Domácí krádeže - nevíme kdo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
30.5.16 10:51

Rada už proběhla a stale to pokračuje!
leda dát před skřínku kameru a čekat. už mě nic jineho nenapadlo :(

děkuju za přiznání anonyme. to je hrozné teda z jejich strany. je fajn že jsi ito vrátila a přiznala, na to bych koule asi neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
30.5.16 10:52
@kve-tinka píše:
Vám volně tolik peněz leží doma a děti ještě ví kde?!?! 8o
Jinak bych si s nimi znova promluvila, s oběma naráz.

Nám taky „leží“ doma hotovost. A myslím, že rodina ví, kde. A co jako? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
30.5.16 10:55

Samozřejmě má zakladatelka ještě možnost hotovost doma zrušit a začít pro platby používat platební karty.
Ale pak je zde riziko, že si dítko začne peníze pořizovat horším způsobem a dostane se do ještě větších problémů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
30.5.16 10:57

Nad tím jsem právě přemyšlela když to nevezmou u mě vezmou to jinde, a když tam nic nenecham, nebudu vědět zda to pokračuje nebo ne. necham tam jen menší částku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.5.16 11:00
@kve-tinka píše:
Vám volně tolik peněz leží doma a děti ještě ví kde?!?! 8o
Jinak bych si s nimi znova promluvila, s oběma naráz.

Já už jako malá věděla, kde má mamka peníze a má je tam dodnes :nevim: :lol: akorát jsem jí je teda nikdy nekradla.

Prostě bych si s nimi znovu promluvila, nevím, jestli bych dítě kvůli tomu hned tahala k psychologovi. To bych se první zeptala učitelky, jestli nemá ve škole nějaké problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
30.5.16 11:00

@victo jen taky dotaz :mrgreen: v jednom prispevku jsi onehda psala, ze deti nemas a ted ze dceri je 24. To je tedy vlastni dcera? :roll: ze su tak zvedava :mrgreen: ale spis si myslim ze asi ona :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
30.5.16 11:04
@Bábrdl píše:
Nám taky „leží“ doma hotovost. A myslím, že rodina ví, kde. A co jako? 8o

Naši taky měli nějakou částku doma v obálce, ale jinak v dnešní době mi příjde z jakéhokoliv hlediska dobré mít peníze na účtě. A né doma v šuplíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
30.5.16 11:04
@AjinaVlada píše:
@victo jen taky dotaz :mrgreen: v jednom prispevku jsi onehda psala, ze deti nemas a ted ze dceri je 24. To je tedy vlastni dcera? :roll: ze su tak zvedava :mrgreen: ale spis si myslim ze asi ona :think:

Pardon 25 :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
30.5.16 11:07

Zakladatelko, a nemůže být mezi „podezřelými“ třeba i manžel? Nebo s dětmi žiješ sama?

Připadá mi logičtější, že by peníze vzalo mladší dítko, které si nemusí ještě úplně uvědomovat, co všechno představuje tisícovka, než dospělá dcera, která ví, že si může při problémech půjčit a pak peníze v pořádku vrátí. Asi už v tom věku mladší ví, že je to hodně peněz, ale nemusí mu docházet, jak moc a že se na to na rozdíl od šlohnuté dvacky snadno přijde. Já jsem dost skeptická k rodinné poradě a řečem o problému a důvěře v rodině. Jestli má nějaký rodinný příslušník potřebu brát peníze bez ptaní a svěření se předem s tím, že má nějaký problém, těžko bude něco takového přiznávat později, navíc ještě s tím nutným přiznáním, že on je ten, kdo ty peníze vzal.

Dostává mladší kapesné? Máš přehled o tom, jaké má výdaje dcera, říká ti, k čemu přesně si půjčuje a je spolehlivá při vracení peněz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
30.5.16 11:18
@AjinaVlada píše:
Pardon 25 :oops: :lol:

Ono spíš jestli ten profil nepoužívá právě i ta zmíněná dcera, když před měsícem zakládala diskuzi na téma brigáda striptérky v Praze, že taky tancovat umí a radila ohledně ječných zrn jejího přítele.. A pokud ne, tak bych chtěla vidět tu 50letou maminu, kterou by i s luxusní postavou vzali tancovat do darlingu :think: A nebo hold schizofrenik, který jeden den má dvě děti a další den žádné a je o 30 let mladší :nevim:

• Citovat
  • Upravit
183
30.5.16 11:19

A co v supliku s penezi/nebo i bez nich nechat mily vzkaz a pozorovat chovani obou deti? Neprima komunikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
30.5.16 11:19

Také tipuji starší dceru. Je to pro ni jednodušší, než přijít a poprosit o peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
30.5.16 11:23
@Kattynka000 píše:
Ono spíš jestli ten profil nepoužívá právě i ta zmíněná dcera, když před měsícem zakládala diskuzi na téma brigáda striptérky v Praze, že taky tancovat umí a radila ohledně ječných zrn jejího přítele.. A pokud ne, tak bych chtěla vidět tu 50letou maminu, kterou by i s luxusní postavou vzali tancovat do darlingu :think: A nebo hold schizofrenik, který jeden den má dvě děti a další den žádné a je o 30 let mladší :nevim:

Ano tez sem to cetla :mrgreen: a hned mi to napadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
30.5.16 11:25

Moje mamka měla vždy peníze doma, věděla jsem kde, když jsem od patnácti chodila na brigádu tak jsem jí tam tajně dala každý měsíc aspoň tisícovku, ona pak vždy byla překvapená kolik ji zbylo navíc a stejně to pak utratila za nás… nikdy jsem ji to neřekla…
to jen k tomu, že má někdo peníze v šuplíku, mimo to, já je tam taky mám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.5.16 11:27
@victo píše:
Je to náš dum, cizi lidi tam pravě nechodí,… minule se i prarodicum zratily nějake peníze. promluvila jsme s obouma, už nevím co mam dělat. bud maleho někdo šikanuje, a nebo dcera neumí hospodařit s penězi. zase je snad dospělá, nikdy nic, a najednou se kradež dohromady blíží k 10 tisícum :nevim:

nechci malovat certa na zed, ale podobne se choval synovec, nyni 22 let - rozbil blbec pujceny Segway a potreboval na splatky na opravy, takze svarovi postupne ubiral z trzby, svara me bezne Doma kolem 50 tisic v trezoru a ten mladej hajzlik si vzdycky vycihal situaci, kdyz byly prachy Doma, ale jeste ne v trezoru. Celkem postupne vybral ke 30 tisicum, svara ho zbil a vyhodil z baraku, ted se panacek stara sam o sebe a musi se sakra otacet, aby vyzil…
Inko Hanka kvuli rodine

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí