Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Na BC bylo toto http://www.dfwbirthphotographer.com/home/ je to fotografka, co fotí porody. Nevím, jestli je to ono.
Gladys píše:
Nebyla to slideshow, kde paní nakonec porodila ve vaně, nevím, zda u toho přímo byly děti nebo těsně po? Tu jsem viděla, to bylo opravdu krásné, zkusím pohledat
Jo to myslím bylo ono.
Tohle je jedno z nejpeknejsich videi z domaciho porodu, na ktere jsem narazila:
Nádherný video, úplně úžasný- chtěla bych ještě miminko a kdyby se to splnilo doma, bylo by to nádhera ![]()
Video hezky citlivě udělaný, já bych do toho nešla a už vůbec né s dětma. Mám děti hodně citlivý a nesnášel by to dobře.
Moc krásný…hrozně moc…až je mi líto, že takhle hezký porod asi už nezažiju, leda, že bysme se někdy pokusili o třetí.
Holky, které jste rodily doma, jak jste to měli se staršími dětmi? Byly také u porodu? Jak jste je na porod připravili?
zelolo píše:
Tohle je jedno z nejpeknejsich videi z domaciho porodu, na ktere jsem narazila:http://www.youtube.com/watch?…!
Konecne jsem mela chvilku klidu se na to video podivat, nadhera, i slzicka ukapla
Jen obdivuju tu maminku, ze ji nevadilo, ze kolem sebe ma tolik lidi
Ale to je asi na kazdem a zalezi i na aktualnim rozpolozeni…nejvic me dojala ta momentka, kdy se miminko diva do oci mamince
A taky bylo krasne, jak si ve vodicce rochnilo a zivalo ![]()
to je nádherné video.. taky bych to chtěla zažít. Jak tam sourozenci hladili miminko, to bylo krásné.
SandraS: to co máš v podpisu je super ![]()
Romaelka píše:
to je nádherné video.. taky bych to chtěla zažít. Jak tam sourozenci hladili miminko, to bylo krásné.SandraS: to co máš v podpisu je super
To jsou takove polocitace meho oblibeneho autora mnoha knizek a hlavne peditra Carlos Gonzalez. Bohuzel, jeho knizky nejsou prelozeny do CJ.
SandraS píše:Romaelka píše:To jsou takove polocitace meho oblibeneho autora mnoha knizek a hlavne peditra Carlos Gonzalez. Bohuzel, jeho knizky nejsou prelozeny do CJ.
to je nádherné video.. taky bych to chtěla zažít. Jak tam sourozenci hladili miminko, to bylo krásné.SandraS: to co máš v podpisu je super
Hezké, zrovna to o tom spaní jsem před pár dny říkala manželovi, že je to zajímavé, že se lidi často chovají tak rozporuplně.
ivuska.h píše:SandraS píše:Hezké, zrovna to o tom spaní jsem před pár dny říkala manželovi, že je to zajímavé, že se lidi často chovají tak rozporuplně.Romaelka píše:To jsou takove polocitace meho oblibeneho autora mnoha knizek a hlavne peditra Carlos Gonzalez. Bohuzel, jeho knizky nejsou prelozeny do CJ.
Je to sice totalne OT od domacich porodu, tak se omlouvam
Jsou v CR na trhu i jine publikace s podobnou tematikou jako Koncept kontinuum a Respektovat a byt respektovan ?
SandraS píše:ivuska.h píše:Je to sice totalne OT od domacich porodu, tak se omlouvamSandraS píše:Hezké, zrovna to o tom spaní jsem před pár dny říkala manželovi, že je to zajímavé, že se lidi často chovají tak rozporuplně.Romaelka píše:To jsou takove polocitace meho oblibeneho autora mnoha knizek a hlavne peditra Carlos Gonzalez. Bohuzel, jeho knizky nejsou prelozeny do CJ.
to je nádherné video.. taky bych to chtěla zažít. Jak tam sourozenci hladili miminko, to bylo krásné.SandraS: to co máš v podpisu je superJsou v CR na trhu i jine publikace s podobnou tematikou jako Koncept kontinuum a Respektovat a byt respektovan ?
Myslím, že ani moc ne… Mrkni sem http://www.branakdetem.cz/…atura,-filmy, tam je všemožná „alternativní“ literatura na jedné hromadě.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.