Dokázala byste sama utáhnout nájem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.11.17 21:22
@Reflex píše:
Jo, třeba když prodáváš… Nebo jaká jiná práce taková je? To je pak něco jiného.

asi vsude, kde to zalezi na lidech

• Citovat
  • Upravit
4488
9.11.17 21:23

Píchačky evidují i mně, ale když mi to na konci měsíce hodí +20 hodin neplacených, tak ani nepípnou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
9.11.17 21:23

@Adull tak vstup do politiky a zařiď to. Co ti brání? Zjevně se do toho nikomu nechce, tak se do toho dej. Nějaké „mělo by se“ svět nespasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
9.11.17 21:24
@Reflex píše:
Píchačky evidují i mně, ale když mi to na konci měsíce hodí +20 hodin neplacených, tak ani nepípnou :D

Tvoje věc, že na takové podmínky přistoupíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
9.11.17 21:25
@kacz píše:
Tvoje věc, že na takové podmínky přistoupíš.

Ne, nechci do Prahy, ani do Mladé Boleslavi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
9.11.17 21:28

@ospalámyš jenže to omlátíš o hlavu přesně nějaké nepříjemné úřednici, na kterou každý jenom řve a bere těch 17 čistého jako zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
9.11.17 21:29
@Reflex píše:
Ne, nechci do Prahy, ani do Mladé Boleslavi :)

Ta firma, o které jsem psala, že tam dělá táta, není v Praze, je cca 180 km od Prahy. V Praze už dávno žádné fabriky nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
9.11.17 21:32
@kacz píše:
@ospalámyš jenže to omlátíš o hlavu přesně nějaké nepříjemné úřednici, na kterou každý jenom řve a bere těch 17 čistého jako zakladatelka.

Nepříjemná by neměla být žádná, ani ta, co má almužnu. zas když si vezmu co si vydělají u nás švadleny, tak 17 táců zakladatelky je ještě slušných. Tam bych nahnala ty úředníky ze státního ať vědí o čem to někde je :think:
protože pak žijí někteří v nějaké bublině a nemají šajna o tom, kolik si některé profese vydělají a jak je těžké se uživit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8678
9.11.17 21:35

@kacz „Mělo by“ svět sice nespasí, ale Ti kteří parazitují na státu by měli mít alespoň tolik slušnosti a nevytahovat se s tím a neurážet lidi co pracují 12 hodin za dle jejich názoru směšný plat a z části jim ten jejich mega plat sponzorují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
9.11.17 21:37

@ospalámyš já vím, jak těžké je se uživit a proto jsem udělala něco proto, abych se měla dobře a předškolní dítě mohlo mít doma veselou a nestrhanou matku. Kdo ví, třeba mě Babiš vyhodí :-) ale myslím, že spíš ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
9.11.17 21:39

@Adull já se nevytahuju. Já dávám tip zakladatelce na to, že v Praze je spousta míst, kde si vydělá víc a s menším úsilím. A zvládne zaplatit své potřeby sama. O tom tohle téma je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
9.11.17 21:40

@kacz spíš jsi měla velké štěstí na tuhle „práci snů“, i když samozřejmě člověk musí vystudovat a snažit se, třeba i něco umět, ale těžko říct, nevim co děláš.

Na druhou stranu tohle dojení státního (aneb dojiči kapitalismu :) )košer není a doufej, že ti to po právu nikdo nezatrhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
9.11.17 21:42

@ospalámyš tak mi to zatrhne. A co. Tak půjdu třeba učit na VŠ nebo psát projekty. Peníze leží na zemi, stačí je umět sebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
9.11.17 21:44
@Anonymní píše:
Ahoj, partner zahynul, jsem sama. Nebyli jsme sezdani, nemam narok na vdovsky duchod, deti nejsou.Jsem z cele situace v soku. Finamcni rezervu uz nemam, padla na necekane vydaje, ktere bylo potreba zapravit v suvislosti se situaci. Nikoho na pomoc nemam.Jsem v byte, ktery byl statni, v restituci budovu dostal soukromy majitel. Najem je cca 7 tis.plus poplatky spojene s udrzbou, voda, ustredni vytapeni, vytah atd.,cini to celkem 9300 plus jeste ovsem elektrina a plyn (ten uzivam jen na vareni),ohrev bojleru je na elektriku. Celkem to byva tedy mesicne 11,12 tis.Plus mobil, internet, legitka po Praze na MHD, jidlo atd. Kvuli zdr. stavu platim kazdy mesic tak 3az4 tis.za leky nehrazene pojistovnou. Vysly byste? Dokazaly byste utahnout samy najem nebo hypoteku v obdobne vysi? Plat mam cca 17 tis. cisteho, pry mi necele 3 tis, daji jako prispevek na bydleni.Cast bytu podnajmout nemohu, i kdyz to zakon umoznuje, je to openspace.Cca 50m. Smlouva je na dobu NEURCITOU, coz je vyhoda, zajistuje totiz trvaly narok na byt, kdyby me chtel majitel vystehovat, musel by mi sehnat obdobne bydleni v obdobne cenove hladine a lokalite (Praha Mala Strana).Jsem normalni zenska, delam brigady, chci normalne zit.Kdyz pujdu nekam do panelakove garsonky na okraj Prahy, NEUSETRIM, podivejte se na ceny S POPLATKY, a nebudu mit JISTOTU bydleni jako tady.O tom ale nediskutuji. Zajima me jak jsou na tom jine osamele zeny.Jak utahnete samy najem nepo hypoteku? Rejpalky prosim nepiste.Do hypoteky jit ted nechci, momentalne jsem ze situace zlomena a premyslim co dal. Dekuji :srdce: :kytka:

Utáhnout bys to měla, ale nesmíš nikoho sponzorovat. Prostě jsou to peníze pro tebe. Pokud budeš finančně přispívat rodičům. Tak rozhodně nevyjdeš.

Jinak já jako samoživitelka měla po zaplacení nákladů 2tis na všechno. Pro sebe a školkové dítě. A zvládla jsem to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
9.11.17 21:50
@kacz píše:
@ospalámyš tak mi to zatrhne. A co. Tak půjdu třeba učit na VŠ nebo psát projekty. Peníze leží na zemi, stačí je umět sebrat.

učení na vš ti asi tolik nehodí ;) myslím že máš na tom ministerstvu nebo kde to jsi trochu zkreslený představy a snadných výdělcích. Zas tolik peněz na zemi neleží, pokud nemyslíš státní sektor se sídlem v praze.
Kdo má nějakou specifickou profesi a schopnosti se asi o peníze bát nemusí, ale tolik lidí zase není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová