Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martina.se
vis co, podle me jsou to super ctive knizky pro deti. Ma vice tech serii jeste ma tajnou sedmu nebo ruzne zahady..
Cteni pro holky i kluky. Nedavno jsem narazila na link a stahla si jeji knizky znovu a rada si nektere znovu precetla a to je mi 31
![]()
V dnesni dobe deti tak malo ctou. Chtela jsem kopuit neteri v dubnu 9 aspon tu serie holek z internatu, coz je super cteni pro holky. Ale ona nechce cist.. nechce knizky ani videt.
![]()
tak pocitac, tablet nebo tv to jo
![]()
@aknah31
já mám rozečtený 7mý díl, kluk 2 - Pětka opět v akci. Zatím ho číst baví, tak je to super
a mi to taky baví, už si to pořádně nepamatuju, takže si to s nim připomínám
ségra má doma všechny díly, tak nám je vždy půjčuje
jo a je mi stejně, jak Tobě
Ono je fakt super, když děti dělají něco jiného, než jen pc
Pritele 8 leta dcerka si prala knizky „Filipova dobrodruzstvi“ Od Jeziska dostala 3 dily ![]()
Je toho opravdu hodně, ale tohle jsou naše osvědčené bomby…
@MarkétkaBeruška píše:
@Lesina Deník malého poseroutky…bezkonkurenční a i filmy jsou perfekt
No, ony jsou ty deníky dost chytlavé a dobře se to čte, ale nic moc extra kvalitního to není. Ale na to vlastně nijak moc nezáleží, hlavní je dotáhnout děcka ke čtení…
Kája Mařík, Paní Láryfáry, Krysáci, Narnie, Mach a Śebestová, MIkeš, Ferda mravenec, Kocour Modroočko, Mít své vlastní zvířátko, Marry Popins,..
@Šílená Sonja čte se ještě dneska Kája Mařík? Já ještě nemám děti ve věku na Káju Maříka, ale já ho v dětství zbožňovala, četla jsem ho poprvé ještě za hluboké totality a byla jsem z toho úplně paf.
Díky všem za tipy
, některé máme doma, o některých vím, ale některé neznám
, mrknu na ně.
Kde sbíráte tipy na to, co dětem doporučit ke čtení? ![]()
@Nelisa tak já jim budu cpát knížky po mne, nekompromisně
. Mám jich tu mraky a už se na to hrozně těším až je budou číst, teda doufám, že se jim budou líbit. A jinak doufám, že natrefím i na nějaké novinky, ráda vybírám knížky.
@clovek píše:
@Nelisa tak já jim budu cpát knížky po mne, nekompromisně. Mám jich tu mraky a už se na to hrozně těším až je budou číst, teda doufám, že se jim budou líbit. A jinak doufám, že natrefím i na nějaké novinky, ráda vybírám knížky.
Teď jsem jí nenápadně cpala svoje knížky Tove Jansson a nedala se.
Čte i starší autory, třeba Mary Poppins nebo paní Láryfáry, ale hodně se jí líbily Zlobilky a Nezbedníci a moc nevím, kam chodit pro nápady hlavně co se novějších autorů týká. Investovat naslepo se mi nechce a číst to dopředu taky ne
, přece jen mě dětská literatura už nebere. ![]()
@sophinka1 píše:
Ještě třeba začarovaná třída a ještě detektiv emil (nevímjak dál)
Emil a detektivové, Emil a tři dvojčata. Autor Erich Kästner.
Ještě mě napadly knížky od Švandrlíka, ve kterých figurují žáci Kopyto a Mňouk. Ale to je docela svérázný humor a ne každé dítko ho vstřebá… Ale už jsem viděl několik zarytých herních pařmenů, jak (kupodivu a nečekaně…) ujíždí na Kopytovi a Mňoukovi (jen se to obtížně shání…
)
A neznáte někdo Velké dobrodružství Pepíka Střechy? Je to dobrý?
http://www.kosmas.cz/…ika-strechy/