Dokazaly byste zit bez pratel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Scarlett2011
30.9.11 13:20
tetma píše:
ono taky záleží jaký máš koníčky a čas… já chodím do práce doma ročního syna, nejraději jsem s ním a se psema někde venku v lesích :mrgreen: baby cluby mi nic neříkají,chodíme jen na kojenecký plavání…nemám ráda když musím někomu slíbit že se zastavím na návštěvu a mě každá návštěva po půl hodině smrdí jako ryba :mrgreen:
nesnáším ježdění s kočárem po městě po obchodech , nesnáším hromadný kočárkování, nesnáším pomluvi a kritizování ,neesnáším když mi někdo do něčeho kecá … já nemůžu mít pravou kamarádku :mrgreen:

Tak to mi mluvis primo z duse :-)
Jen tu praci nemam, ale manzel s Dominicem mi celkem daji zabrat, takze se taky moc nenudim. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5173
30.9.11 13:22

já to tak prostě mám,dřív jsme byla hodně společenská,ale teď mě to nějak nebere, prostě mám ráda klííídek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.9.11 13:26

Dokazala
Zila jsem v zahranici, kazdy rok v jine zemi, takze jsem si nikde pratele nedelala a ted jsem sice doma a mala zacala chodit do skolky, ale kamaradky ani pratele k zivotu nepotrebuji.
Mam rada svuj klid a nepotrebuji za kazdou cenu s nekym klabosit.

MMch jak psala tetma, take primo nesnasim hromadne kocarkovani, navstevy, babycluby atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
30.9.11 13:28

Já žádné nemám a asi nikdy neměla..Nempočítám školní léta..
Po škole vždy vše vyšumělo. V práci bylo spoustu bezva lidí, ale domů jsem si nikoho netahala, s nikým po práci netrajdala.
Trvá mi déle než se mi někdo zamlouvá, spíš vidím v každém to horší a těžko vždy uvěřím ,že tento člověk je pro mě jak stvořený..
Venku se s maminkami nedružím, jen zdravím. Nepotřebuji další meteoroligckou konverzaci o ničem.
Svěřuji se jen sestře, mamce, muži atd.
Na blábolení mám emimino..

Obecně si myslím, že pokud nejsi vyloženě společenská, tak na nějaký čas se to vydržet v pohodě dá..Internet to jistí :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
30.9.11 13:29

A kdyz potrebuji s nekym nutne pokecat tak mam emimino. :wink:

tetmo koukla jsem ti na profil odkud jsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
30.9.11 13:35

Dá se tak žít,já mám taky jen pár kamošek s dětmi a stýkáme se plkáme ale žádné pravé přátelsví,ze starými přáteli si spíš jen píšu ale jinak v kontaktu nejsme a žiju,jsem více samotářský typ,takže mi to až tak nevadí,ale občas ráda s někým promluvím :mrgreen: záleží na tom jaký si člověk,jestli více přátele potřebuješ budeš muset hledat,pro někoho jsou nezbytní…

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
30.9.11 13:39
Lizbeth píše:
Já žádné nemám a asi nikdy neměla..Nempočítám školní léta..
Po škole vždy vše vyšumělo. V práci bylo spoustu bezva lidí, ale domů jsem si nikoho netahala, s nikým po práci netrajdala.
Trvá mi déle než se mi někdo zamlouvá, spíš vidím v každém to horší a těžko vždy uvěřím ,že tento člověk je pro mě jak stvořený..
Venku se s maminkami nedružím, jen zdravím. Nepotřebuji další meteoroligckou konverzaci o ničem.
Svěřuji se jen sestře, mamce, muži atd.
Na blábolení mám emimino..Obecně si myslím, že pokud nejsi vyloženě společenská, tak na nějaký čas se to vydržet v pohodě dá..Internet to jistí :mrgreen: :mavam:

Presne, taky vidim ve vsech spis to spatne. Kamaradek jsem mela jen par, taky spis jeste ze skoly.
Rada si s nekym pokecam, ale jak uz tu zaznelo, po chvilce uz mam navstevy plne zuby.
Emimino je idealni. Kdyz me nekdo vytoci, tak ten internet proste vypnu. :lol: Sice mi to neda a po minute zase zapinam, ale ta moznost volby kdykoliv ukoncit diskuzi tu je. :-)

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
30.9.11 13:40
Taminka píše:
A kdyz potrebuji s nekym nutne pokecat tak mam emimino. :wink:tetmo koukla jsem ti na profil odkud jsi..

Ziju v Anglii druhym rokem, ale puvodem jsem z Jablonce nad Nisou. :-)

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
30.9.11 13:41
Scarlett2011 píše:
Taminka píše:
A kdyz potrebuji s nekym nutne pokecat tak mam emimino. :wink:tetmo koukla jsem ti na profil odkud jsi..
Ziju v Anglii druhym rokem, ale puvodem jsem z Jablonce nad Nisou. :-)

Ne, vlastne uz tretim rokem. Hruza. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17180
30.9.11 13:45

taky jsem spíš samotářský tip a nikdy jsem kolem sebe neměla takové ty velké party přátel. Mám jich pár ale za to opravdových. žijeme teď dočasně taky v zahraničí a tam se mi tedy stýská moc. Pro mě jsou přátelé důležití i ve špatných chvílích kdy vím že se na ně můžu spolehnout, někdy se třeba jen vykecat apod. Takže dočasně ano, dlouhodobě ne. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
30.9.11 13:50

Já žiju v zahraničí s přítelem, „kamarády“ mi tvoří kolektiv lidí z práce, kteří jsou fajn, sem tam někde zajdem, zasmějem se spolu. Opravdovou kamarádku mám v Čechách, vždycky když přijedu domů, tak se za ní zastavím. :-) Moje situace mi vyhovuje, stejně jsem spíš samotář, potřebuju klid na své knížky a věci a stejně je mi nejlíp doma, s přítelem a kočičkou :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.9.11 13:58

Žiju v Čechách, ale přestěhovali jsme se za prací asi 150km od místa které mi bylo domovem a kde jsem měla kamarádky, a až po odstěhování jsem zjistila že to asi nebyli až takové kamarádky :nevim: - bydlím mimo už přes 3 roky, ani jedna z těch 4 u nás ještě nebyli se ani podívat. Pokud jedu já k našim (jezdím často), tak to je o mě je zájem, volají kdy se sejdem atd. Jenže víkend je krátký, mám tam rodinu, takže už nemám moc času na kamarádky, ale snažím se, vídáme se minimálně jednou do měsíce, ale už to není jako dřív. Změnili se ony, změnila jsem se já. Nejvíc mě mrzí že už mi skoro rok, při každém našem setkání říkají že dojedou k nám. Nedojeli a už je ani nečekám. :nevim:

V místě kde teď bydlím nemám kamarádku, neznám tady v podstatě nikoho krom manžela a dcery. I proto jsem začala s malou chodít na plavání a do cvičení pro batolata, protože člověk alespoň na chvilku vypadne z těch čtyř stěn a může si s někým pokecat. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3067
30.9.11 13:58

Ahoj holky. Myslela jsem si, že jsem samotářská, ale když to tak čtu, tak asi ne. Kamarádky mám asi tři čtyři. Vídám se s nimi na střídačku každý týden, s jednou z nich si obd den telefonuju. Bydlí kousek ode mne. Bez nich bych se cítila osamělá. Mám dvě děti a dva psy. Je fakt, když nás manžel opustil, tak nevím, jak bych to bez kámošek zvládla. Denně jsem byla s nimi, než jsem překonala šok z rozchodu. Nynější přítel je na doplnění počtu, ale teď už se bojím spoléhat na mužský element, takže zaplať pán bůh za něj, ale kamarádky to jistí. :-)
Ale taky jen na chvilku, ráda čtu a maluju, takže mám ráda svůj klid. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
30.9.11 13:59

Holky, ani nevim proc, ale zvedly jste mi naladu. Jsem rada, ze takhle jde zit dlouhodobe. Docela jsem se toho bala. Vsichni kolem mne mi neustale rikaji, ze potrebuju kolem sebe kolektiv dospelych, kdyz jsem na materske, ale ja se proste doma citim dobre. :-)
A samozrejme emimino nam tak trochu ten jiny svet nahrazuje. :-D

• Citovat
  • Upravit
7811
30.9.11 13:59

:dance: :think: Já bych asi bez přatel žit nemohla nejsem samotař ale někdy mam samotu rada,kdybych byla sama tak bych se zblaznila..le dobrou kamardku sem měla na škole a tedka mam pár ale na uplné otevření duše to neni.Tady se člověk i hodně vykeca je tu fajn.Jak se žije v zahraničí?a neni ti smutno počechách??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová