Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, prosím o tipy na knížky, co se líbí vašim devítiletým. Pro kluky i pro holky.
Díky. ![]()
Jo a tak taky takové ty knížky kde se můžeš rozhodnout jak to bude dál pokračovat „když se má stát to a to pokračuj na stránce té a té“ o rytířích, dracích a tak. Hlavně ať čte cokoli, dneska ty děti čtou šíleně ![]()
My díky tomu, že teď šla v TV Pipi dlouhá punčocha. A chtěla něco o psech tak Dášenka, příběh štěněte
DENÍK MALÉHO POSEROUTKY…KOUPILA JSEM NETEŘI KTERÉ JE 10 A MOC SE JI TO LÍBÍ
Ja v tomto veku ujizdela na Enid Blytonove.. Spravna petka tech je xx dilu, a pak dvojcata ze St. Clare tech je tusim pet nebo sest..
ma jich vice jak tech dobrodruznych tak tech z internatnich skol. Me se to strasne libilo a precetla snad vsechny jeji knizky, ale uz si nepamatuji jak se jmenovaly. A deti mam jeste male na cteni ![]()
Bořík, Bohoušek a spol.., ikdyž těžko říct jestli se to líbí ještě současným dětem. Mikulášovi patálie, Karkulín ze střechy, Kluci, holky a Stodůlky, Edudant a Francimor, ale čerpám teda spíš ze svého dětství a to už je dost za zenitem ![]()
A tohle znáte? Výborné, já díky tomu jako dítě pochopila dějiny ![]()
Ještě třeba začarovaná třída a ještě detektiv emil (nevímjak dál
)
@Nelisa Kluk čte knížku Správná pětka - dobrodružné příběhy party dětí, tak trochu detektivka atd.. je to fajn.. teď básnil o tom již zmíněném poseroutkovi
to nevím, co je, musím nastudovat. No a během 3 dnů přečetl příručku o morčatech
ale to jen proto, že to jsou jeho miláčci.. mmchdm, klukovi je 7,5, ale čte jak drak
správnou pětku jsme četly já i ségra i v pubertě, to je fakt fajn.
@Pivod píše:
Jo a tak taky takové ty knížky kde se můžeš rozhodnout jak to bude dál pokračovat „když se má stát to a to pokračuj na stránce té a té“ o rytířích, dracích a tak. Hlavně ať čte cokoli, dneska ty děti čtou šíleně
Naštěstí čte poměrně hodně, každý den, ale inspirace dochází. ![]()
Pro slečnu mohu doporučit 10 - neobyčejný deník obyčejné holky. Jde o sérii,, 10,11,12,13,14 vždy je slečně tolik kolik říká číslo. Osobně jsem četla od 11, 10 vyšla až zpětně, je to fajn oddychové čtení pro holky a řeší i jejich problémy…v dalších dílech pak i třeba jak se zachovat když je maminka těhotná, jak a co s menstruací apod, ale není to psáno poučnou formou, ale jako deník. Mohu jen doporučit.