Doslova mi brání v cestě...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106908
10.8.24 16:24
@Afinite píše: Více

Naopak pokud se někdo nedokáže ovládat, nic jiného na něj neplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.8.24 16:38
@Venetia píše: Více

Na každou vyhrocenou debatu je potřeba alespoň dvou lidí, a to si dobře zapamatuj, než budeš mít opět chuť někoho obviňovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106908
10.8.24 16:50

Někdo si vystačí i sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
10.8.24 16:52
@Mkmkz píše: Více

Fakt myslíš, že vztahu prospěje, když se v průběhu hádky zvedneš a odejdeš?

Buď tu hádku vůbec nezačínat - nebo ať tedy ta „stresová negativní situace“ má i nějaké pozitivum v podobě řešení (jinak byla zcela zbytečná a bude se nejspíš opakovat)

Jako upřímně ukončit jakoukoliv hádku usmirenim a milováním je myslím vždy milionkrát lepší než se pohadat a odejít z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106908
10.8.24 17:41
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33980
10.8.24 19:46

Ty to vůbec nechápeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33980
10.8.24 19:48

No, někdo si vystačí i sám že? Jdu ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
10.8.24 19:56

Zapomínáš na variantu, že někdy je hádka opravdu o ničem a že ten, kdo drží partnera/ku, aby nemohla odejít, si vynucuje fakt nic moc prostředky svoji vůli. A to přece nejde, neříkej, že Tobě by se to líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36987
10.8.24 20:15
@Cimada píše: Více

A Ty zase zapomínáš, že někdy je problém urgentní a je nutno jej vyřešit okamžitě, takže pokud partner od toho uteče, tak toho druhého vlastně nechá na holičkách.

Já tohle řeším neustále a vytáčí mě to do běla, kdy jsem schopen snad i vraždiť. Manželka v zahraničí, chce něco v ČR vyřídit, takže to samozřejmě musím já, v určitém kroku potřebuji její znát její názor anebo zkonzultovat další postup, ale milosťpaní je zrovna na kafi s kamarádkou, tak nemůže. Anebo má něco urgentního na 1/2 hodiny, takže prý zavolá pak, po hodině volám sám, už zas něco jiného na další 1/2 hodiny, takže zavolá pak a po hodině už je zase někde v trapu a bude moci až večer, když už to nebude aktuální a/nebo já budu grogy. To pak pěním jak zkažené víno! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2110
10.8.24 21:15

@jege Tak zas tak důležité to pro tvou ženu není, jinak by se snažila rychle dodat potřebné informace, nemyslíš? Nechápu, proč jí kvůli tomu vyvoláváš, ať se ozve sama, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
10.8.24 21:21
@jege píše: Více

Ale prosimtě, to, co zakladatelka popisuje, se nejspíš netýká až tak „urgentních“ záležitostí. Psala o hádce, ne o nějakém aktuálním chvilkovém vypěnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.24 21:42

My úplně to samé nedávno. Já už měla dost, nechtěla jsem, abychom jeden či druhý řekli něco, čeho bychom litovali. Tak jsem řekla, že to nemá cenu a odešla do jiného pokoje, že půjdu spát. A můj partner mi taky do toho pokoje furt „vlítával“ a chtěl pokračovat. A byl nasupenej, když jsem mu říkala, ať jde pryč, nebo bude situace ještě horší. :zed:
Pohádali jsme se teda ještě asi dvakrát a až pak jsme šli spát. Každý v jiném pokoji.
Další den jsme diskutovali už mnohem klidněji :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
11.8.24 11:12

Ale ten odchod z domu ne třeba fakt na 10 minut (u mě), to není „ukončení“ hádky, ale taková sportovní přestávka, kde se člověk vydycha a pak se vrací se usmirit.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
11.8.24 11:16
@jege píše: Více

Tak to ale motas jablka s hruskama, to o čem píšeš není hádka v afektu, o které píše zakladatelka, ale že máte s paní jiné priority. Tak se jí příště na nějaké vyřizování vykasli, když ona nespolupracuje. Pokud teda nevyvolavas kvůli každé kravine.

• Citovat
  • Upravit
36987
11.8.24 12:36
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Třeba proto, že na moje rozhodnutí čekají další lidé? A já když s někým něco domluvím, tak to také chci dodržet. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí