc1701 píše:
Cesta do hlubin studakovy duse nebo Skola zaklad zivota, to je proste bomba i dneska
taky tak… jeste filmy s Burianem… Jsou tak nadcasove… Plati to vsechno i dnes
Jé tyhle filmy zbožňuju. ![]()
Nejradši mám asi Madla zpívá Evropě, ale jinak miluju všechny. ![]()
Též miluju filmy pro pamětníky, zvláště Lídu Baarovou ve filmu Dívka v modrém- můj extra oblíbený. ![]()
Ať žije nebožtík. To miluju. A proč? Protože je to prostě děsná sranda ![]()
@ncc1701 píše:
Cesta do hlubin studakovy duse nebo Skola zaklad zivota, to je proste bomba i dneska
to si nikdy nenechám ujít, mám je dokonce na dvd, ale od dětí se nedá ![]()
Eva tropí hlouposti, Dva týdny štěstí, Noční motýl, Tři vejce do skla…
Moje rodina se mi ale směje, že jsem těžký romantik, což ale moc nesouhlasím, jen se mi líbí ta prvorepubliková slušnost a úcta mezi lidmi…
Burian má naprosto nadčasový inteligentní humor. Třeba film Nezlobte dědečka, výborná učebnice angličtiny.
No a takový Kristián, kam se hrabou dnešní „milovníci“. ![]()
Můj dvouletý syn byl naprosto nadšenej o víkendu když slyšel zpívat Buriana Přednosta stanicééé… ![]()
Bohužel pak vyžadoval abych mu to zpívala já. Jenže já nejsem Burian. ![]()
Máte rády filmy pro pamětníky???
Oldřich Nový, Adina mandlová, Nataša Gollová, Lída Baarová, Antonie Nedošínská, Raoul schránil a další hvězdy?
Proč? A jaký je Váš oblíbený film?