Dokázaly jste na mateřské zhubnout?

1074
1.3.12 09:21

dokázaly jste na mateřské zhubnout? a jak?

Potřebovala bych slyšet, že to jde. Ale chtěla bych slyšet ty, které milují jídlo a sladké, že to prostě dokázaly, když byly doma s prckem. Já jak jsem doma, tak jsem strašně přibrala. Jenže to jídlo, sladké tolik miluju. Tak prosím prosím pište. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5254
1.3.12 09:26

Já jsem půl roku po porodu a už asi tři měsíce jsem pod svojí váhou před otěhotněním, kojím. Podle mě nejlepší dieta:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
1.3.12 09:29

Ahoj,tak ja jsem poprve hubla minuly rok od ledna a za 5 mesicu jsem shodila 8kg
Jenze pak bylo zas leto a ja jsem zrala vsechno mozne a na cviceni kaslala :( Takze jsem to zas skoro vsechno dostala do vanoc nahoru :(
Ted hubnu od ledna znovu a zatim mam dole asi 5 kg a ted od pondeli jsem zacala makat jeste vic a snazim se jist pravidelne 5× denne male porce a vypit vic jak 2 litry denne.
Na MD to urcite jde,jen to chce silnou vuli :)
Ja miluju hlavne sladke,to je jak moje droga,ale ted se ho snazim fakt hodne omezovat a kdyz uz mam fakt chut na sladke,vezmu si tvrdy cucavy vetrovy bonbon :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
1.3.12 09:29

Jsem necelých pět měsíců po porodu, taky kojím, k tomu chodím dvakrát týdně do posilovny, a taky jsem dost změnili jídelníček, respektive taky si upeču buchty s tvarohem ale ze špaldový mouky s třtinovým cukrem. Mám 5kg pod váhou před těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
1.3.12 09:30

kedze70% chudnutia je v stravovani, tak bez obmedzovania sa urcite neschudnes :nevim:

inak, ja som obmedzila sladke velmi jednoducho- proste som nic nekupila :P a ked som mala chut, tak som si dala mrkvu, mnam.
a momentalne som na tom tak, ze mi pride vsetko strasne presladene :roll:

takto isto som sa ako 12rocna odnaucila aj solit.

a motivacia pre Teba: odkedy nekojim, to je necelych 6 tyzdnov, mam dole 7 kil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
1.3.12 09:31
elfans píše:
Já jsem půl roku po porodu a už asi tři měsíce jsem pod svojí váhou před otěhotněním, kojím. Podle mě nejlepší dieta:)

Asi jak pro koho,ja teda kojila plne 6 mesicu,pak jeste do 10ti mesicu prcka s prikrmem a jako nezhubla jsem nic navic a spis jsem pak pribirala,jak jsem mela silenou chut na sladke :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

nefunguje to tak na všechny, já při kojení nabírám :( :( :( už jsem omezila sladké, vlastně sladké úplně odbourala, jakože sladkosti, jinak jogurt jím slazený, bílý nepozřu, jím vyváženě, hlídám množství a stejně ta potvora ručička, obrazně :mrgreen: . leze nahoru. je fakt, že denně vypiju půl litru mléka, ale jak plně kojím, neustále myslím jen na sklenici studeného mléka, mohla bych vypít i dva litry. S první jsem kojením přibrala za rok a půl 10kilo :,( :,(
Tak jsem tě baculko nepotěšila, že? Ale už to vidím, jak mi zase nic nebude a budu jak vorvaň :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
elfans píše:

ako pre koho :roll:
kojila som 9 mesiacov, popri tom cvicila kazdy den 1hodinu, jedla 5krat denne male porcie, ziadne sladkosti a neslo dole ani pol kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
1.3.12 09:35

dokázala,změnou stravy a změnou režimu stravování  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
1.3.12 09:36

Já od konce září zhubla už 27 kg. Ale tak, jak bych nikomu nepřála. Když si dám cokoliv nedietního, chytne mě taková žlučníková kolika, že lezu bolestí po zdi. Na operaci nejdu, protože kojím, takže musím vydržet až do září.
Samozřejmě mám ze zhubnutých kil radost, ale než takto… Raději bych je snad měla a hubla si sama svým tempem. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10405
1.3.12 09:38

ahoj mužu potvrdít že když se chce opravdu to jde a jeste víc než jsem si myslela před druhým tehu jsme mela neco 64 66kg a po porodu jsem mela 76,5 a to s výškou 169cm no takhle proste sme zustat nemohla.řekla jsmesi a dost upravila si jidelníček podle pořadu jste to co jite jedla veci spíše na bilkoiny neříkám i nejakou cukrovinku jsmesi dala a cvičla třikráttýdne proste pohyb je fakt duležitý a pomohlo ted važím 58 kg musím říct žže jsmesesebou nadmiru spokojená a jidlo taky miluju takže muj problém je že se musím neustále hlidat protže jak mile začnu jist tak jako předtím nabírám takže sesnažím večer po 6 nejíst a sem tam zacvičit je to sice na dyl ale opravdu to funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
1.3.12 09:38

ukončením kojení, pohybem a změnou stravování.
Své dělá i dlouhodobý hluboký stres, ale u mě tak, že spíš nabírám.
Akutní stres nebo pozitivní stres (radost) je u mě na hubnutí - bohužel ho nemám moc.

Ale hodně udělalo kojení, jak byl šlus, srovnala jsem se.
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
1.3.12 09:39

Take jsem se snazila, pri kojeni jedla zdrave, cvicila a hybala se, ani deko dolu.Ale po skonceni kojeni jsem takhle pokracovala a najednou to slo,dokonce jsem zhubla jeste o 4 kila vic, nez jsem mela pred.Bud zeny zhubnou uz diky kojeni, druha skupina bohuzel az potom co prestane, ale kde se to nepodari ani tak, ani tak, tam uz je na vine rozezranost.

• Citovat
  • Upravit
2041
1.3.12 09:42

Já hubnu, když malý v noci nespí:-(mám teda od porodu malýho 20 dole, ale potřebuju ještě pět kilo na léto:-) Vůbec to nejde, zpevnění jo, to chodím 3×týdně na cvičení a bodyforming, ale prostě ty kila dolů nejdou:-( snažím se jíst pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
1.3.12 09:43
LouLou píše:
Take jsem se snazila, pri kojeni jedla zdrave, cvicila a hybala se, ani deko dolu.Ale po skonceni kojeni jsem takhle pokracovala a najednou to slo,dokonce jsem zhubla jeste o 4 kila vic, nez jsem mela pred.Bud zeny zhubnou uz diky kojeni, druha skupina bohuzel az potom co prestane, ale kde se to nepodari ani tak, ani tak, tam uz je na vine rozezranost.

Takže myslíš,že až přestanu kojit, že tělo ještě nějaký kilo pustí? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková