Dokazaly byste zit bez pratel?

Scarlett2011
30.9.11 12:54

Dokazaly byste zit bez pratel?

Ahoj,
bydlim s manzelem a synem v zahranici a nemam tu moc kamaradek. Spis jen 3 maminky se stejne starymi detmi, ale nemame krome deti vubec nic spolecneho.
S prateli z Cech se mi bohuzel nepodarilo udzet zadne vztahy.
Jsem celkem samotarsky typ a zase tolik mi nevadi byt doma a s nikym se nevidat, ale obcas se mi proste zasteskne. :-)
A tak by me zajimalo. Dokazaly byste zit nejakou dobu bez kamaradek? Jak dlouho? Myslite, ze to je vubec mozne, zit tak izolovane?

Moc dekuji za reakce. :kytka: :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mmonica
30.9.11 13:01

Dokazala
uz jsem si tim prosla,kdyz jsme odesli do zahranici a vlastne si tim castecne prochazim porad
nektere kamaradstvi z CR se podarilo udrzet,ale hodne jich padlo
2 kamaradky uz u me dokonce i byly,u ostatnich to vzdy ztroskotalo na penezich
mam i tady v cizine pratele,hned o par ulic dal,takze se vzdycky podrzime a pomuzeme si,ale takoveto prave pratelstvi to neni

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.11 13:03

Bohužel já opravdovou kámošku nemám jen pár známých a žiju :-P Ale jsem spíš samotář-stačí mi syn a přítel.
Ale někdy je mi to celkem líto no. :cry:

• Citovat
  • Upravit
16939
30.9.11 13:03

Já bych to určitě nedokázala. Svojí kamarádku beru jako sestru a tak by mi určitě chyběla. Nejde se tam někde seznámit třeba i se stejně starýma lidma?Nevím,nějaká sousedská grilovačka,nebo tak něco? Nebo přes manžela/přítele…přes jeho kolegy co mají ženy a přítelkyně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
30.9.11 13:04

Dokázala, nemám kamarádky a prakticky kromě spolužaček ze školy, se kterýma jsme šly občas na kafe, jsem nikdy kamošky neměla a nějak mě to nepoznamenalo :lol: …jsem takovej typ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
30.9.11 13:05

Ahoj, to asi záleží na povaze každého jednotlivce. Já jsem taky poměrně samotář. Mám jednu nej kámošku s kterou se známe 30 let a vídáme se jednou do měsíce, někdy ani to ne. :mrgreen: :mrgreen: Pak mám spoustu známých mamin, se kterýma máme společného, jak ty píšeš, jen ty stejně staré děti… a popravdě řečeno se mi věčné téma plínky, nočník a nemoci celkem zajídá… Vyhovuje mi to… Nemám pocit samoty, chodíme s malou hodně na procházky - to si pustím do uší mp3 a relaxuju, nebo si sednu někde pod strom a čtu si knížku. A pořád courám na emiminu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
30.9.11 13:09

bez aspoň několika málo kamarádek bych nepřežila…i když jsem relativně samotářský typ, a často sem ráda, když nikdo neotravuje, občas mám potřebu si pokecat, vylejt si srdíčko, vypustit a odpočinoust si od starostí nebo tak…
takže nepotřebuju mít desítky známých, ale jednu dvě kámošky do nepohody potřebuju jako sůl,né vše se dá řešit s partnerem…

a abych odpověděla na tvůj dotaz, samozřejmě je možné žít izolovaně, někdy člověku nic jiného nezbývá, ale není to na dlouhodobý spokojený život, přecejen člověk je tvor společenský a bez vazeb s jinýma lidma chřadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
30.9.11 13:10

taky nemám přátelé,ale jen známé :wink: pár přátel co bylo odešlo nebo jsem ukončila vztahy :wink: z různých důvodů…dost jsem si nabila hubu… prostě jen známé když je potkám pokácem s nima o ničem,o soukromých věcech nemluvím..mám teda 2 kamarádky -dáváme si dárky na vánoce k narozkám,ale už tak nějak se ty vztahy ukončují,asi budou spíš tayk jen známé - cesty se ale rozdělují tak nějak sami - já dítě a práci,druhá hodně rizikový těhu a doma, třetí po svatbě nenane otěhotnět,takže akždá jiný problémy a věkem i jiný názory. naši partneři s neruzomí ani ..za sebe musím říct,že mi nějaká kamarádka nechybí :nevim: ..jsem takhle zatím spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
30.9.11 13:11

