Domácí krádeže - nevíme kdo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4144
30.5.16 15:17
@victo píše:
Ahoj maminky.
už poněkolikáté zmizela více tisícová částka ze šuplíku. v podezření jsou dvě děti, 12 let co ma vše co potřebuje a nikdy jsem u něj nenašla nové drahé věci, napadlo mě že by to bral leda kdyby ho někdo šikanoval. po škole je skoro furt doma.
jako druhé je v podezření má 25 letá dcera ktera pracuje. měla trochu problemy s penězi ale vždy si normálně ode mě pujčila a vrátila je. ani jeden mi však nepřijde natolik hloupý aby tak okatě bral tolik peněz i po té co jsem jim doma pohrozila, stalo se to znova!
mám zkusit s mladším zajít k psychologovi? chci problem vyřešit a schovávání peněz není řešení :(

já bych to viděla na tu dceru..na synovy bys poznala kdyby ho někdo šikanoval(nemluvný, zaražený) a pokud nemá nic nového co jste mu nekoupili tak si myslím, že ta dcera a pokud měla problémy s penězi.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
30.5.16 16:43
@SlecnaSally píše:
Protože je to zlodějka

a proč by nemohl být zloděj mladší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
30.5.16 17:57
@ka2ka píše:
a proč by nemohl být zloděj mladší?

Tak jistě…brát peníze rodičům je hnus a nemá to vysvětlení. Tak či tak má doma zakladatelka zloděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
30.5.16 19:37
@SlecnaSally
@SlecnaSally píše:
Tak jistě…brát peníze rodičům je hnus a nemá to vysvětlení. Tak či tak má doma zakladatelka zloděje

tak to ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
30.5.16 19:50
@SlecnaSally píše:

Pravděpodobně je ten zloděj ona sama, viz její diskuze zmíněné i tady. Nemá žádné děti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
30.5.16 23:40

Ahoj maminky, děkuji za rady, svolala jsem tedy ještě jendou děti, a byla dcerka.
dostala se do potíží, a už je vše vyřešené. Přesto ji máme radi, a snad už vše bude dobré.
Uleva jako blazen.
díky za pomoc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
30.5.16 23:48

:D a nevím proč řešíte všechny příspěvky na tomto profilu. jak jsem již psala, občas píšu o rady i když nejsou přimo pro mě. chtěla bych vidět všechny co se naváží do tohodle profilu, že nemáte nic zábavnějšího než projíždět muj profil a pídit se po kravinách :D to se fakt tak nudíte? :D kelišky lol.

jeslti vás to uspokojí, jsem 23 leta holka, a moje mamka požádala abych se misto ní napsala, nejede moc internet. Mám 3 sourozence, ano, chodím ted dělat striptérku do darlingu takže nemám potřebu krast matce peníze. a mám problémy s hemeroidy a koupila jsem si pomucku na klystýr, kvuli ktere jsem psala. a ano sve dva bratry lechtám místo abych je bila :D

pokud někoho zajímají ještě další detaily meho života pište soukromě děkuji :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
31.5.16 00:01
@victo píše:
Ahoj maminky, děkuji za rady, svolala jsem tedy ještě jendou děti, a byla dcerka.
dostala se do potíží, a už je vše vyřešené. Přesto ji máme radi, a snad už vše bude dobré.
Uleva jako blazen.
díky za pomoc všem

Ty jsi ty peníze vzala, zakládáš tu diskuzi místo toho, abys to mamce přiznala :zed:

• Citovat
  • Upravit
6875
31.5.16 00:36

@victo tak tady to je dobře schizofrenií :mrgreen:

Ty píšeš za mamku příspěvek a sama si ta zlodějka?!?!? nenene :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
31.5.16 01:03

@victo zkus toho psychologa… pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
31.5.16 09:29
@blabla123 píše:
Ty jsi ty peníze vzala, zakládáš tu diskuzi místo toho, abys to mamce přiznala :zed:

Má tři sourozence…dva kluky které lechtá..předpokládám, že třetí sourozenec je ona dcera, která kradla..né zakladatelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
31.5.16 11:02
@SlecnaSally píše:
Má tři sourozence…dva kluky které lechtá..předpokládám, že třetí sourozenec je ona dcera, která kradla..né zakladatelka

Já pochopila, že jsou 3 sourozenci (2 kluci a holka), zakladatelka je ta holka. Její maminka chtěla, aby to napsala pod svým profilem. A zakladatelka tedy kradla.

• Citovat
  • Upravit
6388
31.5.16 11:11

@blabla123 :D a nevím proč řešíte všechny příspěvky na tomto profilu. jak jsem již psala, občas píšu o rady i když nejsou přimo pro mě. chtěla bych vidět všechny co se naváží do tohodle profilu, že nemáte nic zábavnějšího než projíždět muj profil a pídit se po kravinách :D to se fakt tak nudíte? :D kelišky lol.

jeslti vás to uspokojí, jsem 23 leta holka, a moje mamka požádala abych se misto ní napsala, nejede moc internet. Mám 3 sourozence, ano, chodím ted dělat striptérku do darlingu takže nemám potřebu krast matce peníze. a mám problémy s hemeroidy a koupila jsem si pomucku na klystýr, kvuli ktere jsem psala. a ano sve dva bratry lechtám místo abych je bila :D

pokud někoho zajímají ještě další detaily meho života pište soukromě děkuji :pocitac: :pocitac: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
31.5.16 13:22

A kdo teda ty penize loupil? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
31.5.16 13:48
@victo píše: :D a nevím proč řešíte všechny příspěvky na tomto profilu. jak jsem již psala, občas píšu o rady i když nejsou přimo pro mě. chtěla bych vidět všechny co se naváží do tohodle profilu, že nemáte nic zábavnějšího než projíždět muj profil a pídit se po kravinách :D to se fakt tak nudíte? :D kelišky lol.

pokud někoho zajímají ještě další detaily meho života pište soukromě děkuji :pocitac: :pocitac: :pocitac:

a ted tu o Šípkové Růžence… :mrgreen: :lol: 8o :roll: ;) :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí