Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Manžel si něco objednával v neděli, ve dvou eshopech. Jeden balíček mu přišel v úterý, druhý ve čtvrtek. Já jsem posílala balíček v pondělí. Dva dny se válel na naší poště, než se někam pohnul. Ale my jsme malá dědina, takže k nám pošťáci nespěchají a asi se snaží rozvážet ty balíky z obchodů. ![]()
Tak krém objednán a budu se těšit, snad se dočkám. Díky moc za zkušenosti!
Mám zásilku na někde na poště už 10 dnem. Na infolince České pošty mi bylo sděleno, že neví kde je a neví kdy přijde…takže asi tak. Na ČP bych nesázela, horší a horší služby bohužel ![]()
@sanyaa píše:
Holky, moc díky, tak já to ještě zkusím, půjde to jen přes brněnské depo, ten eshop je kus od nás. Hnedka to vždy expedovali, tak tam problémy nečekám. Děkuju!
na brněnském depu mi tenhle týden ležel balíček do ruky 3 dny
![]()
Pokud přes poštu, tak jedině balíkem do ruky. Ten má přesnost. A zpoždění mají i ostatní doručovatelé.
Já například 11.12 večer objednala, zaplatila online kartou 12.12 expedovali, včera pošta přivezla ![]()
Tak v nejhorším případě dáš prarodičům „poukázku“, třeba vytištěný obrázek s tím, co jim kupuješ, a vysvětlíš jim to a dodáš o pár dní později. U dospělého mi tohle řešení připadá taky přijatelné, když to holt nestihne přijít. ![]()
@klamonožka píše:
Tak v nejhorším případě dáš prarodičům „poukázku“, třeba vytištěný obrázek s tím, co jim kupuješ, a vysvětlíš jim to a dodáš o pár dní později. U dospělého mi tohle řešení připadá taky přijatelné, když to holt nestihne přijít.
To je dobrej nápad, díky, takže mám i řešení v záloze, to mě nenapadlo ![]()
Mě šel balíček kupovaný začátkem listopadu tři týdnu, druhý 14dní a další týden…volila bych jiného dopravce
Loni jsem posílala balíček kolem 20. Řekli mi, že aby došel do Vánoc, tak ho spíš mám podat jako expres. Byl pro tchyni, takže jsem si řekla, že to neva, když dojde mezi svátky. 22. tchyně volala, že děkuje za balíček.
@sagina píše:
ano, už jsem taky viděla a byla bych se královsky pobavila, kdyby se mě to taky pravidelně netýkalo ![]()
Nevím snad ano, mě dneska psal mall že nestíhají a omlouvají se a objednávala jsem minulý pátek