Ahoj, no já bohužel žádnou opravdovou kamarádku nemám už několik let, kdy se všechny moje holky odstěhovaly pryč z města :-( Někdy je mi strašně smutno, že nemám s kým podrbat a někdy mi to vůbec nevadí a stačí mi jen rodina. Ale jsou chvíle, kdy se fakt cítím opravdu sama :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
30.9.11 13:12

Bydlím v cizině, kamarádky tu nemám, ale často se mi zasteskne, že bych pokecala. Ať už o oblečení, kosmetice a nebo o miminku. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
30.9.11 13:12

Asi dokázala, ale jen po určitou dobu :think: Pokud bychom třeba byli dočasně v cizině, tak ten půlrok, možná i rok bych vydržela.
Jsem samozřejmě šťastná sama jen s dcerkou a manželem, ale prostě ráda pokecám i s kamarádkami, či se sejdeme se společnými přáteli a něco podnikneme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
30.9.11 13:14

já se odstěhovala několik kilometrů od domova. V novém městě taky moc lidí neznám. Manžel je od rána do večera v práci a když příjde tak nemá náladu na povídání. Sem prakticky pořád sama s dcerou. kdo mi chybí sou rodiče :hug: ikdyž sem dospělá tak to chybí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
30.9.11 13:16

Dokázala, mám pár známých, nejlepší kamarádku, ale okolnosti nepřejí tomu, abychom se vídaly, jak bychom chtěly, takže jsem spíš sama. Pokecám se sousedy a to je asi tak vše. Asi bych to vydržela, očekávám, že až budu drandit s kočárkem, tak potkám nějakou sympatickou maminu tady u nás ve městě a bude to lepší.

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
30.9.11 13:17
eseta píše:
Já bych to určitě nedokázala. Svojí kamarádku beru jako sestru a tak by mi určitě chyběla. Nejde se tam někde seznámit třeba i se stejně starýma lidma?Nevím,nějaká sousedská grilovačka,nebo tak něco? Nebo přes manžela/přítele…přes jeho kolegy co mají ženy a přítelkyně?

Ja se prave ze zacatku snazila si pratele najit, ale nejak to nevyslo. Asi jsem mela smulu na lidi. Taky Britove jsou dost jini, nechapou napriklad sarkasmus a proste tak vseobecne si s nima nemam o cem povidat. Pokud to samozrejme nejsou maminky s detmi.
Mne to nevadi, ze tu nikoho nemam, ale prave ze obcas me chytne depka a to pak jdu na emimino a to me uklidni. :-)
Jen jsem si tak rikala, zda jsou lidi, kteri ziji taky samotarsky zivot a vyhovuje jim to. V okoli zadne takove lidi totiz nemam a uz jsem si zacinala pripadat jako exot. :-)

• Citovat
  • Upravit
5173
30.9.11 13:18

ono taky záleží jaký máš koníčky a čas… já chodím do práce doma ročního syna, nejraději jsem s ním a se psema někde venku v lesích :mrgreen: baby cluby mi nic neříkají,chodíme jen na kojenecký plavání…nemám ráda když musím někomu slíbit že se zastavím na návštěvu a mě každá návštěva po půl hodině smrdí jako ryba :mrgreen:
nesnáším ježdění s kočárem po městě po obchodech , nesnáším hromadný kočárkování, nesnáším pomluvi a kritizování ,neesnáším když mi někdo do něčeho kecá … já nemůžu mít pravou kamarádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová