Dokázaly jste na mateřské zhubnout?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
1.3.12 12:07

Příspěvek upraven 12.05.16 v 13:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
1.3.12 12:10

Nelluška ty máš stejne staré děti?ja bydlím až u brna
přesně tak bud štíhlá postava nebo koblih :mrgreen: :mrgreen: :mrgreel

právě dnes to nedodržiju dala jsmesi sice špagetyale s bolonskou omáčkou tudíž pekne naprd ale ja už jsem spokojena nevadí mi když už to jde poamelji muj cíl je 55 kilo tak mechybí 3 kilečka večer zase lehknou veči a nejaké to cvičenisnadse dokopu už me to totiž taky nebaví jak to praktikuji dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
1.3.12 12:23

jsem 7 měsíců po porodu a chybí mi kilo do původní váhy a aspon jeste tak 3 kg do ideální váhy ;) V těhu sem nabrala 20 kg a 10 kg mi zůstalo a nešlo to dolu, tak sem si v listopadu řekla dost a začala sem jíst zdrave, pravidelně a přidala pohyb a ted mám něco kolem 8 kg dole ;) akorát ty poslední kila jdou dolu strašně špatně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
1.3.12 12:44
baculkaji píše:
Potřebovala bych slyšet, že to jde. Ale chtěla bych slyšet ty, které milují jídlo a sladké, že to prostě dokázaly, když byly doma s prckem. Já jak jsem doma, tak jsem strašně přibrala. Jenže to jídlo, sladké tolik miluju. Tak prosím prosím pište. Díky

od začátku roku mám dole 6,5 kg. Najela jsem na zdravý způsob stravování. Jim 5 - 6× denně a menší porce. Hodně dělaj svačiny. Vždycky jsem byla milovník jídla a zvládám to dobře. Ani mi nepřijde, že bych držela dietu, pošmáknu si i tak :mrgreen:
občas zhřeším něčím sladkým, ale hned se vrátim k režimu a je to ok :mrgreen:
najdi si na netu jídelníček podle Havlíčka, já se tim inspirovala…
hodně si dělám různý směsi masa a zeleniny s rýží, rybu s bramborama a zeleninou a tak podobně…
cvičím cca 2× týdně + procházky s kočárem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
1.3.12 12:45

no jo, někdo to tak má a my můžeme jen závidět. Dnes jsem si dala k obědu dle jídelníčku od Havlíčku tvaroh, zeleninu a pět chlebíčků a mám hlad, jak kdybych nesnědla nic :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
1.3.12 12:46
Nelluška píše:
no jo, někdo to tak má a my můžeme jen závidět. Dnes jsem si dala k obědu dle jídelníčku od Havlíčku tvaroh, zeleninu a pět chlebíčků a mám hlad, jak kdybych nesnědla nic :( :(

to byla reakce na Gabi.design

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
1.3.12 12:47
Nelluška píše:
no jo, někdo to tak má a my můžeme jen závidět. Dnes jsem si dala k obědu dle jídelníčku od Havlíčku tvaroh, zeleninu a pět chlebíčků a mám hlad, jak kdybych nesnědla nic :( :(

a měla jsi snídani a svačinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
1.3.12 12:50

dám vám sme jeden recept a strašne dobrej večeře o byla 30g testovin tunák dvě rajčata pul papriky červene a jedna mala cibulka sojová omačka a nejaké koření

na lžičce oljeej osmahnete cibulku pak na to dáte tunáka štávu nebo olej s toho vymačkám to tam trošku promíchám přidám rajče papriku nechám pořade orestovat kapnu sojovou omáčku a nejaké kořeni ja dlaa na americke brambory jen tršoku a bylo to fakt užasne dobré jednoduché a fakt moooc dobrý našla jsem na stránce jste to co jite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
1.3.12 13:27
dzarunka píše:
Nelluška píše:
a měla jsi snídani a svačinu?

Snídani jsem trefila, chléb se šunkou a k svačině jogurt, ¨tĎ jsem měla k obědu tvahor a k svačině zase jogurt:-) no snad to přežiju a dožiju se večeře :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
1.3.12 13:38

ono si telo i musí ye yačátku yvzknouže jis mín a tím že se človek nepřežírá má zachvili opet hlad nebo aspon jsem totak mela ja a hlavne hodne pít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
1.3.12 13:39

Potřebovala bych svázat, hlavně, když vařím pro rodinu :-) ale vydržím to. Chybí pět kilo do vysněných 65kg. Vím, že to půjde pomalu a bolestně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
1.3.12 13:40

ale určite pujde :palec: ja jsem mela cil 64 no toho jsme dokayala pak cíl 60 a ted 55 a s 55 takz už končím a pak už jen udržovat chtela byc posilovat aby to bylo pevne ale nejde to nebaví me to spís tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
1.3.12 13:43

:roll: tak to já zase cvičení mám moc ráda, chodila bych každý den, kdybych měla hlídání. Ale jen cvičením se taky nezhubne.
:,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
1.3.12 13:49

me baví cvičit ale spís neco co je tanečnější nebaví me posilovna a to už ja potřebuju abych si to zpevnila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
1.3.12 14:42
Nelluška píše:

K obědu je vhodnější teplé jídlo, tohle mi spíš přijde jak večeře nebo snídaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková