Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@beckie Kde to žijete že máte takovou péči? Můj by zase nehazardoval s životem ostatních, to víš lékař… ![]()
@denca29 píše:
@beckie Kde to žijete že máte takovou péči? Můj by zase nehazardoval s životem ostatních, to víš lékař…
No vidíš, a já mám s lékaři tak špatnou zkušenost, že než někomu z nich přejít přes práh, tak si to stokrát promyslím a rozmyslím, a když už, tak vždy vyžaduji konzultaci několika. A světe div se, žije v Praze.
@Hellísek píše:
Bohemunde, ty teda válíš![]()
Plácáš to samé všude![]()
![]()
Aby se nám konečně rozsvítilo. Jinak holky nemůžu si vynachválit svoji PA. Je úžasná. Báječná. A kam se na ni hrabe moje gynekoložka, která je sice velký profík, ale když jdu od ní z poradny vím prd. Když odjíždí PA, vím i věci, které bych možná vědět nemusela.
![]()
@Hellísek píše:
@beckie
No vidíš, to je super, tak to má správně být
Vřele doporučuju i těm maminkám, které budou rodit v porodnici, zaplatit si péči PA, protože je to fakt nebe a dudy. A možná by to některým alespoň otevřelo očka.
@beckie
a co stojí péče osobní PA? Věřím, že je to mnohem lepší, než „hrc prc“ na gyndě ![]()
@Hellísek píše:
@beckie
a co stojí péče osobní PA? Věřím, že je to mnohem lepší, než „hrc prc“ na gyndě
250,– návštěva…není to sice málo, ale zase to není ani mnoho, myslím, že maminy utratí více za větší pí.oviny, vídáme se jednou za měsíc od desátého to bude jednou za čtrnáct dní, pak kdybych náhodou přenášela co dva dny. Ale pokud má cestu tak jezdí ke mě domů ( bezplatně ), vozí si vybavení. Já musela k ní jen jednou, takže mi ta cena přijde adekvátní. Hlavně se zeptá, koukne na všechno, změří, zajímá ji jak spím, jím…prostě to, co moji dr. nenapadne, protože na mě má přece jen deset minut. ![]()
@beckie
tak to je dobrá cena, myslela jsem, že to bude mnohem víc ![]()
kord, když je ta péče osobní, prostě jen pro tu ženskou. Až budu těhu po třetí, tak jdu do toho
![]()
@Hellísek píše:
@beckie
tak to je dobrá cena, myslela jsem, že to bude mnohem víc
kord, když je ta péče osobní, prostě jen pro tu ženskou. Až budu těhu po třetí, tak jdu do toho![]()
Ono pak za porod a přítomnost u porodu už je to pálka, ale myslím, že minimálně do té péče v těhotenství stojí za to investovat. Budeš spokojená
![]()
Ahoj, chci se zeptat na vase nazory, jsem ve 35. tydnu a tehu probiha ukazkove a od zacatku myslim na domaci porod,ale jsem po predchozim cisari ( pred 4 lety). Rodily byste v mem pripade doma, nebo je to prilis velke riziko?
@syslikovka píše:
Ahoj, chci se zeptat na vase nazory, jsem ve 35. tydnu a tehu probiha ukazkove a od zacatku myslim na domaci porod,ale jsem po predchozim cisari ( pred 4 lety). Rodily byste v mem pripade doma, nebo je to prilis velke riziko?
A máš svou PA ? Pokud úplně pominu toho císaře před 4 lety, tak 35. týden je docela pozdě na shánění PA apod… Nevím, já si PA našla něco kolem 22. týdne a už se mi to zdálo na hraně. A o porodu doma bez PA bych neuvažovala vůbec. Jinak si nemyslím, že by císař provedený před 4 lety byl přímo kontraindikací.
@beckie píše:
A máš svou PA ? Pokud úplně pominu toho císaře před 4 lety, tak 35. týden je docela pozdě na shánění PA apod… Nevím, já si PA našla něco kolem 22. týdne a už se mi to zdálo na hraně. A o porodu doma bez PA bych neuvažovala vůbec. Jinak si nemyslím, že by císař provedený před 4 lety byl přímo kontraindikací.
Beckie, PA nemam. Prave kolem 20. tydne jsem navstivila jednu, ktera mi rekla, ze po cisari se mnou doma rodit nebude, tak jsem to vzdala a uz jinou nehledala, ale ta touha rodit doma je tam porad.
@syslikovka píše:
Beckie, PA nemam. Prave kolem 20. tydne jsem navstivila jednu, ktera mi rekla, ze po cisari se mnou doma rodit nebude, tak jsem to vzdala a uz jinou nehledala, ale ta touha rodit doma je tam porad.
Pokud nemáš PA a ani žádnou např. rychle nehledáš, tak bych spíš volila dobrou porodnici, kde Ti umožní přirozený porod, pokud to bude možné a rodila bych ambulantně. Osobně si myslím, že i po císaři je možné přirozeně porodit doma ale na druhou stranu se PA nedivím, že Tě odmítla, je to přeci jen riziko, i když nevím jak velké. Sama nejsem po císaři, takže mě nenapadlo se tímto něják zaobírat, ale snad Ti písne někdo, kdo ví více. ![]()
@beckie píše:
Pokud nemáš PA a ani žádnou např. rychle nehledáš, tak bych spíš volila dobrou porodnici, kde Ti umožní přirozený porod, pokud to bude možné a rodila bych ambulantně. Osobně si myslím, že i po císaři je možné přirozeně porodit doma ale na druhou stranu se PA nedivím, že Tě odmítla, je to přeci jen riziko, i když nevím jak velké. Sama nejsem po císaři, takže mě nenapadlo se tímto něják zaobírat, ale snad Ti písne někdo, kdo ví více.
Diky za nazor, premyslela jsem jeste o Vrchlabi, ale mame to 300km.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.