Dokázaly jste na mateřské zhubnout?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lenkaamimi
1.3.12 10:02

já jsem v porodnici nenechala skoro žádná kila, potom jsem kojila celý až do dvou let, hýbala se a u mě to prostě nefungovalo, že bych takto shodila. když jsem se rozešla s exmanželem, věděla jsem, že se prostě potřebuju dostat do formy a zhubla jsem během tří měsíců 15 kg. jak ? dieta. jedla jsem velmi málo. skoro vůbec, jen jsem si vždy něčeho zobla, večer už vůbec. měla jsem silnou motivaci, nezůstat se synem sama a pak člověk musí :-))

• Citovat
  • Upravit
2041
1.3.12 10:05
Lenkaamimi píše:
já jsem v porodnici nenechala skoro žádná kila, potom jsem kojila celý až do dvou let, hýbala se a u mě to prostě nefungovalo, že bych takto shodila. když jsem se rozešla s exmanželem, věděla jsem, že se prostě potřebuju dostat do formy a zhubla jsem během tří měsíců 15 kg. jak ? dieta. jedla jsem velmi málo. skoro vůbec, jen jsem si vždy něčeho zobla, večer už vůbec. měla jsem silnou motivaci, nezůstat se synem sama a pak člověk musí :-))

já vím, ale takhle by to u mě nikam nevedlo. Chce to zdravý životní styl(to zní strašně, hlavně z mých úst, teda spíš klávesnice)pětkrát denně malý porce, dopoledne přílohy, večer maso+zelenina)prostě pravidelně a jak tu někdo psal po třech hodinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
1.3.12 10:10
Nelluška píše:
Lenkaamimi píše:
já jsem v porodnici nenechala skoro žádná kila, potom jsem kojila celý až do dvou let, hýbala se a u mě to prostě nefungovalo, že bych takto shodila. když jsem se rozešla s exmanželem, věděla jsem, že se prostě potřebuju dostat do formy a zhubla jsem během tří měsíců 15 kg. jak ? dieta. jedla jsem velmi málo. skoro vůbec, jen jsem si vždy něčeho zobla, večer už vůbec. měla jsem silnou motivaci, nezůstat se synem sama a pak člověk musí :-))
já vím, ale takhle by to u mě nikam nevedlo. Chce to zdravý životní styl(to zní strašně, hlavně z mých úst, teda spíš klávesnice)pětkrát denně malý porce, dopoledne přílohy, večer maso+zelenina)prostě pravidelně a jak tu někdo psal po třech hodinách.

jasně ale já prostě nedokážu jíst pětkrát denně malou porci. :-)) i když..vlastně jsem tak jedla. vždy jen kousek něčeho a nesměla jsem na to moc myslet, že jím, jinak bych se prostě nažrala. spíš jsem si koupila třeba nový lesk na rty a koukala po obchodech co mají za kalhoty a trička a takhle se motivovala. byl to takový adrenalin, měla jsem ze sebe dobrý pocit. myslím, že jsem se i detoxikovala, protože jsem hodně pila a měla jsem po zhubnutí fakt euforické pocity. jeden učitel nám říkal na školení o hydrataci, že půst, který netrvá moc dlouho, tělu prospěje. ale nesmí se držet moc dlouho. to už je pak anorexie.

• Citovat
  • Upravit
2041
1.3.12 10:12
dzarunka píše:
Nelluška píše:
a máme holky něco jako zdravý jídelníček? potřebovala bych se něčeho chytit. Jím podle Hanky Kynychové, ale moc tam toho není. Nebo si ho možná nechám udělat. ale nevím kde.

jídelníček podle Havlíčka
http://www.mimibazar.cz/recept.php?…

Příspěvek upraven 01.03.12 v 09:50
dzarunka píše:
Nelluška píše:
a máme holky něco jako zdravý jídelníček? potřebovala bych se něčeho chytit. Jím podle Hanky Kynychové, ale moc tam toho není. Nebo si ho možná nechám udělat. ale nevím kde.

Koukala jsem na to, to je bomba!!!!!!!!!!!máš to vyzkoušený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
1.3.12 10:13
Nelluška píše:
dzarunka píše:
Nelluška píše:

dzarunka píše:
Nelluška píše:

Koukala jsem na to, to je bomba!!!!!!!!!!!máš to vyzkoušený?

nejedu podle něj,ale beru si z něj inspiraci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
1.3.12 10:22

taky si z toho beru inspiraci hodne a fakt pomáhá takže pokud chceš skusit držím palečky ja yhubla skoro 20 kilo diky tomuhle

myslím si že nejist nebo jist pidi porce neni dobre vuči zdraví taky jsem to delala než jsme zjistila že jste to co jite asi opravdu funguje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
1.3.12 10:42
kyblicek píše:
taky si z toho beru inspiraci hodne a fakt pomáhá takže pokud chceš skusit držím palečky ja yhubla skoro 20 kilo diky tomuhlemyslím si že nejist nebo jist pidi porce neni dobre vuči zdraví taky jsem to delala než jsme zjistila že jste to co jite asi opravdu funguje :mrgreen:

Za mě, já na to najíždím ode dneška. Je to pro mě velká motivace a léto se blíží!!!Koukám Kyblicek, že máš stejně starý dětičky jako já, škoda, že nejsi z Plzně. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
1.3.12 10:46

No musíš mít prostě silnou a pevnou vůli..buď je ti přednější štíhlá postava nebo sladká kobliha.. :mrgreen: ..a k tomu se musíš hýbat a hlavně nežrat.. :mrgreen: ..pohyb a nežraní-to je jediný co zabírá-jiná cesta není.. :nevim: ..chce to motivaci-kup si nějaký sexy šatičky v malé velikosti,pověs si je na lednici a nedej si pokoj dokud se do nich nenacpeš.. :palec: ..úžasně ti to zvedne sebevědomí a budeš se cítit skvěle že si to dokázala.. :pankac: ..držím palečky ať ti to jde jako po másle.. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
1.3.12 10:49
MUFICE píše:
Chce to jíst 5× denně menší porce, přidat více bílkovin a zeleniny, naopak omezit sacharidy a tuky. Vynechat sladké a alkohol a cvičit aspon 2× týdně :pankac:

Dokonalý popis! Teď to jenom dodržet.. :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
1.3.12 10:51
rejžička píše:
MUFICE píše:
Chce to jíst 5× denně menší porce, přidat více bílkovin a zeleniny, naopak omezit sacharidy a tuky. Vynechat sladké a alkohol a cvičit aspon 2× týdně :pankac:

snažím se dodržet,jen ten pohyb zatím vynechávám a mám pře 8kg dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
1.3.12 10:57

taky patřím do té skupiny, která kojením nezhubla ani deko! a navíc jsme všude poslouchala, jak se kojením hubne, tak jsme z toho byla docela špatná. teď už 3 měsíce nekojím a kila jdou pomalu dolů.
cvičím, hýbu se, nepoužívám výtahy (když jsem sama), radši dojdu všude pěšky, chodím s kočárem na procházky, snažím se večer nejíst a před spaním piju podmáslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
1.3.12 10:59
dzarunka píše:
rejžička píše:
MUFICE píše:
Holky, čím ochucujete tvaroh, koření?
snažím se dodržet,jen ten pohyb zatím vynechávám a mám pře 8kg dole
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
1.3.12 10:59

HOlky, čím ochucujete tvaroh, jaké koření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
1.3.12 11:02
Nelluška píše:
HOlky, čím ochucujete tvaroh, jaké koření?

dávám si jen pažitku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.3.12 12:07

Příspěvek upraven 12.05.16 v 13:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...