Filmy pro pamětníky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lekno
28.11.12 18:19

Když už jste zmínily ty školy…jako co tehdejší gympláci museli umět ( v době bez internetu) zpaměti!!!
Zabývala jsem se tím a nestačila se divit, kdo tehde měl maturitu, to byl fááák borec. Umrtnost při studiu obrovská, propadalo se běžně…

• Citovat
  • Upravit
5980
28.11.12 18:20
@nestela píše:
Poslední muž

aha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
28.11.12 18:21

Jé krásný téma…Já taky miluju filmy pro pamětníky, tu dobu, sušný chování, úctakke člověku, vážení si mála…za všechny jmenované ještě připomenu Hotel Modrá Hvězda, Dívka v modrém, Tetička, Krb bez ohně(mimichodem podle hlavní hrdinky jsem dala jméno pro svojí dcerku-Elena),Lízino štěstí…A vůbec tady je všechen seznam…
http://www.volny.cz/…ametnici.htm
To je nádhera holky!! :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
28.11.12 18:22

Hotel Modrá hvězda …Eva tropí hlouposti…
Koukám ráda, chlapi nebyli tak ofrklí jako dnes :lol:

• Citovat
  • Upravit
11822
28.11.12 18:25

Taky miluju filmy pro pamětníky :palec: Nemusím teda moc Vlastu Buriana, mám ho asi nějak okoukaného a moc mě už nebaví, ale Zlaté dno s ním mám moc ráda. A krom těch úžasných, co jste tu už jmenovali, mě napadl ještě Muži nestárnou nebo třeba Otec Kondelík, ženich Vejvara, Příklady táhnou, Grandhotel Nevada atd. atd. To jsou filmy, na které se s chutí podívám klidně postý! To na většinu blbin, co točí teď, se podívám jednou a navždycky stačí :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
28.11.12 18:40

Hotel Modrá hvězda
dovolená s andělem
anděl na horách
u pokladny stál
jeeeeejej těch je miluju staré filmy mají nějaké své kouzlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
28.11.12 18:48
lekno píše:
Když už jste zmínily ty školy…jako co tehdejší gympláci museli umět ( v době bez internetu) zpaměti!!!
Zabývala jsem se tím a nestačila se divit, kdo tehde měl maturitu, to byl fááák borec. Umrtnost při studiu obrovská, propadalo se běžně…

Taky jsem o tom přemýšlel a i když jsem maturoval ještě taky bez internetu, tak nároky na nás už zdaleka takové nebyly, maturita sama o sobě mi přišla lehká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
28.11.12 19:21

Já mám moc ráda „cajdák“ Prstýnek, potom komedii Rodinné trampoty oficiála Tříšťky a Hotel modrá hvězda.
Líbí se mi i čb detektivky, různé ty série třeba se třemi krimi příběhy.¨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
28.11.12 19:22

@Adélky Prstýnek taky miluju. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
28.11.12 19:24

Jinak nemusím moc Buriana - ten se mi líbí snad jen v Přednostovi stanice a Ducháček to zařídí, a Věru Ferbasovou taky moc nemusím.

Ještě se mi moc líbí zpracování černobílé Divé Báry, ta herečka je moc krásná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
28.11.12 19:26
@anoli30 píše:
@Adélky Prstýnek taky miluju. :srdce:

Já tam miluju tu scénu s těma koláčema, jak to holčina všechno sní při návštěvě na zámku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
28.11.12 19:28
@Adélky píše:
Já tam miluju tu scénu s těma koláčema, jak to holčina všechno sní při návštěvě na zámku.

Tak to mi mluvíš z duše. :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
28.11.12 19:32
@jesenka33 píše:
Jé krásný téma…Já taky miluju filmy pro pamětníky, tu dobu, sušný chování, úctakke člověku, vážení si mála…za všechny jmenované ještě připomenu Hotel Modrá Hvězda, Dívka v modrém, Tetička, Krb bez ohně(mimichodem podle hlavní hrdinky jsem dala jméno pro svojí dcerku-Elena),Lízino štěstí…A vůbec tady je všechen seznam…
http://www.volny.cz/…ametnici.htm
To je nádhera holky!! :mavam: :mavam:

Krásný stránky, díky.

Já mám tyhle filmy moc ráda. I ty sladkobolné jako Velbloud uchem jehly nebo Svět, kde se žebrá a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
28.11.12 19:33

Jojo a jak tam oždibovala ten poslední, nevěděla, jestli ho snězt nebo né :mrgreen: A nakonec do ní taky zahučel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
28.11.12 19:34

Jeeee tak filmy pro pamětníky mame rádi oba s mužem.

hotel modra hvězda, dívka v modrém, anděl na horach, eva tropí hlouposti,buriana.ja si myslim, že snad všechny ani si nevzpomenu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí